• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

eklerken farkettim önceki eklediğim golden rose un rengine benziyor ama bunu daha çok beendim :119:

eklerken farkettim önceki eklediğim golden rose un rengine benziyor ama bunu daha çok beendim :119:

bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor :14:
ya sorma canım.kendimi zorlarsam böyle, 1 gün dayandırabiliyorum ancak :43: yıllarca tırnak yemiştim ben,ondan kalan bi alışkanlık sanırım. tırnağı bıraktım,ojeye başladım :18::18: :43:

acı oje filan denedin mi :53::26:

ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor :14:

bence de tatlım ya bunun yeri ayrıdır :21:
yok canım yha ben zorlanmıyorum ki asetonla tırnağında beklet sonra çek bitti :60:
blogunda tekrar hayırlı uğurlu olsun orda da görüşürük :38:

ayy kızlar flormar jewel gold serisini çıkarmış ve bir daha çıkmicakmış hemen aldım stokladım 4 rengi var ama grisini bitirmişlerdi kasadaki kız üzüldüğümü görünce haftaya belki gelebilir ayıriim sizin için dedi:60:
artık ne kadan üzülmüşsem :60:
foto da ekliim hemen :16:

Son düzenleme:
bence de tatlım ya bunun yeri ayrıdır :21:
yok canım yha ben zorlanmıyorum ki asetonla tırnağında beklet sonra çek bitti :60:
blogunda tekrar hayırlı uğurlu olsun orda da görüşürük :38:

ayy kızlar flormar jewel gold serisini çıkarmış ve bir daha çıkmicakmış hemen aldım stokladım 4 rengi var ama grisini bitirmişlerdi kasadaki kız üzüldüğümü görünce haftaya belki gelebilir ayıriim sizin için dedi:60:
artık ne kadan üzülmüşsem :60:
foto da ekliim hemen :16:

neymiş ki o seriiiiiiii:52: hemen ekliyosunn:23:

pastel de kokulu oje çıkardı, dün sordum bi yere
dövüyordu adam beni:19:

kılzaarr yeniler geldi :52::52:

ahahahah :60: :60:
kokulu oje mi adama kokulu oje mi sordun topuklasaydın hemen :60: :60::52:

ay ama bu tarz ben sevmiyorum, tüh :14:

evet sordum :1: pastel oje satıyor, yeniler çıktı kokulu dedim, geldi mi dedim
yüzüme bile bakmadan 'ilk senden duyuyorum' dedi
hep olmayan + yeni çıkan şeyleri soruyorum, moralini bozuyorum adamın :60:

kokulu ojemi daha neler çıkacak acaba :26: ben bugünkü aldığım çöp torbasının çiçek kokusuna şaşırımışken bu ikinci şok :37::52: kontes canım senden oje satarken para alıcaklarına aksine hediye etmeliler süper tanıtım yapıyorsun vallahi :52:

Son düzenleme:
$SAM_0463 - Kopya (2).JPG musadenızle bende yuklemek ıstedım bu arada herkese merhaba:3::3::3::3::3::3::3::3: bu oje flormar supershıne 46

Back