kkontess' in Ojeleri (resimli)

kontesim hoş görünüyor bu renkte :) bende de mor renk var koyu renkleri süremiyorum yaa poff

Ben zaten siyah oje hastasıyım,ama tek sürüşte koyu duranını bulamadım bir türlü..Bu tek kat mı acaba? :26:

Youknowcum yaw özendiriosun bizi ama ((
flormarın rengi güzelmiş beğendim :) orlyleride bloğunda görmüştüm sürülmüş halini bekliyorum :)
bu tırnakları nasıl uzatıyorsun acaba? çok uzun uzatsamda kırarım ben :)

kızlar orta tırnağın şekli nasıl olursa güzel olur sizce ?
hatta işaret ve baş parmağın şekli??
hafiften uzunlar şuan..çok değil.rahat olamam diye oje sürdüğümde güzel görünmesine yetecek kadar uzunlar yani öle diyim..
bahsettiğim üç tırnağı oval mi olacak yoksa nasıl deniliyor bilmiyorum küt mü?kare gibi? ney onun ismi ya
bi yazıverin ya.. nasıl törpülemem lazım..
bu arada tırnaklarım lale tırnak deniliyor heralde ondan.yapısı kısa değil yani... :80:

ben küt kullanıyorum hepsini daha rahat ediyorum bir resim eklesen daha iyiydi yazdıkların ne karışık lale tırnak şekli orta tırnak nasıl olmalı baş parmağın ki nasıl hehe hepsini ayrımı törpülüon?

canım karışık gelmedi bana ama :44:
resim eklemeyi bilmiyorum.
tırnkalarıma şekil vermeye yeni başaldım aslında.o yüzden buradan bakıyorum kızların ekledikleri resimlere.fikir oluyor..
bende öyle yapayım o zaman.küt..

alıntı ile cevapla dersen benim mesajıda alır canım :) ya da sondaki işaretle cevaplıcaklarını seç en son alıntı ile cevaplşe de tekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…