kkontess' in Ojeleri (resimli)

heh şöyle desene Türkiye'de yok çünkü.

hmm anladim, ben ürünler aynidir diye düsünmüstüm
bir sorum olcak sana essence simdi ürünlerini degisitiriyor bi kac ürün cikartiyorlar yenileri ekliyorlar. yeni ürünler arasinda french icin yardim aleti var sen hic gördünmü öyle bisey ise yararmi?

ürünler farklı olduğundan bilemiyorum canım, görmem lazım. foto ekleyebilir misin?
kontes ellerine ayrı, ojelerine ayrı hayranım.

teşekkür ederim çok incesin canım

bu nasıl güzel alev alev bir renktir...

içim açılıyo senin başlıkta gezinirken

ojelerin de tırnakların da çok çok güzell

bu nasıl güzel alev alev bir renktir...

içim açılıyo senin başlıkta gezinirken

ojelerin de tırnakların da çok çok güzell

tşk ederim canımm değil mi tam alev rengi, açlık oyunları kitabındaki alevler içindeki kız* ı temsilen yapılmış süper de yansıtmış
bloğuma da beklerimm

tşk ederim canımm değil mi tam alev rengi, açlık oyunları kitabındaki alevler içindeki kız* ı temsilen yapılmış süper de yansıtmış
bloğuma da beklerimm

o alevler içindeki sahneye bayılmıştım, renk yıkılıyo resmen, hemen bakıyorum bloguna

kontescım tırnakların cok guzel ve bakımlı ojelerınde harıka:) valla oje suresım gldım yarın bı manıkur yapıp oje sureyım

Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?

heveslenmek ne kelıme cnm benım bu saatte usenmedım gıttım manıkur yatım uzamıştıda tırnaklarım kestım torpuledım sımdıde oje surdum kurumasını beklıyorum ıkıncı katı cekcem bordo surdum bakalım:)) degısık renk oje almaya baslıyım bari. yalnız bana french yakışmıyor sanırım. ben oyle dusunuyorum belkıde ellerım beyaz oldugundan yakıştıramıyorum. en guzel sıyah ve bordıyu yakıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…