işyerınde çıldırdım yaa,ay noldu canım? hayırdır? kim kızdırdı seni?
görmemişim kusura bakma
selam justttttttttttttttttttttttthabire topik değiştiriyoz ya
ben kayboldum kendimi arıyorum o yüzden çok meşgulum sen beni ara sor ama olur musen çok geliyorsun da sanki
ben kayboldum kendimi arıyorum o yüzden çok meşgulum sen beni ara sor ama olur mu
neden ki? ay hiç özlemiyorum çalışmayı ya!! insanlar çok garip gerçektenişyerınde çıldırdım yaa,
psikolojimin içinde kayboldum tedaviye başladım geçen hafta : )nereyee kayboldun ne oluyor
neden ki? ay hiç özlemiyorum çalışmayı ya!! insanlar çok garip gerçekten
psikolojimin içinde kayboldum tedaviye başladım geçen hafta : )
emlak ekspertiziydim ama memuriyet ataması bekliyorum, masa başı iş yapıcam artık çok sıkıldımsenin mesleğini ben unuttum ya
senin mesleğini ben unuttum ya
sorayım mı sormayayım mı kararsız kaldım ama söyleyebilirsin bence çekinecek bir şey yok bunda
umarım faydasını görürsün
geçmiş olsun bir OKBzede olarak olarak takıntılarını takma gibi bayat bir OKB şakası yapayım sanaUmarım canım : ) Okb den müzdaripim.
Biliyon sen zaten açıklamam gere yok değil mi
emlak ekspertiziydim ama memuriyet ataması bekliyorum, masa başı iş yapıcam artık çok sıkıldım
Umarım canım : ) Okb den müzdaripim.
Biliyon sen zaten açıklamam gere yok değil mi
hehe : D Teşekkür ederim takma boşveride ben yazayım kendimegeçmiş olsun bir OKBzede olarak olarak takıntılarını takma gibi bayat bir OKB şakası yapayım sana çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun bir OKBzede olarak olarak takıntılarını takma gibi bayat bir OKB şakası yapayım sanaçok geçmiş olsun.
leynnnnn evi siz geziyonuz sonra bana geliyonuz, apla lüffen yalvarırım accık yüksek göstert bu krediyi diyonuzyani şimdi ev mi gezdiriyosun sen
şaka şaka :))
Şimdi sen bişeyi takıyon sonra başka bişeyi daha takıyon sonra başka bişeyi daha böyle böyle hayatının içine ediyon falan : Pyani şimdi ev mi gezdiriyosun sen
şaka şaka :))
o ne ki öğret bana: p
leynnnnn evi siz geziyonuz sonra bana geliyonuz, apla lüffen yalvarırım accık yüksek göstert bu krediyi diyonuz
Şimdi sen bişeyi takıyon sonra başka bişeyi daha takıyon sonra başka bişeyi daha böyle böyle hayatının içine ediyon falan : P
hehe : D Teşekkür ederim takma boşveride ben yazayım kendime
sorma sorma bir şakalar, bir komikliklerbugün esprilerimiz akıyor marry
o kadarınıda biliyosundur diye şey etmedim : P bugün kaçıncı hırka ıslatışım la resmen evde hırka kalmadı : Dne biliyim masa başı iş istiyom deyince dedim bu koyamadı totoyu sandalyeye ondan
hatta sonra o bişeyleri takmamak için bazı şeyler yapıyon : p
Ay aynen düşünme nedir ya yapamıyorum işte ama geçicek afedersin s.çtım haytatımın içine 4 aylık da evliyim adamı bile rahat bırakmıyorum gidip duş al kirlendin diyeay evet o lafa da ayrı sinir oluyorum, mesane obsesyonu var bende. ben diyorum "çişimi tutamıcam diye korkuyom" millet bana diyo "düşünmezsen bişi olmaz." "layyynnnn düşünmeme kısmını yapamıyom ben zaten, manyak mısın?" diye ağız burun dalamıyon tabii
sorma sorma bir şakalar, bir komiklikler