- 20 Ağustos 2014
- 47
- 10
- 37
-
- Konu Sahibi yarenberen
Tabiki canım ne demek haberlesiriz buradan siz nerde olacaksınız burdan durumumu an ve an yazacam olmak isteyenlere yardımcı olmak içinMerhaba sanırım yarın ameliyatınız. Simdiden geçmiş olsun. Umarım kolay atlatırsınız. Ben de 7 kasım Perşembe kol, karın germe ve lipo olacağım. İlerleyen günlerde birbirimize destek oluruz umarımGörüşmek üzere..
Aynı gün olacağız inşallah çok kolay geçer canım hemen atlatırızMerhaba sanırım yarın ameliyatınız. Simdiden geçmiş olsun. Umarım kolay atlatırsınız. Ben de 7 kasım Perşembe kol, karın germe ve lipo olacağım. İlerleyen günlerde birbirimize destek oluruz umarımGörüşmek üzere..
Canım olsun mu ameliyat ben oldum karnim çok acıyor sende durumlar nasilMerhaba sanırım yarın ameliyatınız. Simdiden geçmiş olsun. Umarım kolay atlatırsınız. Ben de 7 kasım Perşembe kol, karın germe ve lipo olacağım. İlerleyen günlerde birbirimize destek oluruz umarımGörüşmek üzere..
Geçmiş olsun karın germe ameliyatı nasıl oldunuz mini karın germe mi yoksa iki kalca kemiğine uzanan bir dikiş mi sizinde bende oldum 2 Ekim'de ve şimdi daha iyiyim 1 ay 7 gunumdeyim rahat hareket edebiliyorum dik durmaya başladım sizde durumlar nasıl çok çok geçmiş olsun karın acıması bende hiç olmadı ilk gün sonda takmislardi 1 2 saate ayaklandim biraz kalktım da baş dönmesi olur gibi oldu sonrasında iyi oldum yürümeye başladımCanım olsun mu ameliyat ben oldum karnim çok acıyor sende durumlar nasil
Tam karın germe oldum canım 7 Kasım'da ben ilk gün ameliyattan çıkınca 3 defa istifra ettim rahatladım canım karın kasları da dikildiği için çok acı çektim fitikta vardı hiç sorma bugün itibari ile yürüyüşe başladım 3. Gün de eğik yürüyorum ama ilk güne göre iyiyim bulantı falan yok baş dönmesi gibi ... Ama yatarken ayaklarımı büküyorum karnım acayip ağrıyor sonda bendede ilk gün akşam çıkardılar 5 saat uzandım yürümeye kaldirdiklarinda çıkardılar bir iki tur attık hemsireler cikardi diren var onu takip ediyorlar diren çikincada masaj yapılacak dedi doktor yapıştırma ile yaptığı için ödem toplamasin düzgün olsun diyeGeçmiş olsun karın germe ameliyatı nasıl oldunuz mini karın germe mi yoksa iki kalca kemiğine uzanan bir dikiş mi sizinde bende oldum 2 Ekim'de ve şimdi daha iyiyim 1 ay 7 gunumdeyim rahat hareket edebiliyorum dik durmaya başladım sizde durumlar nasıl çok çok geçmiş olsun karın acıması bende hiç olmadı ilk gün sonda takmislardi 1 2 saate ayaklandim biraz kalktım da baş dönmesi olur gibi oldu sonrasında iyi oldum yürümeye başladım
Narkoz etkilemedi mi hiç benim başımı fena döndürdü bulanti falan yaptı 3.5 saat sürdü benim ameliyatGeçmiş olsun karın germe ameliyatı nasıl oldunuz mini karın germe mi yoksa iki kalca kemiğine uzanan bir dikiş mi sizinde bende oldum 2 Ekim'de ve şimdi daha iyiyim 1 ay 7 gunumdeyim rahat hareket edebiliyorum dik durmaya başladım sizde durumlar nasıl çok çok geçmiş olsun karın acıması bende hiç olmadı ilk gün sonda takmislardi 1 2 saate ayaklandim biraz kalktım da baş dönmesi olur gibi oldu sonrasında iyi oldum yürümeye başladım
Etkiledi ilk ayağa kalkar kalkmaz basık doner gibi oldu ama tuvalete giderken biri yardım etti hastane çalısani yanımda refakatçim yoktu mide bulantısı oldu ne yediysem çıkardım ağrım sızım yoktu antibiyotik serum ağrı kesiciler sürekli saat arayla verildi oyuzden belkide hisetmedim benim ameliyat 6 saat sürmüşNarkoz etkilemedi mi hiç benim başımı fena döndürdü bulanti falan yaptı 3.5 saat sürdü benim ameliyat
Çok geçmiş olsun karında sertlik var degilmi his yok gecicek inşallah bende aynı sizin durumdaydım ilk gün benim yapıştırma değil dikiş oldu ah ah 1 aya yakın ikili koltukta sırt üstü yattım ayaklarımın altında yastıklar başımda iki yastık s şeklinde gibi birde o direnler çok kötü sağ sol vajina üstünden yapmışlar sağı cikardilar solu cikarcaklar takıldı kaldı cekiyorlar gelmiyor doktorumu çağırdılar oda çıkaracakken asilinca koptu içinde kaldı bide öyle vajinanın üstünden ameliyat oldum küçük dikişle dedim beni bayiltin baya uğraştılar uyuşturularak orayı ama yinede hisettim sonradan bayıltıp ameliyata aldılar uyandığımda bandaj vardı dikilmiş diTam karın germe oldum canım 7 Kasım'da ben ilk gün ameliyattan çıkınca 3 defa istifra ettim rahatladım canım karın kasları da dikildiği için çok acı çektim fitikta vardı hiç sorma bugün itibari ile yürüyüşe başladım 3. Gün de eğik yürüyorum ama ilk güne göre iyiyim bulantı falan yok baş dönmesi gibi ... Ama yatarken ayaklarımı büküyorum karnım acayip ağrıyor sonda bendede ilk gün akşam çıkardılar 5 saat uzandım yürümeye kaldirdiklarinda çıkardılar bir iki tur attık hemsireler cikardi diren var onu takip ediyorlar diren çikincada masaj yapılacak dedi doktor yapıştırma ile yaptığı için ödem toplamasin düzgün olsun diye
Çok geçmiş olsun canım bende yastık kullanıyorum ayaklarımı topluyorum çok zor sırt üstü yatmaktan bel ağrısı oluyor hiç sormayın 1 ayda düzelirim biraz inşallah sertlik acılık hissizlik dokayinca acıyor bende diren bir tane canımÇok geçmiş olsun karında sertlik var degilmi his yok gecicek inşallah bende aynı sizin durumdaydım ilk gün benim yapıştırma değil dikiş oldu ah ah 1 aya yakın ikili koltukta sırt üstü yattım ayaklarımın altında yastıklar başımda iki yastık s şeklinde gibi birde o direnler çok kötü sağ sol vajina üstünden yapmışlar sağı cikardilar solu cikarcaklar takıldı kaldı cekiyorlar gelmiyor doktorumu çağırdılar oda çıkaracakken asilinca koptu içinde kaldı bide öyle vajinanın üstünden ameliyat oldum küçük dikişle dedim beni bayiltin baya uğraştılar uyuşturularak orayı ama yinede hisettim sonradan bayıltıp ameliyata aldılar uyandığımda bandaj vardı dikilmiş di
Sen ne yaptırdın 6 saat bayagı uzun bir süre Dr. kimdi hangi şehir refatcinin olmaması çok kötü ya bir kişi sartNarkoz tabik
Etkiledi ilk ayağa kalkar kalkmaz basık doner gibi oldu ama tuvalete giderken biri yardım etti hastane çalısani yanımda refakatçim yoktu mide bulantısı oldu ne yediysem çıkardım ağrım sızım yoktu antibiyotik serum ağrı kesiciler sürekli saat arayla verildi oyuzden belkide hisetmedim benim ameliyat 6 saat sürmüş
Yağ alma karın germe yapmışlar Dr.hikmet can dogruel gostepe Süleyman yalçın şehir hastanesinde oldum devlet hastanesiSen ne yaptırdın 6 saat bayagı uzun bir süre Dr. kimdi hangi şehir refatcinin olmaması çok kötü ya bir kişi sart
Ben mecbur kaldım kimse olmadı yaznimda ama hep rica ettim yardım eder misiniz diye bnm de iki çocuk var gorumcemler dedi sen ameliyat ol biz bakarız çocuklara anneme dedi bende oldum normalde hastanelerin refakatçisi oluyor para veriyon kalıyor yanında yani tek zorluğu iki büklüm yürüyosun karnın gergin oluyo cunki zaman geçtikçe iyi oluyosun yavaş yavaş günlük işlerini yapiyosun ama yinede dikkat etmen lazım ağır işler olmucak karnını zorlamıcan ben dikkat ederek yapıyorum işlerimi sende olur kurtulursun inşallah ben oldum iyikide olmuşum en azından güzel bir karına sahip oldumRefakatçi olmadan oluyor mu? İki çocugum var, annem ve kayınvalidem çocuklara baksın istiyorum. Benim yanıma kimse kalmıyor o durumda. Hem çok korkuyorum hem de olayım kurtulayım diyorum. Ameliyat somrası zorlukları anlayırmmısınız? Bir de tüyoları verir misiniz?
Merhaba ikimize de geçmiş olsunn. İlk 3 gün berbat geçti. Korse aşırı rahatsız etti(hala öyle.. Balenleri çıkarttırdım) uyluklarımda aşırı ödem olduğu için korsenin alt tarafı etimi eziyor. Bu ameliyat ile ilgili beni en zorlayan acı bu. Dikiş yerlerimde ya da karın içinde ağrım olmuyor. Aynı zamanda kollarımı da gerdirdiğim için hareketlerim kısıtlı. 5.günde bugün banyo yaptım, çok iyi geldi. Biraz daha toparlandığımda tüm süreci detaylı yazacağım. Ameliyat öncesi ben de forumları çokk okudum. Bir faydam olsun istiyorumCanım olsun mu ameliyat ben oldum karnim çok acıyor sende durumlar nasil
Merhaba , refakatçi olmadan çok zorlanırsınız. Hastane personeli serum, diren kontrol vs için geliyor tabii ama wc için yatakta az da olsa şekil değiştirmek için hatta su içmek için bile yardıma ihtiyacınız olacaktır. Ve inanın yanınızda birinin moral desteği de şart. Zor bir süreç.. Gözünüzü korkutmak için değil , yaşanacaklara hazır olmanız adına yazdım. Umarım istediğiniz gibi olur her şeyRefakatçi olmadan oluyor mu? İki çocugum var, annem ve kayınvalidem çocuklara baksın istiyorum. Benim yanıma kimse kalmıyor o durumda. Hem çok korkuyorum hem de olayım kurtulayım diyorum. Ameliyat somrası zorlukları anlayırmmısınız? Bir de tüyoları verir misiniz?
Çok geçmiş olsun inşallah gün geçtikçe daha da iyi olursunuzMerhaba ikimize de geçmiş olsunn. İlk 3 gün berbat geçti. Korse aşırı rahatsız etti(hala öyle.. Balenleri çıkarttırdım) uyluklarımda aşırı ödem olduğu için korsenin alt tarafı etimi eziyor. Bu ameliyat ile ilgili beni en zorlayan acı bu. Dikiş yerlerimde ya da karın içinde ağrım olmuyor. Aynı zamanda kollarımı da gerdirdiğim için hareketlerim kısıtlı. 5.günde bugün banyo yaptım, çok iyi geldi. Biraz daha toparlandığımda tüm süreci detaylı yazacağım. Ameliyat öncesi ben de forumları çokk okudum. Bir faydam olsun istiyorum
Sen şimdi nasılsın?
Ben hiç banyo yapmadım ya korktuğum için ama dikiş yerlerim açıyor hatta kasların dikisleri acıyor karnımın içinde hissediyorum hafif kambur yürüyorum canım bı yarım saat yürüyüş yapacam simdi ödem olmasın diye yarın direni cikaracaklar duruma göre yazarım inşallah ama dikiş yeri çok sert canım diren alindiktan sonra masaj yapacam inşalllahMerhaba ikimize de geçmiş olsunn. İlk 3 gün berbat geçti. Korse aşırı rahatsız etti(hala öyle.. Balenleri çıkarttırdım) uyluklarımda aşırı ödem olduğu için korsenin alt tarafı etimi eziyor. Bu ameliyat ile ilgili beni en zorlayan acı bu. Dikiş yerlerimde ya da karın içinde ağrım olmuyor. Aynı zamanda kollarımı da gerdirdiğim için hareketlerim kısıtlı. 5.günde bugün banyo yaptım, çok iyi geldi. Biraz daha toparlandığımda tüm süreci detaylı yazacağım. Ameliyat öncesi ben de forumları çokk okudum. Bir faydam olsun istiyorum
Sen şimdi nasılsın?
Ben hastanede 2 gece kaldım. 3. Gün direnim çıkarıldı. Eve geçtim. İlk kontrole gittiğimde banyo serbest dedi dr. Diren yerimden hala ara ara kan geliyor. Tampon yapıyoruz. Korse çok rahatsız. Bacaklarımın üzeri kalçam vs mosmor. Bir de dr fazla dik durduğumu eğik yürümem gerektiğini söyledi. Ben dikleşebiliyorsam sorun yok diye düşünmüştümBen hiç banyo yapmadım ya korktuğum için ama dikiş yerlerim açıyor hatta kasların dikisleri acıyor karnımın içinde hissediyorum hafif kambur yürüyorum canım bı yarım saat yürüyüş yapacam simdi ödem olmasın diye yarın direni cikaracaklar duruma göre yazarım inşallah ama dikiş yeri çok sert canım diren alindiktan sonra masaj yapacam inşalllah