kkontess' in Ojeleri (resimli)

sadece 4 ojem var:)
kırmızı-china glaze- red satin
nude- opi- my first knockwurst
frech için de kireç beyazı bide rakı beyazı
o kadar

Canim merak ettim dayanamicigimmm soruyorum niye dibinden surmuyorsun ojeyi farkettim butun resimlerinde oyle

Canim merak ettim dayanamicigimmm soruyorum niye dibinden surmuyorsun ojeyi farkettim butun resimlerinde oyle

daha önce de dediğim gibi; tırnak dibinin ojesiz olması daha sağlıklı. ayrıca böylesini daha estetik buluyorum.

çünkü şöyle şeyler var;

*Klasik, badem biçimindeki tırnağa oje sürerken dip kısmnı açıkta bırakarak ojeyi yanlara doğru götürmek gerekir.
*Dörtköşe tırnağa dip kısmı daha büyük bırakılmalı yan kısımlarına da oje surülmemelidir. Bu şekilde boyanan bir tırnağın dar görünümü olur.

*Yuvarlak tırnaklarda dip kısım açıkta bırakılmazsa, tırnak oval bir görünüm alır
*Geniş tırnakların dipleri yuvarlak bir şekilde açıkta bırakılmalıdır.

Son düzenleme:

Zevkler ve renkler tartisilmaz tabi ama eger tirnaklarin hakkinda yorumlar seni ilgilendiriyorsa bende bi elestiri yapmak isterim yanlara biraktigin bosluk çok guzel bende yaparim hic te belli olmuyor ama üst kismina gerçekten abartmissin biraz bosluk tmmda daha kucuk olsa daha hos gozukur bence ilk baslarda baktigimda resimlerine diyordum allah allah acaba uzadigi haliylemi cekip koyuyo sonra baktikca tirnaklar ojeli guzel ama ust kisminda bisey var, sanki ojeyi surmussunde uzamis kalmis öyle goruntusu veriyor, bir de dar gorunmesini istiyorsan senin tirnaklarin inceden kalina gidiyor uclari < $u sekil torpuyle torpulersen iki tarafin yanlarindan daha ince gozukecektirr

tşk ederim lakin çekimlerin yakından olduğunu unutmayalım.
günlük duruşta tabiki de abartı boşluk şeklinde bir durum söz konusu değil.

Tırnak bakımınızı hangi ürünlerle yapıyorsunuz, tırnak etleri için ne kullanıyorsunuz kesiyormusunuz bide bir çok markanın ojesini kullandım ama 1 gün sonra soyulmalar başlıyor ve istediğim parlaklıkta olmuyor yada fırça izi kalıyor ne yapabilirim bunun için ve son olarakta parlatıcı içinn güzel bir marka önermenizi istiyorum.off ne çok derdim varmış

hepsi bloğumda yazıyor, kişisel rütbemdeki blog adresim olmakta.
ama kısaca buraya da yazayım.
bakım ürünüm: törpü, et çıkarıcı jel, el kremi
hiç kesmedim, kesmiyorum.
soyulma ve parlaklık oje kalitesinden, daha kaliteli ojelere yönelebilirsiniz.
parlatıcı china glaze ve seche vite kullanıyorum ben.

Teşekkür ederim:))bakım bloğunuza en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…