- 20 Kasım 2010
- 5.009
- 9.937
- 398
o artık benim en kıymetlim
evet uzun takılayım biraz dedim, kırılana kadar
walla rengi müthiş ayrı bi taht yapalım biz ona
kırılmaz yaa maşallah dielim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o artık benim en kıymetlim
evet uzun takılayım biraz dedim, kırılana kadar
Canım, manikür yaptırma zaten zararlı bir şey, bir tırnak etleri için kızlar zaten yazmışlar lush lem. flutter kullan, saqrarmalar içinse ojeden önce tırnaklarına ir koruyucu sürmen lazım golden rose kalsiyumlu bakım ürünü(yeşil renk çift faz)gayet iyi bir seçim, bunun dışında haftada bir kere klasik vazelin sür eline kalın bir tabaka, sonra limon kolonyası ile ovup eldiven geçir eline...Krem elin tarafından emilince bir bak bakalım tırnaklarının rengi açılmış mı :) Bu tarifi amonra'dan öğrendim, hem sararmaları geçiriyor hemde tırnakların kırılmasını engelliyor... Tırnakların sararmasının sebebi oje içerisinde bulunan boyar maddeler yoksa hava alma konusu hikaye, tırnak dibinden hava alır...
sağolasın kuzumm
sally hansen diamond strength kullanıyorum ama bilemedim iyi mi
zaten daha ilk şişem bitmedi
golden rose'u yazayım bir köşeme
lush edinicem inş en kısa zamanda
diğerini de ilk boş zamanımda yapıyorummm
kontes bu turuncuyu çok beğendm yaaa numarasını yazsana bir de sally hansenin kırmızısını da ekler misin güle güle kullan bak şimdi heveslendim bulaşıcı bu oce yaa bu da benden olsun
Eki Görüntüle 308985
sally hansenin kırmızısının tonunu çok merak ediyorum, sürünce paylaşır mısın? :)
hangisi canımmaviii renk süpeeer :)
güzelmişş,adı sanı nedir?kızlar benım favorım de bu .)Eki Görüntüle 310220
kontes bu turuncuyu çok beğendm yaaa numarasını yazsana bir de sally hansenin kırmızısını da ekler misin güle güle kullan bak şimdi heveslendim bulaşıcı bu oce yaa bu da benden olsun
Eki Görüntüle 308985
yaa bu cok hosuma gıttııııııııııı :)) acıl hangı marka solermısınız nosu ne
burda 2 oje var canım
biri elimdeki pastel, nosu : 84
simli olan da flormar 392