• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

aa evet takılabileceği hiç aklıma gelmemişti. işte tecrübe farkı :D çok teşekkürler. vip ' ye yeni katılan cici çok güzelmiş gerçekten. güle güle kullanın.

kızlar sizlere bir kaç şey danışacağım;
bu ojesiz halim:18:

1- ben manikür yaptırmadım hiç, ihtiyacım var mı sizce?:18:

2- tırnak kenarlarım çok kuruyor, el kremim yetersiz diye düşünüyorum. ne kullanabilirim?

3- ojeden mi artık sebebi neyse oluşan sararmaları nasıl engelliyorsunuz?

Canım, manikür yaptırma zaten zararlı bir şey, bir tırnak etleri için kızlar zaten yazmışlar lush lem. flutter kullan, saqrarmalar içinse ojeden önce tırnaklarına ir koruyucu sürmen lazım golden rose kalsiyumlu bakım ürünü(yeşil renk çift faz)gayet iyi bir seçim, bunun dışında haftada bir kere klasik vazelin sür eline kalın bir tabaka, sonra limon kolonyası ile ovup eldiven geçir eline...Krem elin tarafından emilince bir bak bakalım tırnaklarının rengi açılmış mı :) Bu tarifi amonra'dan öğrendim, hem sararmaları geçiriyor hemde tırnakların kırılmasını engelliyor... Tırnakların sararmasının sebebi oje içerisinde bulunan boyar maddeler yoksa hava alma konusu hikaye, tırnak dibinden hava alır...

Canım, manikür yaptırma zaten zararlı bir şey, bir tırnak etleri için kızlar zaten yazmışlar lush lem. flutter kullan, saqrarmalar içinse ojeden önce tırnaklarına ir koruyucu sürmen lazım golden rose kalsiyumlu bakım ürünü(yeşil renk çift faz)gayet iyi bir seçim, bunun dışında haftada bir kere klasik vazelin sür eline kalın bir tabaka, sonra limon kolonyası ile ovup eldiven geçir eline...Krem elin tarafından emilince bir bak bakalım tırnaklarının rengi açılmış mı :) Bu tarifi amonra'dan öğrendim, hem sararmaları geçiriyor hemde tırnakların kırılmasını engelliyor... Tırnakların sararmasının sebebi oje içerisinde bulunan boyar maddeler yoksa hava alma konusu hikaye, tırnak dibinden hava alır...

sağolasın kuzumm:29:
sally hansen diamond strength kullanıyorum ama bilemedim iyi mi
zaten daha ilk şişem bitmedi
golden rose'u yazayım bir köşeme
lush edinicem inş en kısa zamanda:29:
diğerini de ilk boş zamanımda yapıyorummm:38:

sağolasın kuzumm:29:
sally hansen diamond strength kullanıyorum ama bilemedim iyi mi
zaten daha ilk şişem bitmedi
golden rose'u yazayım bir köşeme
lush edinicem inş en kısa zamanda:29:
diğerini de ilk boş zamanımda yapıyorummm:38:

Canım sally hansen'in o ürünü bir süre sonra ters etki yapıyor yalnız bilgine, tırnaklarında soyulmalar ve köşelerden kırılmalar başlıyor...Golden rose bulamazsan kalyonun veya flormarın benzer ürünleride olur, bir işe yaradıklarından değil tabii sadece ojenin tırnağı boyamasını engelliyorlar :1::1::1:

kontes bu turuncuyu çok beğendm yaaa numarasını yazsana bir de sally hansenin kırmızısını da ekler misin güle güle kullan bak şimdi heveslendim bulaşıcı bu oce yaa bu da benden olsun :1:

Eki Görüntüle 308985

kontes bu turuncuyu çok beğendm yaaa numarasını yazsana bir de sally hansenin kırmızısını da ekler misin güle güle kullan bak şimdi heveslendim bulaşıcı bu oce yaa bu da benden olsun :1:

Eki Görüntüle 308985

kırmızı sevmiyorum ama sally'ninkini ben de ilk deneyeceğim

turuncunun ismi P2 COLOR VICTIM 741 NOTICE ME!

sally hansenin kırmızısının tonunu çok merak ediyorum, sürünce paylaşır mısın? :)

paylaşırım canım

Son düzenleme:
kızlar benım favorım de bu .) $Görüntü0150.jpg

maviii renk süpeeer :)
hangisi canım
güzelmişş,adı sanı nedir?

Eki Görüntüle 308985

uçlar laci mi kuş?
kırmızıyla çok hoş olmuşş

Back