kuruma süresi flormardan az daha uzun sanırım. kalıcılığı hakkında fikrim yok canım,çünkü bende oje en fazla bikaç saat kalıyo valla,sonra dişimle ya da tırnağımla kazıyorum berbat bi alışkanlığım var.
neeeeeeeeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuruma süresi flormardan az daha uzun sanırım. kalıcılığı hakkında fikrim yok canım,çünkü bende oje en fazla bikaç saat kalıyo valla,sonra dişimle ya da tırnağımla kazıyorum berbat bi alışkanlığım var.
Eki Görüntüle 426404 Eki Görüntüle 426405 taze taze ,yeni sürdüm
Eki Görüntüle 426856 Eki Görüntüle 426857 kazımadan dayandırdığım dünkü ojenin üstüne flormar graffiti
neeeeeeeeeeeeeeee
çatlayansız daha şeker yha inanır mısın bitane çatlayan ojem var ve bir kere bile sürmedim [/COLOR]
oyş ne güzelmiş bu
bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor
ya sorma canım.kendimi zorlarsam böyle, 1 gün dayandırabiliyorum ancak yıllarca tırnak yemiştim ben,ondan kalan bi alışkanlık sanırım. tırnağı bıraktım,ojeye başladım :18::18:
bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor
bence de tatlım ya bunun yeri ayrıdır
yok canım yha ben zorlanmıyorum ki asetonla tırnağında beklet sonra çek bitti
blogunda tekrar hayırlı uğurlu olsun orda da görüşürük
ayy kızlar flormar jewel gold serisini çıkarmış ve bir daha çıkmicakmış hemen aldım stokladım 4 rengi var ama grisini bitirmişlerdi kasadaki kız üzüldüğümü görünce haftaya belki gelebilir ayıriim sizin için dedi
artık ne kadan üzülmüşsem
foto da ekliim hemen
neymiş ki o seriiiiiiii hemen ekliyosunn
pastel de kokulu oje çıkardı, dün sordum bi yere
dövüyordu adam beni
ahahahah
kokulu oje mi adama kokulu oje mi sordun topuklasaydın hemen
aaa bunlardan bende aldim bilmeyerek
ay ama bu tarz ben sevmiyorum, tüh
evet sordum pastel oje satıyor, yeniler çıktı kokulu dedim, geldi mi dedim
yüzüme bile bakmadan 'ilk senden duyuyorum' dedi
hep olmayan + yeni çıkan şeyleri soruyorum, moralini bozuyorum adamın