• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

waooooowwwww bunu çok beğendim kontescan yaa süper olmuş :nazar:
ocelerini çek yaa kendi adıma söliim o çok eklediğin fotoları daha çok seviyorum izlemek de güsel onları :60::32:

toplu bir çekim yapmıştım geçen gün ama buraya eklemedim, şu son gelenler hariç tabi o çekimde. :31:

3 kat mıııı :53: kızzz neon mu yoksam o, beyaz oje üzerine sürmeyi denesene bir de?

geçmiş olsunnn:16:

saol tatlım :16:
canım çok ince katmanlı yaa iki kat sürdüm bana mısın demedi neon mu ki bak meraklandm deniim beyazla bi bakem

lafı geçmişken ekleyeyim dedim :1:

kutularda saklıyorum kendilerini, eğer bir gün üşenmezsem o kutuları kaplayacağım ama bilmem ne zaman :27:

önce toplu bir görünüş

biraz daha ayrıntı;

burda china glaze'ler, pastel'ler ve ön sıradaki alix avien'ler çoğunlukta.
onun dışında 3-5 tane zoya'm, orly'm, essie'lerim, sally hansen'larım, isabella dupont'larım ve tekil olan diğer markalarım var.

burdaysa %95 flormar var.

ve tabi ki claire's ler mini miniler çok seviyorumm:16:

bunlara ek olarak 10 tane kadar yeniler var, gelecekler...

25-30 tane kadar da çok yakın renk ya da aynılarını almışlığım var ki kendilerini eşe dosta vererek tahliye çalışmalarına başladım:55: ayrıca bunların içinde golden rose tombul şişeler de var. onlara sinir oluyorum, resmen süresim gelmiyor güzel renklerim olduğu halde:19:

neden kontesim yaaa bence gayet güzel bende de pastelin sarısı vardı kaybettim sanırım bulamıyorum :26::26: ama ben beğendim sen de beğennnnn :9::9:
sarısı hoş ama böyle tam mat değil bak, electropop serisinden bu, serinin diğerleri nasıl mat ve güzel ama bu az sedefli mi desem bi garip.
bi de baloncuklandı :19:

hepsi o kadar güzelki içlerinden seçemedim süper süper...:49:

çok teşekkürlerrr:72:

kızlar sitemize beğen butonu geldiiii :16:

Son düzenleme:
bnnu kızzz senin için tüm ojeleri ekledim ama yoksun, çekicem saçını bak :1::1:

ahahahh çek saçımı walla haketmişimdir gülüm haklısın walla düzgün vaktim olmadı özenle seçip msj yaziim kusura bakmazsn inşallah :72:
ilk gözüme ne takıldı bilion mu sally hansen ler ya ben onlara bayıldım resmen benzer renklerin başka yokmu kuşum bana yolla :60:
walla pırıl pırıl görüküyorlar gözlerimi alamadım bune bune die seçerken :60: china glazeler başta olmak üzere sally leri özenle seçtim .aaayy bide kardeş ocelermz mini mini la colors :))
ama onları çok sevemedim ... dil çıkaran smiley wardı bulamadım şimdi onu işte ondan :p

Son düzenleme:
ahahahh çek saçımı walla haketmişimdir gülüm haklısın walla düzgün vaktim olmadı özenle seçip msj yaziim kusura bakmazsn inşallah :72:
ilk gözüme ne takıldı bilion mu sally hansen ler ya ben onlara bayıldım resmen benzer renklerin başka yokmu kuşum bana yolla :60:
walla pırıl pırıl görüküyorlar gözlerimi alamadım bune bune die seçerken :60: china glazeler başta olmak üzere sally leri özenle seçtim .aaayy bide kardeş ocelermz mini mini la colors :))
ama onları çok sevemedim ... dil çıkaran smiley wardı bulamadım şimdi onu işte ondan :p

sen görüp yorumlayana kadar ben 4 oje daha aldım :60:
ayyy oje yiyip içicem artık:53:

sally hansen'ler trendyol ve markafoniye çok sık geliyor, kupon şu buyla baya uyguna edindim

Son düzenleme:
kontes'cim ojeyi sürdükten sonra bulaşan yerlerin temizliği için yassı uçlu bir fırça mı kullanıyorsun sende?

zoya dove :46: çok beğendim kendisinii, kesinlikle tavsiye ediyorummm

özellikle effect ojelerde taban rengi için muhteşem olucak diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Back