hadı ya mıknatıslı oje de mı varmıs :) vala ben yenı duydum :) ojeyle pek ıc ıce olmadıgım ıcın sanırım ama burdakı renklerı gorunce oje koleksıyonum olcak gıbı gelıyo yavastan . )
özellikle ayak parmak yapısına göre oje seçimlerimde kendime güvenirim . yardımcı olabilirim :)
vala cok ıyı olur cnm :) ama kısın ben de ayaklarıma surmam yazın acık ayakkabı gıydıgım ıcın ıcın yazın surerım bu arada bu mıknatıslı ojeler nerelerde satılıyo ve suruluyo mu yoksa mıknatıs gıbı yapıstırılıyo mu artı son sorum :) fıyatı nasıl
ben henüz almadım internette gözüme çarpmıştı benimde.kışın bende dediğim gibi evde olduğum günler sürerim sadece.parmakların ve tırnakların nasıl uzunmu kısamı . ayak numaran kaç ayrıca
elımın kısa ayaklarımınkı de normalden kısa gıbı 38 numara bu arada ayaklarım cnm
ayakların normalden kısa ise şu an sanırım süremezsin hoş durmaz açıkçası görmeden birşey diyemem çünkü göreceli birşey
bu arada ben de sımdı netten baktım cok guzelmıs ya ama bunun ıcın tırnakların da bayagı uzun olması gerk bence yoksa guzle durmaz ve ben de yenı kesmıstım
canım yaahevesin kursağında kaldı üzüldüm adına
sımdı el tırnagımda oje var cnm zaten kırmızı pastel 28 uzasın da onu da bı deneyım bakım
pastel 28 mi :) bendede o var şuan hatta yazmıştım az önce başka bir başlığa. paylaşma imkanın varmı canım
hadı ya tabı kı :) ama tırnaklarım kısa da olsun :)
cnm bak bu :Eki Görüntüle 315074
çok güzeller canım. kısa dediğin bu mu :) bence ideal boyuttalar
sen kullandınmı pekı cnm 28ı ben bı de pastelın 03 bayaz almıstım hıc begenmedım tam 4 kat surunce rengını aldı .)
evet kullandım ayaklarımda çok hoş duruyor özellikle. 03 ü denemedim hiç ama. ayak tırnakların etinden daha mı aşağıda yoksa et hizasında mı ?
yok cnm tam tırnak hızamda bu arada zaten deneme derım 03 surene kadar canım cıkmıstı :)bı sut beyazı ya hamen kırlenıyo
o zaman o kadarda kısa değilmiş onlarada sürebilirsin bence 28i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?