kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar zamanında aldıgım bu ojem bıtmek uzere yerıne aynı renk ıstıyorum
benzer bı renkte hatta olursa kı ayn
ısı gıbı duranın marka ve no soleyecek arkadas varmı

canım bende she nin bir kırmızı ojesi var bak benziyormu tek kat sürdüm

bide kızlar ben bişi yaptım yılbası için burayada ekleyeyim sizede fikir olur belki birden cok oje kullandım hem renklerini görürsünüz

bide kızlar ben bişi yaptım yılbası için burayada ekleyeyim sizede fikir olur belki birden cok oje kullandım hem renklerini görürsünüz

kızlar o bantla french yaparken iyice kurumasınımı bekliyosunuz bandı çıkarmak için.bende denedim geçen gün flormarın setiyle.ama bantları çıkarırken hep bozdum.gerçi bekledim biraz ama yinede yumuşaktı daha oje

ay oyle daha rahat anlatırım dıye dusundum tatlım, cart dıyecektım sanırım uyku sersemı sacmalamısım

canım flormarın nail art serisinden beyaz oje al bantsız dene inan daha güzel oluyor :) bir kaç denemede alışıyorsun :)

Ben de fotoğraf eklemek istiyorum,ama öncelikle benim olduğunu belirtmek için adımı yazmak istiyprum.Bunların nasıl yapılcağını bilmiyorum
Nasıl yapıyosunuz canlarım:26:

canım photoscape die bi program var turkce 5 dkda inio onu indir kendin bulursun herseyi

Teşekkr ederim canım.Peki foruma nasıl ekleniyo,daha önceden ekledim ama link olarak yapabilmiştim.Siz nasıl doğrudan fotoğrafı,yazınıza ekliyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…