Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda gereksiz süslemelerin olmadığı,ojelerin gerçek rengini net bir şekilde görebildiğim bir topik buldum.rezerve de yaptım artık hep takip ederim...![]()
2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!![]()
aaa çok üzüldüm geçmiş olsun canım
neden olduki?
geçmiş olsun canımmmm
2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!![]()
ayy canım ya şu fotolarına bi nazar boncuku ekle kıyısına köşesine kıyamam çoookkk geçmiş olsun![]()
ekle ya şöyle mini mini bi nazar boncukun olsun .canının acısı geçsin de daha önemlisi tekrar geçmiş olsun :116:eklemek lazımmış vallahi kuşaz uzayana kadar bantlı gezicem şimdi büüüüüüüüüğğğğğğğğğğğ
![]()
ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)
ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini.![]()
ellerim esmer ve her oje yakışmıyor ondan bende sürmüyorum :44:
esmerlere özel renkler de var canımm
vallahi fikir versen çok iyi olur oje sürmek istediğimde sadece bordo vişne çürğü sürüyorum onuda çok sevdiğim için :)