• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Buda benden olsun :)
nails.jpg

konteeess hayirli olsun bebisim topigin opuyorumnanaktan
bu aralar ne cok topic acar oldun la:1:

Kontesscim harika bir konu yine. paylasimlar da öyle. Genciz rengarenk ojeler sürmeliyiz bence. Ben aslinda klasik takiliyorum bazen hic kullanmiyorum bazen renksiz veya pastel renklerde ama bazen de böyle can alici renkler deniyorum, bu aksam bi oje süreyim ayol iyi gelir ;)

Kontess cim demin resim ekleyip hemen kactim, net takiliyodu.

Biraz gec oldu ama topigin hayirli ugurlu olsun canim, yine cok guzel bir konu bulmussun :)
AYrica ekledigin renkleri cok begendim, ben de ucuk kacik renkleri cok severim, ama tembelligimden herzaman suremiyorum :(

bi kaç gündür oje merakı sarmıştı beni.. fellik fellik topiclere bakıyodum..nerde daha çok ojeli tırnaklar görebilirim diye..sempatiksalakcinni kız ne iyi ettin ya........... alkisalkisalkis

konteeess hayirli olsun bebisim topigin opuyorumnanaktan
bu aralar ne cok topic acar oldun la:1:

ayh di mi ööle oldu kaydirigubbakcemile3

Kontesscim harika bir konu yine. paylasimlar da öyle. Genciz rengarenk ojeler sürmeliyiz bence. Ben aslinda klasik takiliyorum bazen hic kullanmiyorum bazen renksiz veya pastel renklerde ama bazen de böyle can alici renkler deniyorum, bu aksam bi oje süreyim ayol iyi gelir ;)

gelir gelirr ojesiz genç hatun olmasaklinialirimsmile

Kontess cim demin resim ekleyip hemen kactim, net takiliyodu.

Biraz gec oldu ama topigin hayirli ugurlu olsun canim, yine cok guzel bir konu bulmussun :)
AYrica ekledigin renkleri cok begendim, ben de ucuk kacik renkleri cok severim, ama tembelligimden herzaman suremiyorum :(
saol kuşumm , olsunn sürdükçe paylaş sen dee yerimsenibenŞeniz

ojeler harika valla müsait zamanda ben de eklicm kontess,çok hoşuma gitti

beklerik anacım şakkıdı

burcu lacquerized yapmisti bunu... guzel olmus eline saglik =)
kkontess cok guzel ojelerin =)
saol canumm ama ööle güsel diip kaçmak yokkk katılım şart sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
bi kaç gündür oje merakı sarmıştı beni.. fellik fellik topiclere bakıyodum..nerde daha çok ojeli tırnaklar görebilirim diye..sempatiksalakcinni kız ne iyi ettin ya........... alkisalkisalkis

enee resmen içime doğmuş :lepi:zemuszemus

kontesim hayırlı olsun topiğinnopuyorumnanaktan

saol canoo hg hihoyyyt

angel'cim rica etsem marka-numara bilgilerini de yazar mısın

kızlar lütfen sadece foto olmasın,oje hakkında bilgi de yazın,en azından ismini cismini

ya kızlar mesela iki elinizdeki orta tırnaklar aynı mı şekil olarak?yada diğerleri.benim mesela işaret parmaklarımdan biri daha uzun diğeri yuvarlak gibiakannehir

ya kızlar mesela iki elinizdeki orta tırnaklar aynı mı şekil olarak?yada diğerleri.benim mesela işaret parmaklarımdan biri daha uzun diğeri yuvarlak gibiakannehir

benimkiler aynı,sadece sağ orta parmağımın tırnağı biraz büyük sola kıyasla
nasır var kalemden oluşan,ona bağlıyorum...

benimkiler aynı,sadece sağ orta parmağımın tırnağı biraz büyük sola kıyasla
nasır var kalemden oluşan,ona bağlıyorum...

benimde işaret parmağımdaki tırnaklar değişik.birinde egzama olmuştu.artık tamamen geçti sayılır.düzeliyo yavaş yavş tırnağın şekli..

Back