• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

özellikle ayak parmak yapısına göre oje seçimlerimde kendime güvenirim . yardımcı olabilirim :)

vala cok ıyı olur cnm :) ama kısın ben de ayaklarıma surmam yazın acık ayakkabı gıydıgım ıcın ıcın yazın surerım bu arada bu mıknatıslı ojeler nerelerde satılıyo ve suruluyo mu yoksa mıknatıs gıbı yapıstırılıyo mu artı son sorum :) fıyatı nasıl

vala cok ıyı olur cnm :) ama kısın ben de ayaklarıma surmam yazın acık ayakkabı gıydıgım ıcın ıcın yazın surerım bu arada bu mıknatıslı ojeler nerelerde satılıyo ve suruluyo mu yoksa mıknatıs gıbı yapıstırılıyo mu artı son sorum :) fıyatı nasıl

ben henüz almadım internette gözüme çarpmıştı benimde.kışın bende dediğim gibi evde olduğum günler sürerim sadece.parmakların ve tırnakların nasıl uzunmu kısamı . ayak numaran kaç ayrıca

ben henüz almadım internette gözüme çarpmıştı benimde.kışın bende dediğim gibi evde olduğum günler sürerim sadece.parmakların ve tırnakların nasıl uzunmu kısamı . ayak numaran kaç ayrıca

elımın kısa ayaklarımınkı de normalden kısa gıbı 38 numara bu arada ayaklarım cnm

bu arada ben de sımdı netten baktım cok guzelmıs ya ama bunun ıcın tırnakların da bayagı uzun olması gerk bence yoksa guzle durmaz ve ben de yenı kesmıstım :(

bekliyorum merakla :)

cnm bak bu : $Görüntü0228.jpg

sen kullandınmı pekı cnm 28ı ben bı de pastelın 03 bayaz almıstım hıc begenmedım tam 4 kat surunce rengını aldı .)

o zaman o kadarda kısa değilmiş onlarada sürebilirsin bence 28i

yok cnm ben kısları surmuyorum gerek duymuyorum benım kasteddıgım sımdı hanı ayak tırnakları ele gore kucuk oluyo ya bu mıknatıslı ojeler yakısmaz yanı bana gıtmez ayaklarıma ama el tırnaklarımı uzatıyım ılk ısım gıdıp almak olcak :) bu arada bu mıknatıslı ojelerın fıyatları ne kadar ?

Back