• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

onlara minnettarız..onlar bu toprakları kanlarıyla sulamasaydı biz bugün bu güzel ülkede yaşıor olmazdıkRUHLARI ŞAD OLSUN RAHAT UYUSUNLAR

onlar1n mekanlari zaten cennet ben buna inaniyorum ama suan yasiyo olsalardi bizler bu halde olurmuyduk acaba?Nur içinde yats1nlar.

Peki ne zaman aktif hale gelir? Ben de merak ediyorum ama madem açılmıyor neden sinirlerimi bozıyım dimi ama.

Ben denedim çalışıyor. İlk yarışmada %100 doğru oldu da şimdiki 2 li genel kültürde sorun var. Soruların dağru cevapları yanlış görünüyor yanlış cevaplara %100 doğru denmiş. Site sahibi Kazen sanırım ona yazdım ama cevap gelmedi.
(Bu arada Kazen'e nasıl mesaj göndereceğimi de öğrenmiş oldum)

Bana bu ödülü veren yönetime teşekkür ediyorum.
Her ne kadar ödülü alma sebebim iç açıcı bir konu olmasada kulübümüze bir katkım olduğunu bilmek beni sevindirdi.
Umarım daha iyi konularla daha çok kişinin ziyaretini sağlarım.
Teşekkürler yönetim
Teşekkürler KKdaşlarım.​

az önce yönetimle görüştüm benim ödül sana gelmiş yanlışlıkla iskelet kafa kargonun hatası sanırım:mymeka:
şaka şaka:Roflol::Roflol:
tebrikler iskelet kafacım hakketin bence:1hug:

az önce yönetimle görüştüm benim ödül sana gelmiş yanlışlıkla iskelet kafa kargonun hatası sanırım:mymeka:
şaka şaka:Roflol::Roflol:
tebrikler iskelet kafacım hakketin bence:1hug:

sen öle yazınca döndüm ödül yerinde duruyomu diye delüü:mymeka: :mymeka:

Back
X