• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

tolin hoşgeldin canım
maviler çok modaya çıktı severim bende bu renkleri :16:

Kızlar merhaba öncelikle, başlığınızın sessiz takipçilerindenim ben:)
Burda pastelin kokulu ojelerinin konusu geçmiş alınca size yazıyım dedim hatta akşam sürünce koyarım burayada:)
az önce tek tek bugün aldığım ojeleri denedim de, çok kokmuyorlar, ben top coat naneli ve çikolatalıyı aldım, portakalla greyfurtun rengini beğenmedim pek aldığım yerde de koklatmadılar. birde çok minnacık şişeleri:26:

annem oje kokusunu hic sevmiyor evin icinde de sürdürmüyor bana :1:

eger ojeler gercekten güzel kokuyorsa evde de sürebilirim :66:

harika olur gercekten :64:

kontesin tabiriyle elleri '' ak pak '' :9: gösteren manikür :119:
flrmar 319, golden rose fantastic 150, pastel88

blog takip eden yok mu içinizde yahu :1:

kuşum bu golden rose güneş ışığında görsen pırıl pırıl :52:
war ya şimdi girdim senin bloğunda geziniodum eurovisiondayım müzik dinliodum :52:
süper olmuş kızım bloğun başarılar......:52:

kuşum bu golden rose güneş ışığında görsen pırıl pırıl :52:
war ya şimdi girdim senin bloğunda geziniodum eurovisiondayım müzik dinliodum :52:
süper olmuş kızım bloğun başarılar......:52:

sağol kuzum ama daha aktifleşmeli, kendi kendime yazıp çiziyorum gibi geliyor böyle :1:

Kokulu ojelerden bende aldım. şişedeyken kokmuyor sürüp kuruduktan sonra kokuyor :) protakal greyfurt çikolata coconat olanları aldım :D bi ara çeker eklerim resimlerini.
tek portakalı sürdüm çok yoğun bir kokusu yok ama hoş yanii :D beğendim ben :D

Kokulu ojelerden bende aldım. şişedeyken kokmuyor sürüp kuruduktan sonra kokuyor :) protakal greyfurt çikolata coconat olanları aldım :D bi ara çeker eklerim resimlerini.
tek portakalı sürdüm çok yoğun bir kokusu yok ama hoş yanii :D beğendim ben :D
2-3 el yıkamasında koku uçuyor diye duydum kuzum doğru mudurr onu da bi yazıversen ya :1:
tarçınlısı top coat, onu kesin alıcam:52:

Fotoğrafını ben ekleyemedim kızlar final dönemindeyim kablomu bulamadım. Ben kokuluları sevmedim sanki tırnağımın üstünde katman gibi oldu sürünce, zaten ertesi güne kokuda kalmıyor :26:

Kuuzm ben dün sürdüm. gün içinde düşün defalarca elimi yıkadım akşamda banyo yaptım. hala hafif bir koku var.

Back