• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kontescan eklesene ya arada giriyorum foruma burayı seviorum son eklediğin pek bi afilli maşallah :nazar: :38:
benimkiler de gelmiş kıs zaten ml si yazıodu trendyolda 4,9 ml die ben minik olduğunu bilerek aldım :1:
grisini denedim flormar 430 üzerine :1: eklerim şimdi :21:

kontescan eklesene ya arada giriyorum foruma burayı seviorum son eklediğin pek bi afilli maşallah :nazar: :38:
benimkiler de gelmiş kıs zaten ml si yazıodu trendyolda 4,9 ml die ben minik olduğunu bilerek aldım :1:
grisini denedim flormar 430 üzerine :1: eklerim şimdi :21:

ben bakmamışım ml'sine :1:
ekle ekle hadi :52:

teşekkür ederimmm:17:

çok güzeller yaa şeker gibinnnn :52:

sürdüğün de çok hoş olmuşşş, bendeki china glaze techno'ya benziyor diye elemiştim o gümüş pulluyuuu

çok güzeller yaa şeker gibinnnn :52:

sürdüğün de çok hoş olmuşşş, bendeki china glaze techno'ya benziyor diye elemiştim o gümüş pulluyuuu

biliyorum canım hatta ben çok beğenmiştim gümüş pulluyu aklımdaydı o yüzden direk ona yöneldim :52:
teşekkür ettim kontescannn :54: yirim ben onları :60:

kontescan senin eklediğin ikinci fotoda en son sıradaki sarıyı merak ettim hardal dicem diil değişik bi rengi war sürünce onu da ekleseneee :52::52:

:60: pardon canım
L.A. colors değil diğer eklediğin fotodaki 5 tane war ya onun sonuncusu :1: yeşilin içine hardal katıyormuş da vazgeçmiş sarı katmış gibim olan renk :52:

:60: pardon canım
L.A. colors değil diğer eklediğin fotodaki 5 tane war ya onun sonuncusu :1: yeşilin içine hardal katıyormuş da vazgeçmiş sarı katmış gibim olan renk :52:

hardal katmamış da sedef katmış ona, sinir oldum yaa sedefli hiç sevmem:5::5: belki deneyinca hoş durur bakalım, eklerim tabiiii:23:

kontescim tek başına değil de renkli koyu simlerle üzerini süslersek yada siyah ojen üzerine bunlarla benekler yapsak ya da bir siyah bir bu renk şeklinde çizgili yapsak sanırım daha hoş durur kanaatindeyim :54:

kontescim tek başına değil de renkli koyu simlerle üzerini süslersek yada siyah ojen üzerine bunlarla benekler yapsak ya da bir siyah bir bu renk şeklinde çizgili yapsak sanırım daha hoş durur kanaatindeyim :54:

desen olaylarına pek ısınamadım, zaman geçtikçe de soğuyorum :18: sevmiyorum nedense, koyu simi bilemedim.:26:
off :18: arkadaşa hediye edeyim bence:1:

desen olaylarına pek ısınamadım, zaman geçtikçe de soğuyorum :18: sevmiyorum nedense, koyu simi bilemedim.:26:
off :18: arkadaşa hediye edeyim bence:1:

bencede cnm hediye et :9::9::9::9: msj kutun dolmuş hbrin olsun topicte duyuramadığımız için msj olarak atmıştm cnm ürünleri görünce aklıma geldin :9::9::9: bol şannnnsssss :29::29::29:

bencede cnm hediye et :9::9::9::9: msj kutun dolmuş hbrin olsun topicte duyuramadığımız için msj olarak atmıştm cnm ürünleri görünce aklıma geldin :9::9::9: bol şannnnsssss :29::29::29:

aa hemen sileyim canım sağolasınnn:10::10:

kızlar yeri değil biliyorum ama şu lila kutu şeysini merak ediyorum, ödeme paypal ile oluyormuş, o ne ki ya güvenilir mi:26:

aa hemen sileyim canım sağolasınnn:10::10:

kızlar yeri değil biliyorum ama şu lila kutu şeysini merak ediyorum, ödeme paypal ile oluyormuş, o ne ki ya güvenilir mi:26:

cnm kuzenim istemişti bir kere telefonuna yüklüyosun eğer kontörlüyse o miktarı,ordan düşüyor faturalıyssa direk düşüyor zaten
bi sorun yaşamamıştı

Back