Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benim mini minilerden L.A colors... 3 kat sürdüm yaa
hafta içi küçük bi kaza geçirdim parmağımdaki izi görmezden geliniz :))
Eki Görüntüle 368543
waooooowwwww bunu çok beğendim kontescan yaa süper olmuş
ocelerini çek yaa kendi adıma söliim o çok eklediğin fotoları daha çok seviyorum izlemek de güsel onları
3 kat mıııı kızzz neon mu yoksam o, beyaz oje üzerine sürmeyi denesene bir de?
geçmiş olsunnn
toplu bir çekim yapmıştım geçen gün ama buraya eklemedim, şu son gelenler hariç tabi o çekimde.
sarısı hoş ama böyle tam mat değil bak, electropop serisinden bu, serinin diğerleri nasıl mat ve güzel ama bu az sedefli mi desem bi garip.neden kontesim yaaa bence gayet güzel bende de pastelin sarısı vardı kaybettim sanırım bulamıyorum :26::26: ama ben beğendim sen de beğennnnn
hepsi o kadar güzelki içlerinden seçemedim süper süper...
bnnu kızzz senin için tüm ojeleri ekledim ama yoksun, çekicem saçını bak
ahahahh çek saçımı walla haketmişimdir gülüm haklısın walla düzgün vaktim olmadı özenle seçip msj yaziim kusura bakmazsn inşallah
ilk gözüme ne takıldı bilion mu sally hansen ler ya ben onlara bayıldım resmen benzer renklerin başka yokmu kuşum bana yolla
walla pırıl pırıl görüküyorlar gözlerimi alamadım bune bune die seçerken china glazeler başta olmak üzere sally leri özenle seçtim .aaayy bide kardeş ocelermz mini mini la colors :))
ama onları çok sevemedim ... dil çıkaran smiley wardı bulamadım şimdi onu işte ondan
kontes'cim ojeyi sürdükten sonra bulaşan yerlerin temizliği için yassı uçlu bir fırça mı kullanıyorsun sende?