kkontess' in Ojeleri (resimli)

tolin hoşgeldin canım
maviler çok modaya çıktı severim bende bu renkleri

Kızlar merhaba öncelikle, başlığınızın sessiz takipçilerindenim ben:)
Burda pastelin kokulu ojelerinin konusu geçmiş alınca size yazıyım dedim hatta akşam sürünce koyarım burayada:)
az önce tek tek bugün aldığım ojeleri denedim de, çok kokmuyorlar, ben top coat naneli ve çikolatalıyı aldım, portakalla greyfurtun rengini beğenmedim pek aldığım yerde de koklatmadılar. birde çok minnacık şişeleri:26:

annem oje kokusunu hic sevmiyor evin icinde de sürdürmüyor bana

eger ojeler gercekten güzel kokuyorsa evde de sürebilirim

harika olur gercekten

kontesin tabiriyle elleri '' ak pak '' gösteren manikür :119:
flrmar 319, golden rose fantastic 150, pastel88

blog takip eden yok mu içinizde yahu

kuşum bu golden rose güneş ışığında görsen pırıl pırıl
war ya şimdi girdim senin bloğunda geziniodum eurovisiondayım müzik dinliodum
süper olmuş kızım bloğun başarılar......

kuşum bu golden rose güneş ışığında görsen pırıl pırıl
war ya şimdi girdim senin bloğunda geziniodum eurovisiondayım müzik dinliodum
süper olmuş kızım bloğun başarılar......

sağol kuzum ama daha aktifleşmeli, kendi kendime yazıp çiziyorum gibi geliyor böyle

Kokulu ojelerden bende aldım. şişedeyken kokmuyor sürüp kuruduktan sonra kokuyor :) protakal greyfurt çikolata coconat olanları aldım bi ara çeker eklerim resimlerini.
tek portakalı sürdüm çok yoğun bir kokusu yok ama hoş yanii beğendim ben

2-3 el yıkamasında koku uçuyor diye duydum kuzum doğru mudurr onu da bi yazıversen ya
tarçınlısı top coat, onu kesin alıcam

Fotoğrafını ben ekleyemedim kızlar final dönemindeyim kablomu bulamadım. Ben kokuluları sevmedim sanki tırnağımın üstünde katman gibi oldu sürünce, zaten ertesi güne kokuda kalmıyor :26:

Kuuzm ben dün sürdüm. gün içinde düşün defalarca elimi yıkadım akşamda banyo yaptım. hala hafif bir koku var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…