Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durdurmamalı mı :18:
kaç tane aldım bilmiyorum,sayı hesabım şaştı
ay süppeerrrrr inanır mısın bugün aklımdan geçti, limangoda görünce
sürsem bi şunu dedimdi
kuzum gülüom sana ben
Allah daha da fazlsını verir inşallah gönlüne göre
benim de gözüm ısırıp dururdu mini miniler ya dolabın en önündeler du bi bakiim dedim
kalpkalbe karşıymış tatlım
kavun içimsi turuncu ne desem bilemedim rengi Allahım çok tatlı yaaaaa
ayy kontes katılıyorum tarçınlısını bende istiyorummm
3 kat mıııı
ay o kötü sankim azcık :18:
rengi çok yakışmışş sana
yapısı mat gibi duruyor bir de sankim
Tatlım belki portakal nane'ye görede daha kalıcı olabilir. Ama işte renk olayı 3 katta anca benimde dediğim gibi bende ondan dolayı sevmedim:26:
wouaaw bayildimmmmm !! bu marka sephora da varmiki?
saolsun kontescan cevaplamış bende zaten trendyoldan almıştımwouaaw bayildimmmmm !! bu marka sephora da varmiki?
wauwww bu portakal çiçeği gibi olana bayıldım :)
arkadaşlar, dün keşfettiğim bir şeyi acilen paylaşayım dedim tabii siz belki de çoktan yapıyorsunuzdur geçmişi okuma vaktim olmadı:
hani kenarlara bulaşan ojeleri temizlemek için ıslak mendilleri kurutup, şerit şerit kesip törpünün ucuna dolayıp asetona batırıp temizleme yöntemi vardı, birkaç yerde okumuştum bunu. hep öyle yapıyordum ama çok zaman alıyordu, kulak çubuğu da kalın geliyordu ya ojeyi çıkarıyordu ya da iyi ince iş yapmıyordu.
rossmann'dan makyaj düzeltmek için kulak çubuğu şeklinde iki ucu (bir ucu disk pamuklar gibi yatay ince, diğer ucu ucu sivri kulak çubuğu gibi) almıştım kaç ay önce kullanmamıştım gözüme çarptı müthiç bir şey, aseton batırıp hiç uğraştırmadan pırıl pırıl oldu tırnak etlerim, en çok üşendiğim şey oje sürmek değil de o kenarları temizlemek olduğundan kk ya yazmalıyım dedim bunu:)
arkadaşlar, dün keşfettiğim bir şeyi acilen paylaşayım dedim tabii siz belki de çoktan yapıyorsunuzdur geçmişi okuma vaktim olmadı:
hani kenarlara bulaşan ojeleri temizlemek için ıslak mendilleri kurutup, şerit şerit kesip törpünün ucuna dolayıp asetona batırıp temizleme yöntemi vardı, birkaç yerde okumuştum bunu. hep öyle yapıyordum ama çok zaman alıyordu, kulak çubuğu da kalın geliyordu ya ojeyi çıkarıyordu ya da iyi ince iş yapmıyordu.
rossmann'dan makyaj düzeltmek için kulak çubuğu şeklinde iki ucu (bir ucu disk pamuklar gibi yatay ince, diğer ucu ucu sivri kulak çubuğu gibi) almıştım kaç ay önce kullanmamıştım gözüme çarptı müthiç bir şey, aseton batırıp hiç uğraştırmadan pırıl pırıl oldu tırnak etlerim, en çok üşendiğim şey oje sürmek değil de o kenarları temizlemek olduğundan kk ya yazmalıyım dedim bunu:)
sanmıyorum. La colors Türkiye'ye yeni geldi. sadece alışveriş sitelerinde gördüm.
dün limangodaydı, hala var mı bilmiyorum, bi bakın isterseniz
Turkiye'de degilim, yurt disinda varmidirki? hic duymadim :44:
Tr ye yurtdisindan geldi.haliyle yurtdisinda vardir ama hangi ulkede vardir ya da siz hangi ulkedesiniz bilmedigimden yardimci olamiyorum. Turkiye yurt olarak baz alindiginda,dışı olan cok ülke var malum :s