harikaaa bayıldım ya. bunun no.su falan kaç bi de diğer markalarda var mıdır ki hiç görmedim de ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikaaa bayıldım ya. bunun no.su falan kaç bi de diğer markalarda var mıdır ki hiç görmedim de ben
kötü haber vereyim mi tırnaklarımı kestim
uçları ayrılmaya başlıyor kat kat, saçlarıma takılıyor cinnetim geliyor
kısacık kestim
internetten alıyorum bu ojeleri.
ismi : china glaze westside warrior
bugün bit blog çekilişinden china glaze oje kazandım.
maşallahım var bu ara nazar değmesin tütütüüü
renk seçimini bana bıraktılar
skyscraper rengini seçeceğim sanırım
tebrük ediorum kıs maşallah diek ekle hepiciğini kontescan
bu da benim . normalde rengarenk oce sürmeyi severim ama bunu daha önce sürmediğime pişmanım
Eki Görüntüle 314017 [/QUOTE renk guzelmıs cıdden cnm markası pek gosukmuyo yalnız
bunun üzerine siyah çatlayan sür bak neler oluyorrtebrük ediorum kıs maşallah diek ekle hepiciğini kontescan
bu da benim . normalde rengarenk oce sürmeyi severim ama bunu daha önce sürmediğime pişmanım
Eki Görüntüle 314017
kizlar biseyi merak ettim banyo yaparken siliyosunuz degilmi
boy abdesti icin sordumda
kizlar biseyi merak ettim banyo yaparken siliyosunuz degilmi
tabiki siliyoruzkizlar biseyi merak ettim banyo yaparken siliyosunuz degilmi
aa süper fikir denicem tşk ettimbunun üzerine siyah çatlayan sür bak neler oluyorr
tesekkurler bulursam alıcam :) tek kat mı surdunuz pekı artı pastelın de var mıdır bu renk
2kat sürdüm canım pastelde koyu gri rengini gördüm bu renk rastlamadım bilmiorum :26:
hmm anladım tesekkurler :)
mervemervemerve canım fotoğrafın üzerine tıkla büyük halinde markası belli oluyor golden rose numarası 66
tabiki siliyoruz
aa süper fikir denicem tşk ettim
kkontes merhaba.bu magneti bende gördüm .Sen kullandın mı? şuan hangi renk var ellerinde ve ayaklarında
magnet oje ne oluyo kı kkontes ?
yukarda ekledim ya, mıknatıslı