• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

ya hepiciği çok hoş canım yaa ilk sette 3. ve sonuncu renge bayıldım :1:

canım ya şimdi kafama takıldı flormarın miracle serisi gibi değil mi yani bunları sürdüğün zaman çok ince mi duruyor tırnakta:26: o zaman bunları tek kullanmak yerine altına baz olarak başka oce mi sürmek lazım

canım ya şimdi kafama takıldı flormarın miracle serisi gibi değil mi yani bunları sürdüğün zaman çok ince mi duruyor tırnakta:26: o zaman bunları tek kullanmak yerine altına baz olarak başka oce mi sürmek lazım

evet bi şeyin üstüne sürmek lazım.
kız tırnağına 1 kat sürmüş bak, oje sürmeden.
ben de o yüzden almadım :5:

evet bi şeyin üstüne sürmek lazım.
kız tırnağına 1 kat sürmüş bak, oje sürmeden.
ben de o yüzden almadım :5:
iki kat sürsek nasıl olur bilemedim ay ben şunları da mı alsam :26:

sanırım bunlar senin yüklediğin ikinci fotoğraftakı kızın tırnaklarına sürülmüş olan war ya onlar :emir_bebek:

evet ilk fotoda şişe hali 2. fotoda sürülü hali
valla sen bilirsin:21:

tm canım teşekkür ettim walla dayanamadım onları da aldım gelir gelmez paylaşırım :52:
son eklediğinin rengini çok seviyorum ya flormar 429 da bunua yakın dimi bayılıyoruum bunlara

tm canım teşekkür ettim walla dayanamadım onları da aldım gelir gelmez paylaşırım :52:
son eklediğinin rengini çok seviyorum ya flormar 429 da bunua yakın dimi bayılıyoruum bunlara
423'üm var 429'u bilmiyorum kuşş
Kızlarrr bişi sorucammmm bu marka ojeleri nerden alıyorsunuzzz
bi kaç sayfa geride bi kaç kez yazdım canım, bakabilirsen eğer...:31:

Son düzenleme:
Kızlarrr bişi sorucammmm bu marka ojeleri nerden alıyorsunuzzz

internet sitelerinden , gittigidiyordan , trendyoldan falan çok var öyle............................... flormar golden rose markaları hemen hemen heryerde oluo

Son düzenleme:
flormar'ın çok garip bir rengi var ama tam yakalayamadım. dumanlı kiremit rengi gibi , kahveye de kaçıyormuş da vazgeçmiş gibi acayip bir şey :1:

kontescan anlamam ben böyle sürseneee çılgın renklere benziolar :52:

Back