• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

ilk ve şimdilik tek opi'm :1:

kıvamını da rengini de beğendim.
çok kibar bir pembe tonu var :46:
ayrıca fırçası sayesinde çok rahat sürülüyor

OPI shanghai shimmer

kızlar sizlere bir kaç şey danışacağım;
bu ojesiz halim:18:

1- ben manikür yaptırmadım hiç, ihtiyacım var mı sizce?:18:

2- tırnak kenarlarım çok kuruyor, el kremim yetersiz diye düşünüyorum. ne kullanabilirim?

3- ojeden mi artık sebebi neyse oluşan sararmaları nasıl engelliyorsunuz?

maniküre ihtiyacın yok kesinlikle. hiç etler yok tırnaklarının üzerinde. sakın maniküre alıştırma
kuruluk için napılır bilmiorum
ojeni tek kat sür, her gün eve gelince sil ertesi güne kadar, hava alsınlar

maniküre ihtiyacın yok kesinlikle. hiç etler yok tırnaklarının üzerinde. sakın maniküre alıştırma
kuruluk için napılır bilmiorum
ojeni tek kat sür, her gün eve gelince sil ertesi güne kadar, hava alsınlar
ay her gün silmeye üşenirim ki ben:18:

teşekkürler cnm ama sanırım şu anda yok yani bir fırsattı bu ve kaçtı mı :2:

şuan yok canım evet ama sık sık açılıyor o butik

Tırnaklarının sararmasının sebebi ojenin içindeki bir madde ile ilgiliymiş.
Havasız kalıyor gibi söylemler doğru değilmiş.

Limon suyu sararmalar için iyi geliyormuş. Limon suyunda bekletebilirsin tırnaklarını.

kızlar sizlere bir kaç şey danışacağım;
bu ojesiz halim:18:

1- ben manikür yaptırmadım hiç, ihtiyacım var mı sizce?:18:

2- tırnak kenarlarım çok kuruyor, el kremim yetersiz diye düşünüyorum. ne kullanabilirim?

3- ojeden mi artık sebebi neyse oluşan sararmaları nasıl engelliyorsunuz?

Lush shoplarda LEMONY FLUTTER diye bir krem var ben kullaniyorum cokda memnunnum tavsiye ederim uzun sürede gidiyor kutu

Tırnaklarının sararmasının sebebi ojenin içindeki bir madde ile ilgiliymiş.
Havasız kalıyor gibi söylemler doğru değilmiş.

Limon suyu sararmalar için iyi geliyormuş. Limon suyunda bekletebilirsin tırnaklarını.
teşekkürler canımm
deneyeceğimm

Lush shoplarda LEMONY FLUTTER diye bir krem var ben kullaniyorum cokda memnunnum tavsiye ederim uzun sürede gidiyor kutu

lush shop ne oluyor ki :18:

efsuncuğum sen sormuştun sanırım
bak ne buldum bir blogta az önce

ilki golden rose 335
diğeri de sephoraymış

Son düzenleme:
**maniküre ihtiyacın yok. olsa bile yaptırma sonra alışkanlık yapıyor hep istiyor manikürsüz berbat hale geliyor. Banyodan sonra tırnak etlerini geriye ittir.

** Lush LEMONY FLUTTER diye bir krem var şahane diyebilirim. lush ın sitesinde 22 tl ye satışta. Tırnak kenarında ki şeytan tırnağı dediğimiz şeyide önlüyor

** Sararmalar için ise limon iyi geliyor. Ama tamamen bembeyaz yapmıyor malesef 2 gün arayla az az törpülersen sararan kısım çabuk yok olacaktır.

**maniküre ihtiyacın yok. olsa bile yaptırma sonra alışkanlık yapıyor hep istiyor manikürsüz berbat hale geliyor. Banyodan sonra tırnak etlerini geriye ittir.

** Lush LEMONY FLUTTER diye bir krem var şahane diyebilirim. lush ın sitesinde 22 tl ye satışta. Tırnak kenarında ki şeytan tırnağı dediğimiz şeyide önlüyor

** Sararmalar için ise limon iyi geliyor. Ama tamamen bembeyaz yapmıyor malesef 2 gün arayla az az törpülersen sararan kısım çabuk yok olacaktır.

sağolasın canım
o kreme baktım sitesinden
alımkar oldum hatta 17 tl ye geliyor (normal fiyatı 22tl ama kasada indirim yaptı bilemedim sebebini)
site güvenilir midir ki

Güvenilir olduğunu düşünüyorum.. Çünkü baya ürünü satılıyor. İnternette araştırırsan görürsün. Heryerdede satışını yapan mağaza yok buradan temin ediyorlardır. Ama kendim internetten almadım kremi o yüzden kesin birşey diyemiyorum tatlım

Lush ingilizlerin dogal bakim markasi

mesela biz saclarimiz gürlessin diye sampuanlarin icine cam terebentin ve sarimsak koyuyoruz yaa yada yogurtla bal karistirip yüz maskesi yapariz ya

onlar bu isi markalastirmislar , Türkiyede nasillar bilmiyorum ama Isvicrede calisanlar parmak arasi terlik kisa jeans sort yada salvar calisiyorlar.Kollarinda dövmeler saclar mor kirmizi piercingli enteresan rahat kisiler :)))

Hatta birisine Magaza müdürü olarak basvurupta Sempatik oldugum icin kabul edilmedigim marka :1::1::1:

Sanırım olduu:26::26:
Hepsini bugün edindimm
Sürümleri çok güzell
Çatlayan oje harika bu zamana kadar almadıgıma pisman oldum:21::21:

burda görüp aldım 2 kutu .renkler güzel görünüyo fakat çok simli görüntüsü var.pek sevmedim bi d oje matlaştırıcı ile deniycem bakalım nasıl olacak...????

matlaştırıcı cilam olduğu için mat ojelerle pek ilgilenmiyorum:31:
ama hem golden rose'unkileri denemek için hem de bu renkler elimde olmadığı için bu ikisini aldım bugün.

bi kaç renk daha beğendim ama evdekileri kontrol etmeden almak istemedim:21:

(grimsi olanın asıl rengi 2. fotodaki)

aklımda kalan diğer 2 rengi de aldım bugün
diğerlerinden almam diye düşünüyorum
yeşili zoyaya benzettiğim için aldım,henüz denemedim bakalım...

kontescim pembe olan çok güzelmiş :40:
bende de matlaştırıcı olduğu için diğer ojeler üzerine de kullanıyorum hiç mat oce almamıştım ama bunların rengi değişik güzel gözüküyor merak ettim sürdüğünde de ekler misin :38:
aaa bi de ben çatlayan oceyle yeşil kullanmıştım çok beğenmiştim gri de güzel duruyor denicem saool :))

Son düzenleme:
Back