- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
aynen yaa. ben dün gece de uyuyamadm. zaten uykuyla aram yok. sanki yarın sabah matematik çalışacak olan ben değilmişim gibi davranıyorum.:)bıde ben uyuyabılsem uyku tutmuyor yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa. ben dün gece de uyuyamadm. zaten uykuyla aram yok. sanki yarın sabah matematik çalışacak olan ben değilmişim gibi davranıyorum.:)bıde ben uyuyabılsem uyku tutmuyor yaaa
benımde cok uyku ıle aram ıyı degıldır gec saatlerde uyur sabah saat gıbı uyanırımm:)aynen yaa. ben dün gece de uyuyamadm. zaten uykuyla aram yok. sanki yarın sabah matematik çalışacak olan ben değilmişim gibi davranıyorum.
oh ne güzel mesleğin ne senin?benımde cok uyku ıle aram ıyı degıldır gec saatlerde uyur sabah saat gıbı uyanırımm:)
sırket ısmı vermem pek ıyı olmaz sanırımm :)oh ne güzel mesleğin ne senin?
iyi olup olmamasından değil de gerek yok yani. mesleğini merak etmiştim amacıma ulaştımsırket ısmı vermem pek ıyı olmaz sanırımm :)
sen ev hanımısın galıbaaaiyi olup olmamasından değil de gerek yok yani. mesleğini merak etmiştim amacıma ulaştım
şuan öyleyim de seneye öğrenci olucam inşallah..sen ev hanımısın galıbaaa
inşallah rabbim gonlune gore versinnşuan öyleyim de seneye öğrenci olucam inşallah..
ay ben geldim tam yazacaktım, işim çıktı, sonra da unuttumkımsecıkler gelmemıs mı bugun bu topigeee....
hosgeldın nasılsınn,uykusuz bır gece dahaaa :)ay ben geldim tam yazacaktım, işim çıktı, sonra da unuttum
ay yok o gece size uykusuz ben yaşlı kadınım, hemen uykum geliyohosgeldın nasılsınn,uykusuz bır gece dahaaa :)
estaffurullahh o yaşlılık bana ait,naptın nasıl gecti gününay yok o gece size uykusuz ben yaşlı kadınım, hemen uykum geliyo
ay kendime bir oturma odası yapıyorum, onunla uğraşıyorum, yarın alışverişe falan çıkacağım, yorgunum yani, bir de spora gittim üstüne, temizlik falan , pilim bitti anlayacağın.estaffurullahh o yaşlılık bana ait,naptın nasıl gecti günün
oturma odası yapıyorum derken dkore mi edıyosun cok yogunmussun valla :)ay kendime bir oturma odası yapıyorum, onunla uğraşıyorum, yarın alışverişe falan çıkacağım, yorgunum yani, bir de spora gittim üstüne, temizlik falan , pilim bitti anlayacağın.
yok kullanmadığım bir oda vardı, çok atıl duruyor, oraya bir badana yapayım, çekyat falan koyayım diyorum. onunla uğraşıyorum 2 gündür.oturma odası yapıyorum derken dkore mi edıyosun cok yogunmussun valla :)
kolay gelsınnn ,ben sinir harbi yaşadım bugün yaaayok kullanmadığım bir oda vardı, çok atıl duruyor, oraya bir badana yapayım, çekyat falan koyayım diyorum. onunla uğraşıyorum 2 gündür.
ay noldu canım? hayırdır? kim kızdırdı seni?kolay gelsınnn ,ben sinir harbi yaşadım bugün yaaa