KKTC'den kimse yokmu yaa...

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
kızlar hiç görmedim kıbrısla ilgili bi buluşma haberi..lmaz:
yokmu yoksa varda benmi bilmiyorum.
ben 1 aydır kıbrıstayım ve malesef ailemden kimse yok artık yanlızlıktan bunaldım..:1no2:
yokmu kimse şöyle birbirimize gidip geleceğimiz..??vereliniortakvereliniortak

eee kızlaaaaaarr
yokmu kimse yaaa kıbrıstan
ben şimdi burda yanlızmıyım??mafoldumben
koskoca kk dan kimse yokmu yawmafoldumben

bir kıbrıs aşığı olaraktan oırada olmayı cok isterdim ama buluşma fln olmuyor galiba daha ayın 27 sinde geldim bilsem görüşürdük opuyorumnanaktan canım yurtdısı paylasım alanı var orada kıbrıslılar fln var oradan iletişime gecebilirsin kızlarla

cnm saol evet burdan olsan görüşürdük ama malesef yokmuşsun..
buluşma haberleri burdan oluyo cnm
ordada topik açmıştım ama kimse yok herhalde kıbrısta
neyse saol cnm yinede

buluşma haberi için demedim canım ben kıbrısta olan bililerini arıosun sanmıstım görmemişim kusura bakma
ne yapıosun kıbrısta

Bende çok seviyorum kıbrısı, ama bebeğim olduğu için uzun zamandır gitmedim.
2008 hazirandı en son gittiğimde, 4 aylık hamileydim, sonrada doğum bebek falan derken gidemedim ama gelince, buluşuruz merak etme.
Sen kktc topiğine konu açsana kktc genel, havadan sudan vs. bişey gibi.
Bakarım da yazarımda sıksık.
Diğer arkadaşlarda yazar, canın sıkılmaz böylelikle.
Hem tanışıp kaynaşırızda.
Alıştınmı bu arada oraya. Sen muhtemelen daha sıcaklara pek rastgelmedin ama onun dışında harika bir yer.

Son düzenleme:
ben 27 sınde geldim ama hava sıcaktı buradan montla gittim bi indim boğulacaktım gercei ben bir mersinli olarak soğuğa yabancıyım o sıcak nemli havalara alıskınım kıbrısada aşığımopuyorumnanaktan

ben eşimin işi dolayısıyla burdayım bende aslen trabzonluyum kıbrısa yeni geldim sayılır...
ve burda eşim dışında kimsemiz yok malesef...
her gün evde her gün evde bunaldım artık..
arkadaşlarım olsun istiyorum ama yooookmafoldumbenmafoldumben

malesef deme canım kıbrıs guzeldir ama sıkıcıdır kimsen yksa haklısın girne dısında pek biyeride begenmem girne en guzeli sen neredesin

malesef deme canım kıbrıs guzeldir ama sıkıcıdır kimsen yksa haklısın girne dısında pek biyeride begenmem girne en guzeli sen neredesin

canm ben lefoşadayım ama zamanım genelde girnede geçiyo her hafta gidiyorum 2-3 kere.. evet girneyi bende çok beğendim taşınmayı düşünüyorum eşim araba alcak nasipse alınca bende girneye taşınmak istiyorum çünkü almadan taşınamam eşimin iş yeri lefkoşada...

kıbrısta arabasız olmak cok zor hçbiyere gidemezsin milladdan önce kalmıs dolmuslarla hep yok zaten ben 4 gun kaldım bu geldiğimde bilsem görüşürdük senle eşin ne iş yapıyor canım söylemek istersen eger cunku merak ettim evinizi kıbrısa tasayacak kadar

cnm aslında iş için değilde askerlik bedelli olabilmesi için burdayız 3 yıl.
eşim ısıtma soğutma firmasında firma yetkilisi canım.
evet geldiğinde görüşseydik ne güzel olurdu
bi daha geldiğinde kesin görüşelim cnm yasakkelime

anladım cnm yurtdışı sayılıo orası
bidha geldiğimde görüşürüz cnm

Bende şubat sonu yada mart gibi gelicem inşallah.
Gelmeden haberleşiriz, görüşürüz kızlar, belki başkalarıda çıkar bu arada.
Topic yukarıda kalsın diye yazdım en çok.yerimseniben

bende bu ayın sonunda yada subatta gelcem

Canım ne zaman gideceğine karar verince haber ver de bende aynı zamanlara ayarlayayım ama nolur şubatın ilk yarısı olmasın.sositososito Birde bileti erkenden alırsak ucuz olur, ne zaman düşünüyorsan bende o günleri iç,nde barındıran zamana alıyım biletimi.

beklerim kızlar gelince haberleşelimde görüşelim

Bak kıprıstan kimsecik çıkmadı ama biz ayaklandık.
Fatoş da katılır sanırsam, biz toplaşabilirsek.
Hadi bakalım, biz oraya kadar gelince sende girneye iniverirsin herhaldeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…