kkontess' in Ojeleri (resimli)

sonunda gereksiz süslemelerin olmadığı,ojelerin gerçek rengini net bir şekilde görebildiğim bir topik buldum.rezerve de yaptım artık hep takip ederim... :ssz:

2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!:14:

2 tırnağım da kökünden kırılmış vaziyette. 1-1,5 ay oje de swatch da yok ne yazık ki.
acısından ağladım resmen off!:14:

ayy canım ya şu fotolarına bi nazar boncuku ekle kıyısına köşesine kıyamam çoookkk geçmiş olsun:5:

eklemek lazımmış vallahi kuş :14: az uzayana kadar bantlı gezicem şimdi büüüüüüüüüğğğğğğğğğğğ:14::14::14::14::14:
ekle ya şöyle mini mini bi nazar boncukun olsun .canının acısı geçsin de daha önemlisi tekrar geçmiş olsun :116:

ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)

ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini. :31:

ilk önce geçmiş olsun canım. dün geceden beri 200 sayfana da baktım ve bir sürü oje numarası aldım. bu topik çok işime yaradı, teşekkürler :)

ahh ya çok geçmiş olsun kontes.kesinlikle nazar boncuğu yapmalısın küçük de olsa.herkesin dediği gibi ben de bir sürü marka numara aldım p.tesi almaya gidicem hepsini. :31:

teşekkür ederim kızlar
topiğin işe yaramasına sevindim :78:

benim de pastel oje siparişlerim gelmiş, bugün alacağım.
pc'm de arızalandı gece, eğer izin verirse akşama ekleyeceğim yenilerimi.
yalnız biri kırılmış, üzüldüm:26: başka şişeye aktarabilirim umarım

vallahi fikir versen çok iyi olur oje sürmek istediğimde sadece bordo vişne çürğü sürüyorum onuda çok sevdiğim için :)

bilmiyorum ama ufak bi arastirmayla bilgi edinebilirsin canim.ben beyaz oldugumdan arastirmadim ama oje ve rujlarda esmerlere ozel ren:41:k secenekleri oldugunu duymustum

kızlaaarrr zoya creamy ve china glaze kinetic candy geldi şimdiiii akşam hemen resmederimmm :52::52::52:

biraz öncede şunu aldımmm ama kararsızda kalmadım değil yani :26::26: $523537_303311739737575_149725895096161_720295_1719302196_n.webp

$DSCF5015.webp

bugünküsü bu da :)) tırnaklarım kısa ve işte sürdüğüm için güzel sürememişim :)) ama rengi görün istedim :D

Back
X