Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda gereksiz süslemelerin olmadığı,ojelerin gerçek rengini net bir şekilde görebildiğim bir topik buldum.rezerve de yaptım artık hep takip ederim...
2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!
aaa çok üzüldüm geçmiş olsun canım
neden olduki?
geçmiş olsun canımmmm
2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!
ayy canım ya şu fotolarına bi nazar boncuku ekle kıyısına köşesine kıyamam çoookkk geçmiş olsun
ekle ya şöyle mini mini bi nazar boncukun olsun .canının acısı geçsin de daha önemlisi tekrar geçmiş olsun :116:eklemek lazımmış vallahi kuş az uzayana kadar bantlı gezicem şimdi büüüüüüüüüğğğğğğğğğğğ
ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)
ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini.
ellerim esmer ve her oje yakışmıyor ondan bende sürmüyorum :44:
esmerlere özel renkler de var canımm
vallahi fikir versen çok iyi olur oje sürmek istediğimde sadece bordo vişne çürğü sürüyorum onuda çok sevdiğim için :)