- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Şorma ya rezil oldum of of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bakınıyorum goremedım kımsecıklerı :)Ben bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok..
bende bakınıyorum goremedım kımsecıklerı :)
iş,yemek v.s derken ancak fırsat olduOnlar girmiş çıkmış bile biz geç kalmışız..
iş,yemek v.s derken ancak fırsat oldu
bırseylerle mesgul olunca zaman akıp gıdıyor ıste :)Ben de normalde dışarı çıkacaktı, acil degildi hava soğuk diye çıkmadım.Annem tüm gün temizlik yaptırdı 1-2 saat ders çalıştım yemek yedim 1 bölüm de y.dizi izledim bir baktım saat on buçuk.şok oldum:)
Yakşamlar ne demek:)yakşamlaarr
Yakşamlar ne demek:)
,
iyi aksamlar yaniYakşamlar ne demek:)
,
Meyaba:)İyi akşamları yazarken klavyenin baya baya azizliğine uğramış. merhaba bu arada
yok direkt hizli konuşuyormusum gibi yazdimİyi akşamları yazarken klavyenin baya baya azizliğine uğramış. merhaba bu arada
estagfurullah.nasıl havalar bakalım bugun pek kımse yok gıbı :)yok direkt hizli konuşuyormusum gibi yazdim
bende boyle sacmalik cok, zamanla alisirsiniz
Yok yahu burası geyik her bişi olur(kavga hariç:)yok direkt hizli konuşuyormusum gibi yazdim
aaaa oyle bır konumu var aman yarabbi :)Melaba
ya bişi sorcam sabah sordum arada kaynadı, hani BDV'de bi konu vardı eşiyle ablası fingirdiyormuş, o konu noldu ya? acayip bişiydi o konu tam dallas gibin
Melaba
ya bişi sorcam sabah sordum arada kaynadı, hani BDV'de bi konu vardı eşiyle ablası fingirdiyormuş, o konu noldu ya? acayip bişiydi o konu tam dallas gibin
yok direkt hizli konuşuyormusum gibi yazdim