kkontess' in Ojeleri (resimli)

eklerken farkettim önceki eklediğim golden rose un rengine benziyor ama bunu daha çok beendim :119:

eklerken farkettim önceki eklediğim golden rose un rengine benziyor ama bunu daha çok beendim :119:

bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor :14:
ya sorma canım.kendimi zorlarsam böyle, 1 gün dayandırabiliyorum ancak :43: yıllarca tırnak yemiştim ben,ondan kalan bi alışkanlık sanırım. tırnağı bıraktım,ojeye başladım :18::18: :43:

acı oje filan denedin mi :53::26:

ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

bu renkler süper bi şekilde asil duruyorlar, beğeniyorum ama çıkarması işkence olduğundan elim sürmeye gitmiyor :14:

bence de tatlım ya bunun yeri ayrıdır :21:
yok canım yha ben zorlanmıyorum ki asetonla tırnağında beklet sonra çek bitti :60:
blogunda tekrar hayırlı uğurlu olsun orda da görüşürük :38:

ayy kızlar flormar jewel gold serisini çıkarmış ve bir daha çıkmicakmış hemen aldım stokladım 4 rengi var ama grisini bitirmişlerdi kasadaki kız üzüldüğümü görünce haftaya belki gelebilir ayıriim sizin için dedi:60:
artık ne kadan üzülmüşsem :60:
foto da ekliim hemen :16:

Son düzenleme:
bence de tatlım ya bunun yeri ayrıdır :21:
yok canım yha ben zorlanmıyorum ki asetonla tırnağında beklet sonra çek bitti :60:
blogunda tekrar hayırlı uğurlu olsun orda da görüşürük :38:

ayy kızlar flormar jewel gold serisini çıkarmış ve bir daha çıkmicakmış hemen aldım stokladım 4 rengi var ama grisini bitirmişlerdi kasadaki kız üzüldüğümü görünce haftaya belki gelebilir ayıriim sizin için dedi:60:
artık ne kadan üzülmüşsem :60:
foto da ekliim hemen :16:

neymiş ki o seriiiiiiii:52: hemen ekliyosunn:23:

pastel de kokulu oje çıkardı, dün sordum bi yere
dövüyordu adam beni:19:

kılzaarr yeniler geldi :52::52:

ahahahah :60: :60:
kokulu oje mi adama kokulu oje mi sordun topuklasaydın hemen :60: :60::52:

ay ama bu tarz ben sevmiyorum, tüh :14:

evet sordum :1: pastel oje satıyor, yeniler çıktı kokulu dedim, geldi mi dedim
yüzüme bile bakmadan 'ilk senden duyuyorum' dedi
hep olmayan + yeni çıkan şeyleri soruyorum, moralini bozuyorum adamın :60:

kokulu ojemi daha neler çıkacak acaba :26: ben bugünkü aldığım çöp torbasının çiçek kokusuna şaşırımışken bu ikinci şok :37::52: kontes canım senden oje satarken para alıcaklarına aksine hediye etmeliler süper tanıtım yapıyorsun vallahi :52:

Son düzenleme:
$SAM_0463 - Kopya (2).webp musadenızle bende yuklemek ıstedım bu arada herkese merhaba:3::3::3::3::3::3::3::3: bu oje flormar supershıne 46

Back
X