• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar bende de çatlayan oje var ama beceremiyorum ben ya bir püf noktası yokmu bunun :26:
beyaz oje sürüyorum üstüne çatlayan ojemi sürüyorum baktım olmadı belki daha güzel durur diye üzerine parlatıcı sürdüm ama sizinkiler gibi olmuyor beceriksizmiyim neyim :5:
bu arada sık sık oje süren biri değilimdir biraz üşengecim maalesef ama arada kafama esiyor sürüyorum :54:

bu da resmi :17:

çatlayan ojeyi hızlı bir şekilde sürmelisin ve 2. katı geçmemelisin...

bir de başka bir öneri, beyaza resmen bulamışsın kız parmaklarını :18: asetonla temizlesene.

kırılma ama çok fena görünüyor:18::18:

çok saol canım
biliyorum tatlım benim tırnak yapım küçük canım ya ister istemez bulaşıyor dipler dar ama uzadıkça uçlar genişliyor değişik bir şey oluyor hatta sınıfta bir arkadaş var geçen törpülemeden önce gördü at nalı gibi bu nasıl tırnak dedi üst dar uzadıkça genişlemiş dedi (birde bunu söyleyen bir erkek düşünün yani)
şimdi öylesine sürdüm canım ya birazdan asetonla hepsini çıkarırım sevmedim hoşuma gitmedi en iyisi başka renk sürmek beceriksiz birinin böyle bir işe kalkışmasıda zaten olacak iş değil :9:
teşekür ederim bitanem benim :70:

Bu topiği yeni keşfettim ve çok beğendim. :1:
Hemen dün gece sürdüğüm ojeleri sizle paylaşmak istedim.

$DSC02814.JPG

mrb canım hg:29:
ah miracle serisi süperr evett:29::29:

hoşbulduk. daha 4 5 rengim daha varda bu seriden onları da daha sonra paylaşırım artık :1:
bende de oje deliliği var bir kutu dolusu ojem var hatta öyle bişey geldi ki başıma.
geçenlerde beni istemeye geldiler 1 ay olmamıştır. erkek arkadaşımın teyzesinin çorabı kaçmış.
bana ojen var mı dedi. e ojelerde koca 1 kutu içinde mecburen ona verirken kutuyuda gördü.
bişey demedi ama şok olduğunu anladım.
ah bu oje manyaklığı :1::1::1:

merhaba kızlar topiği yeni gördüm çok beğendim bi resimde benden olsun dedim tırnaklarımı yeni kestiğim için bana bi garip geldi resimler biran önce uzasınlar diye bekliyorum o zaman daha iyi rengarenk fotoğraflar yüklerim kontescim topiği açtığın için teşekkürler...:kkk::29::1: $Photo-0022.jpg $Photo-0023.jpg $Photo-0024.jpg
ojem görüldüğü üzre flormar no:427 gri gibi ama gün ışığıda hafif lila karışık gibi duruyo sevdim ben bu rengi tam kış rengi :) iki ince kat yetiyo...

Son düzenleme:
dayanamadım bugün gittim yeni bi oje aldım :1: sizlerle paylaşmak istedim... :) $Photo-0027.jpg $Photo-0028.jpg $Photo-0029.jpg
ojem flormar true color 002 numara çok tatlı bi pembe jel gibi tırnaklarıma bakıp şeker niyetine yiyesim geliyo:1: iyi ki almışım dedim 2 tl ye aldım...

dayanamadım bugün gittim yeni bi oje aldım :1: sizlerle paylaşmak istedim... :)Eki Görüntüle 323797 Eki Görüntüle 323798 Eki Görüntüle 323799
ojem flormar true color 002 numara çok tatlı bi pembe jel gibi tırnaklarıma bakıp şeker niyetine yiyesim geliyo:1: iyi ki almışım dedim 2 tl ye aldım...
renk güzelmiş de nerden buldun kız bu ojeyi :1:
flormar'ın en eski serisi diyebilirim

kontesim ojelerin süper
bişi sorucam china glazeleri nerden aldın?

sağolasın canım
gittigidiyordan aldım
sürekli iletişim halinde olduğum bir bayan var,amerikadan getirtiyor, orjinal :78:

Son düzenleme:
renk güzelmiş de nerden buldun kız bu ojeyi :1:
flormar'ın en eski serisi diyebilirim

sağolasın canım
gittigidiyordan aldım
sürekli iletişim halinde olduğum bir bayan var,amerikadan getirtiyor, orjinal :78:

istanbulda oturuyorum canım osmanbey metrosunda flormarın standı var ojeler sıra sıra rengrenk hergün bi renk alasım geliyo ama kendimi frenledim kociş batıcak yoksa :1::9: bilmiyorum eski serisimi dün gördüğüm kadarıyla 2012 renkleri gelmişti yeni renkler vardı güzel maviler ve yeşiller gördüm özellikle suprematte ve supershineda...

istanbulda oturuyorum canım osmanbey metrosunda flormarın standı var ojeler sıra sıra rengrenk hergün bi renk alasım geliyo ama kendimi frenledim kociş batıcak yoksa :1::9: bilmiyorum eski serisimi dün gördüğüm kadarıyla 2012 renkleri gelmişti yeni renkler vardı güzel maviler ve yeşiller gördüm özellikle suprematte ve supershineda...

supermatte ve supershine yeni zaten canım
true color serisine demiştim ben eski diye:29:

miyaba :17: $oceeeeeeem.jpg
sağdaki minik resimde en iyi çıkmış renk normalde öyle gorunuyor fakat buyuk resımlerde daha değişik çıktı renk bende anlamadım ama sevıyorum bu rengı :16: sevgıler :54:

Back