Bu micoz 50 tl falanda herkes ona gidebilecek guctemi saniyor kendisini.Kendi uyelik almis vergisiz parasiz reklam pesinde.
Kusura bakma konu sahibi bu konularda reklamlara tahammul edemiyorum imkaniniz varsa eger haydar dumen ve bircok uzman var onlara gidin elbet bu erteleme hastaligi bastada belirttigim gibi biran once bir yerden adiminizi atin.
Emla denemeyiiinnnnn...ben mahvolmustum onunla...bir hafta wc ye bile ağlayarak gittim onun yüzünden! !!Emla ve vazelin denediniz mi?
Yön de önemli. Egsersizsiz cözüm olabilir bunlar
Ya tatlim acimiyor aslinda sen aciyor aciyacak dedigin icin kendini kasiyorsun. Bende cok korkuyordum ama biz kayganlastirici kullandik. Icinde korku olunca is o noktaya geldimi insan biraz kati kesiliyor. Parmak egzersizi filan bana daha korkunc geliyor. Normal dogum bile yaptim ama parmak olayi beni dhaa bi korkutur
Emla ve vazelin denediniz mi?
Yön de önemli. Egsersizsiz cözüm olabilir bunlar
Emlayı tek başına kullandım bi kez ama gene olmadı. Yön konusunda çok haklısın. Eşim deneyimsiz olduğu için yanlış yöne ittirio. Ama anlatamiorum
Emla + vazelin + yön asaga dogru
Vazelin.. su orijinal marka beyaz varya ondan olmali
1Acı tamamen kasmaktan kaynaklanıyor. Ve kesinlikle tecrübesiz kocadan. Ben de ilişkiden korkuyordum ama eşim tecrübeli olduğu için baikaç denemeden sonra yapabildik. Öncelikle parmak egzersizini kendinizin yapması gerçekten zor kadınlar genel olarak yapamıyor. Biz eşimle çok uzun bir önsevişme yapmıştık ve dediğim gibi tecrübeli olduğu için bu konuda da baya iyidir. Kayganlaştırıcı kullandık ve eşim parmağıyla denedi önce kastım acıdı tabi sonra oldu. Ve ondan sonra da bıraktık orada ötesine isteyerek geçmedik birkaç gece sadece parmakla yaptık ben alıştıkça ve acımadığını gördükçe her geçen gün rahatlıyordum. Sonra iki parmağa geçtik en sonunda denedik tamamen oldu. Yani denildiği gibi eş faktörü çok önemli ne yöne yapacağını bilmeyi önsevişmeyi iyi yapıp sizi zevke getirmesi lazım. Ayrıca sizinki tecrübesizse siz üstteyken yapmayı deneyebilirsiniz kadın üstte olunca daha rahat oluyor kontrol de sizde olacağı için istediğiniz zaman durursunuz. Eşler arasında ayıp günah yoktur birlikte erotik film izleyin uzun uzun cinsel muhabbetler edin ortamı böyle ısındırın vücudunuzu tanıyın oral yapın çok etkisi oluyor. Çok fazla kasıyorsanız kas gevşetici deneyin o da psikolojik bir rahatlık verebilir. Umarım en yakın zamanda çözersiniz...
özel ilgi alanı vajinismus olan bir doktora gittin mi peki1
Canım valla aramızda ayıp günah yok. Ama maalesef eşim de ben de tecrubesiziz.. Keske birimiz bisiler bilseydi. Elimizden geleni daha doğrusu ben elimden geleni fazlasiyla yaptigima inanıyorum. Ama egzersizleri maalesef beceremedim. Haydar dümenin reçetesi son çarem şu an. Olsun artik.
vajinismusla ilgili bilginiz nedir önce bu önemli. vajinismusun sadece %10 luk bölümü fizikseldir. %90 psikolojik bir durumdur. beyniniz vajinanızı uyararak olmayan bir acı hissetmenize neden olur. siz ne kadar ailem bana baskı uygulamadı üniversiteyi dışarıda okudum yalnızdım vs deseniz de türk toplumunda bir kız çocuğu olarak dünyaya geldiğiniz için hayata 1-0 yenik başlıyorsunuz. siz daha 5 yaşındayken iki bacagınız arasında bi hazine taşıdığınızı onu kimseye göstermemeniz gerektiğini onu kaybetmektense ölmenin daha hayırlı olduğu o çok bilen büyükler kim bilir kaç kere size söyledi? bu bi bilinçaltı mekanizması. ve de aslında bana göre ego sorunu. yapmayın siz bütün insanlıktan daha değerli daha nazik değilsiniz. sadece biraz fazla manipüle edilmişsiniz. herkesin katlandığı ilk başta belki biraz acı duyacağınız sonra zevke dönüşecek bu acıyı dünya üzerinde milyonlarca kadın istiyorsa sizin acıdan korkmanız bilinçaltınızın çok yanlış cinsel bilgilerle doldurulmuş olmasından kaynaklanıyor.(aslında bir numaralı istismar budur bence)
daha da açık bir örnek vermek gerekirse. cinsellik bir içgüdüdür. kadında da erkekte de bu böyledir. haliyle yaratıcı bize tatlı gelen birşey vermiş bize çoğalalım diye. acı verici bişey olsaydı insan ırkı çoğalamazdı:) hepimiz gibisiniz.özel ayrıcalıklı veya hasta değilsiniz. öncelikle bunu kabul edin. bu yaşadığınız psikolojik bir yanılsama. ama gerçekten acıyor diyebilirsiniz.o acıyı siz beyninizde oluşturuyorsunuz. ayağımıza taş düştüğünde hissettiğimiz acı değil sizin hissettiğiniz. öncelikle bunu kabul edin. eşiniz için değil kendiniz için bir iyilik yapın. (bu arada eşiniz çok kaba) ama ondan size acımasını beklemeyin. siz eminim bir çok erkekten daha güçlüsünüz. kendinizi tanıyın.kendinize yardımcı olun. yapamıyorum diyorsanız yapamayacaksınız demektir. zihniyetinizi değiştirmeniz lazım.
özel ilgi alanı vajinismus olan bir doktora gittin mi peki
şimdi buna başta fiziksel bir sorununuz olmadığını geçmişte sizde yaratılmış algıların sizi yanılttığını kabul ederek başlayın. (tabi böyle düşündüğünüzde herşey çözülmüş bitmiş olmayacak.) ama yapamıyorum istiyorum ama olmuyor derseniz olmayacağını kabul etmiş olursunuz. unutmayın sizin probleminiz psikolojik. ve siz eğer kendinize güvenirseniz nedenini bile bilmediğiniz bir yanılsamanın sizi yıldırmasına izin vermezseniz sizin cinsel ilişkiye girmenizi engelleyen düşünceleriniz duygularınız zamanla kaybolacaktır. ayrıca eş faktörü çok önemli eşiniz hem kel hem fodul kusura bakmayın ama hem tecrübesiz hem kaba.unutmayın siz onun cinsel oyuncağı değilsiniz. cinsel obje olmadığınız için de ŞUAN seks yapamadığınız için üzülmeniz yersiz. kendinize değer verin. eşime karılık yapamıyorum diye düşünmek de yine geleneksel bir türk hastalığı. bunlardan öte bence kendinizi çok çok fazla kilitliyorsunuz.herşeyi yaptım, yapamıyorum,olmuyorlarınız o kadar çok ki. siz kendinize inanmadığınız için kendinizi kandırıyorsunuz. denedim olmadı olmuyor diyorsunuz. dıştan bir güç sizin vajinismusunuzu yok etmeyecek.bunu siz yapacaksınız. ben size güvenip sizin bunu yapabileceğinize inanıyorum. siz de kendinize inanın. ve bence mutlaka vajinismusla ilgilenen bir hekimden destek alın. siz kendinizi açmadıkca haydar dümen size yardım edemez.:)Haklisiniz.. ınsalla zihnimden olumsuz düşünceleri atabilirim
benden kaynaklı olarak derken?anlayamadım.Evet gittim. İstanbuldaki bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin cinsel işlev bozukluğu biriminde vajinismus tedavisi oldum!!yani ne kadar tedavi oldum tartışılır çünkü benden kaynaklı olarak asamadim sorunumu
şimdi buna başta fiziksel bir sorununuz olmadığını geçmişte sizde yaratılmış algıların sizi yanılttığını kabul ederek başlayın. (tabi böyle düşündüğünüzde herşey çözülmüş bitmiş olmayacak.) ama yapamıyorum istiyorum ama olmuyor derseniz olmayacağını kabul etmiş olursunuz. unutmayın sizin probleminiz psikolojik. ve siz eğer kendinize güvenirseniz nedenini bile bilmediğiniz bir yanılsamanın sizi yıldırmasına izin vermezseniz sizin cinsel ilişkiye girmenizi engelleyen düşünceleriniz duygularınız zamanla kaybolacaktır. ayrıca eş faktörü çok önemli eşiniz hem kel hem fodul kusura bakmayın ama hem tecrübesiz hem kaba.unutmayın siz onun cinsel oyuncağı değilsiniz. cinsel obje olmadığınız için de ŞUAN seks yapamadığınız için üzülmeniz yersiz. kendinize değer verin. eşime karılık yapamıyorum diye düşünmek de yine geleneksel bir türk hastalığı. bunlardan öte bence kendinizi çok çok fazla kilitliyorsunuz.herşeyi yaptım, yapamıyorum,olmuyorlarınız o kadar çok ki. siz kendinize inanmadığınız için kendinizi kandırıyorsunuz. denedim olmadı olmuyor diyorsunuz. dıştan bir güç sizin vajinismusunuzu yok etmeyecek.bunu siz yapacaksınız. ben size güvenip sizin bunu yapabileceğinize inanıyorum. siz de kendinize inanın. ve bence mutlaka vajinismusla ilgilenen bir hekimden destek alın. siz kendinizi açmadıkca haydar dümen size yardım edemez.:)
benden kaynaklı olarak derken?anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?