• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

pahalı evet, bunları denemeden önce ben de 'alt tarafı bir oje' diyordum ama kullanınca farkı anlayacaksın canım:31:

hımm,o zaman güzel bir renk oje seçim bir tane alayımda bakayım .peki sitelere koyulan renklerle sana renk arasında fark olmuyor dimi,ben avondan aldığım rujda,ojede hiç aynı rengi göemiyordum

hımm,o zaman güzel bir renk oje seçim bir tane alayımda bakayım .peki sitelere koyulan renklerle sana renk arasında fark olmuyor dimi,ben avondan aldığım rujda,ojede hiç aynı rengi göemiyordum

tabiki de fark oluyor, olmaz mı.
ojenin ismini google' a yazıp görsellerde aratıcaksın.
swatch'larına bakacaksın.
ona göre beğenirsen alırsın

pek yansıtamadım fotolara ama daha iyi bir çekim olduğunda onu da ekleyeceğim :29:

altta 1 kat sally hansen peachy keen var.
asıl oje de barielle buddha-ful :16:

$06122011028.jpg

buda benden :12:

doğal canımm
teşekkür ederimm :17:

cidden güzel bir renk mii? bana fenalık geldi, ertesi gün sildimm :26: çok soluk durdu , ölü eli gibi töbe yarabbim:53:

cidden çok güzel belki senin yaşına biraz soluk kaçmıştır
ben 32 yaşındayım bizim gençliğimizde hep krem oje sürerdik kırmızı oje sürmek tuhaf karşılanırdı ama ben hep sürmek isterdim şimdide kırmızı sürmeye doyamıyorum

i

heh kontes alışmışım şatafatlı görmeye seni son eklediğin ikiyi beğenemedim ama bu diğerlerinden daha güsel :46:
ama bu ojede de bi gariplik war çözemedim :44:

bu herkesin seveceği bi renk değil diye düşünüyorum
misal çoğu blogger da sevmemiş :1:

cadılar bayramı koleksiyonundan bir renk.
muhtemelen balkabaklarından esinlenilmiştir :1:

ben bayıldımm, gayet farklı geldii

yapısı berbat, iğrenç, çamurumsu vs yorumları okumuştum ama kesinlikle öyle çıkmadı
çok sevdimmm:72:

i

bu herkesin seveceği bi renk değil diye düşünüyorum
misal çoğu blogger da sevmemiş :1:

cadılar bayramı koleksiyonundan bir renk.
muhtemelen balkabaklarından esinlenilmiştir :1:

ben bayıldımm, gayet farklı geldii

yapısı berbat, iğrenç, çamurumsu vs yorumları okumuştum ama kesinlikle öyle çıkmadı
çok sevdimmm:72:

güle güle sür o zaman can :61:

Back