- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
fake mi? wtf? omg!o konuyu ben takip edemedim ya ama sonu fake çıkmış onun
enlere aday bile olmuştu
dünyam başıma yıkıldı resmen. ben salak baya baya dertlendiydim ya o konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fake mi? wtf? omg!o konuyu ben takip edemedim ya ama sonu fake çıkmış onun
enlere aday bile olmuştu
fake mi? wtf? omg!
dünyam başıma yıkıldı resmen. ben salak baya baya dertlendiydim ya o konuda
kadın 120 sayfa ayakta uyutmuş milleti
bugün hiç ekşın yok
ek: avatarındakini bebek sandım
vallaha ne insanlar var.kadın 120 sayfa ayakta uyutmuş milleti
bugün hiç ekşın yok
ek: avatarındakini bebek sandım
püffffff nası bilmezsiniz ya ben bile biliyorum kaç günlük üyeyim daha şunun şırasında.onu bilmiyorum da kocasının ellerini kezzapla soyan kadın efsaneydi ya o feyk miymiş haber çıktı mı sonra?
onu bilmiyorum da kocasının ellerini kezzapla soyan kadın efsaneydi ya o feyk miymiş haber çıktı mı sonra?
vallaha ne insanlar var.
hayır ne gerek duyuyorlar böyle şeylere bir anlasam. ne diyor acaba bir sabah uyanıp bugün KK'da bir konu açsam da millet konuma üşüşse mi?
nasıl ortaya çıktı acaba fake olduğu çift üyelik falan mıydı. dur bi gidip bakam
ekine ek: bebeyim o benim
püffffff nası bilmezsiniz ya ben bile biliyorum kaç günlük üyeyim daha şunun şırasında.
neyyyy kezzaplan mı essah mı
aklımda ossun bu, saç kremini traş köpüğüyle değiştirmekten daha iyiymiş
püffffff nası bilmezsiniz ya ben bile biliyorum kaç günlük üyeyim daha şunun şırasında.
neyyyy kezzaplan mı essah mı
aklımda ossun bu, saç kremini traş köpüğüyle değiştirmekten daha iyiymiş
nası ya?ay kesin fakesin yeni üyeymişsin
ben onu kaçırmışım, sen bunu
nası ya?
valla sahte değilim.
nası inandırcam layn?
şeyyy cinsellikle ilgili sorunum yok, anatomim hakkında bilgi sahibiyim, kimseyle metres hayatı yaşamadım
dün saat 4.30da yakaladım seni, sataşıcaktım sonra döndüm totomu uyudum
gece sıkıntım vardı, bdvde konu açmaya geldim. buraya bakamadım o yüzden.
ben marilyn, 29 yaşındayım, bekarım, yarışmaya İzmir'den katılıyorum işten çıktım, yenisini de bulamadım, kafama tüküreyim bir garip yolcuyum hayat yolunda, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhakket kimsin nerelisin merak ettim
ne sıkıntısı, ne oldu?
şu ilişki meselesi mi :/
yok anacım bazı oğlan çocuklarından zorlasan da adam çıkmıyor işte, lahanadan yapılsa yapılsa kapuska yapılır, havyar değil.evet, kavga ettik gece. bitmesi kaçınılmaz gibi bi şeydi zaten.
yok anacım bazı oğlan çocuklarından zorlasan da adam çıkmıyor işte, lahanadan yapılsa yapılsa kapuska yapılır, havyar değil.