- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
sana özel şey ediyim du
zaten başka da kimse iplemiyor baksanya
Kesin herkes ekran başında dizi izliyordur da ondandır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana özel şey ediyim du
zaten başka da kimse iplemiyor baksanya
kontescan eklesene ya arada giriyorum foruma burayı seviorum son eklediğin pek bi afilli maşallah
benimkiler de gelmiş kıs zaten ml si yazıodu trendyolda 4,9 ml die ben minik olduğunu bilerek aldım
grisini denedim flormar 430 üzerine eklerim şimdi
çok güzeller yaa şeker gibinnnn
sürdüğün de çok hoş olmuşşş, bendeki china glaze techno'ya benziyor diye elemiştim o gümüş pulluyuuu
kontescan senin eklediğin ikinci fotoda en son sıradaki sarıyı merak ettim hardal dicem diil değişik bi rengi war sürünce onu da ekleseneee
pardon canım
L.A. colors değil diğer eklediğin fotodaki 5 tane war ya onun sonuncusu yeşilin içine hardal katıyormuş da vazgeçmiş sarı katmış gibim olan renk
hardal katmamış da sedef katmış ona, sinir oldum yaa sedefli hiç sevmem belki deneyinca hoş durur bakalım, eklerim tabiiii
kontescim tek başına değil de renkli koyu simlerle üzerini süslersek yada siyah ojen üzerine bunlarla benekler yapsak ya da bir siyah bir bu renk şeklinde çizgili yapsak sanırım daha hoş durur kanaatindeyim
desen olaylarına pek ısınamadım, zaman geçtikçe de soğuyorum :18: sevmiyorum nedense, koyu simi bilemedim.:26:
off :18: arkadaşa hediye edeyim bence
bencede cnm hediye et msj kutun dolmuş hbrin olsun topicte duyuramadığımız için msj olarak atmıştm cnm ürünleri görünce aklıma geldin bol şannnnsssss
aa hemen sileyim canım sağolasınnn
kızlar yeri değil biliyorum ama şu lila kutu şeysini merak ediyorum, ödeme paypal ile oluyormuş, o ne ki ya güvenilir mi:26:
cnm kuzenim istemişti bir kere telefonuna yüklüyosun eğer kontörlüyse o miktarı,ordan düşüyor faturalıyssa direk düşüyor zaten
bi sorun yaşamamıştı
telefonla yapayım o zaman ben de, sağolasın kuşş
1 ay denemelik alayım diyorum bakalımm, merak ettim