KK'nn atlak kzlarnn buluma adresi...

hee bana öyle derlerdi hee hee derdim bende. ayyy hayatta kalmam ne ayıp iş diyenler şimdi kalacak adam arıyorlar da bulamıyorlarkaydirigubbakcemile3
:roflol:
hadi len azgin mart kedisi seni
solemesen de anliyoz biz zaten :icecream:
Cidden çok mu anlaşılıooo :kedi:
Aynı evde kaldığın adamın yanına bakim çabukkk kaydirigubbakcemile
İyi geceler tatlımmm opuyorumnanaktan
bi kaldımki sorma eve çöktüm resmen bisüre sonra:roflol:
sırnaşık şey

Kızlar yarın bu geyiğe dahil olacağım...:icecream:
şimdik çok uykum geldi...affedin...mirmirmirmir

hepinizi öpüyorum ii geceler!

Kızlar yarın bu geyiğe dahil olacağım...:icecream:
şimdik çok uykum geldi...affedin...mirmirmirmir

hepinizi öpüyorum ii geceler!

Tmm bebeeim bu seferlik affettim ama yarın elimden kaçamazsınnn kaydirigubbakcemile
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Noldu ya sus pus oldunuz orda iyi çene yapıodunuz bak dövecem haa kaydirigubbakcemile3

kendi adıma susma hakkımı kullanmak istiyorum bu konuda naniknanik

önden konu sahibi gelsin de göstersin bize nasıl anlatmamız gerekiyorkaydirigubbakcemile3 asıl sus pus sensin be. attın lafı ortaya çekildin kenara. hadi bir başla bakalım sen nasıl gelecek devamı bak gör zemuszemushihoyyyt

geyikte susma hakkınızı elinizden alırım bak kaydirigubbakcemile3

Ben hangi sevgilimle kaldığımı anlatayım karar veremedim dee :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitti bu. ama kıvırmak için kullanma bunu lmaz:kaydirigubbakcemile3

Ay cidden benmde uykum geldi ama yarın durmak yok bu geyiğin devamı gelicek yıkarım hepinizi zemuszemus :roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitti bu. ama kıvırmak için kullanma bunu lmaz:kaydirigubbakcemile3

Yarın en romantik geçirdiğim anları anlaticiyim sana hazır ol tatlımmm :jeyyar: sırnaşık şey

Hadi ben yatıyorum kızçeler öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktan

ben tatilde yaptım hihoyyt

ohhh canına değsin.. ben de yaptım benim de canıma değsin :teytey:
evet yavaştan uyku vakti gibi.. sen anlat kedi ben de anlatıcam sözz kaydirigubbakcemile3 iyi uykularrr

Vayy canınaaa delikafadulden
Evlendinmi onla bak benm gibim kalırsın büle almazsa seniii -tatlicadiarzu- :roflol:

he vala yaptım en alasından tatil, hemide kaç kere kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

nişanladı nan beniiiii alacakmışta bu yaz öle diodelikafadulden

hadi ii gecelerrrrr kedicimmmma.s.

ohhh canına değsin.. ben de yaptım benim de canıma değsin :teytey:
evet yavaştan uyku vakti gibi.. sen anlat kedi ben de anlatıcam sözz kaydirigubbakcemile3 iyi uykularrr

ohhh canımıza değsin vala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok güzeldi çoooookkzemuszemus

ii geceler cnmmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…