- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
bölüstürürüz bence hepimize yeterbulursan bana da versene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bölüstürürüz bence hepimize yeterbulursan bana da versene
ya ben daha okumaya bile fırsat bulamadım evet büyük dert konusundaydım hüffffKilitlenmis...kacirdik
ay simdi sen diyince okudumya ben daha okumaya bile fırsat bulamadım evet büyük dert konusundaydım hüffff
Bir konudan kaldi o canim bende vandaym ablaya vak dedim esprisine olede kaldimaman pigme dikkat geçen yolda kaldım öyle 22 saat çok kötüydü.
neyi istersen ablacım
şaka bir yana da şu üst katın inleyen komşuları vardı ya o yüzden açtım, orada baya kaynaştık biz daha da uzatıp banlanmayalım burada konuşalım dedik
günaydıııın :)
neden vandamme abla diyoruz
ya ne bileyim bana o kadar sert gelmediği yaptığı, çocukça zevzek muhabbet. tamam az değil kabul ediyorum ama geyik çevirmiş yüzüne gözüne bulaşmış sadece.ay simdi sen diyince okudum
kiz oyle bi yazmis ki ben sandim bunun adina biri konusmus o cocuklarla
yazmisim demisim falan boyle anlatmis
takmis cocuga boynuzu valla baş taci olmus biz yapsak tek ayağimizdan sallandirirlar
valla bence çocuk farkli bi sey amaçlıyoya ne bileyim bana o kadar sert gelmediği yaptığı, çocukça zevzek muhabbet. tamam az değil kabul ediyorum ama geyik çevirmiş yüzüne gözüne bulaşmış sadece.
hani böyle sadece dilinde olan insanlar vardır ya öyle geldi. çocuk da benzer bir şey yapmış zaten daha önce işte çocuk muhabbetleri, biraz büyüsünler geçer, gider
yani işte sıkıntı o. inşallah o hurmalar fena tırmalamaz ama benim de oldu öyle bir arkadaşım kız arkadaşı böyle faceten konuşmuş başka bir erkekle çocuk önce öğrendi ortalığı ayağa kaldırdı 3-4 saat sonra sakinleşti, sonradan öğrendik ki meğersem çocuğun sahte bir face'i varmış ordan bir kızla yazışıyormuş.valla bence çocuk farkli bi sey amaçlıyo
bi kac saat icinde fazla normale donmus gibi geldi
oh masallah o da degisik bir ciftmis tabiyani işte sıkıntı o. inşallah o hurmalar fena tırmalamaz ama benim de oldu öyle bir arkadaşım kız arkadaşı böyle faceten konuşmuş başka bir erkekle çocuk önce öğrendi ortalığı ayağa kaldırdı 3-4 saat sonra sakinleşti, sonradan öğrendik ki meğersem çocuğun sahte bir face'i varmış ordan bir kızla yazışıyormuş.
oluyor yani öyle
şimdi ikisi de kapattılar faceleri evleniyorlar yaza :)
aminoh masallah o da degisik bir ciftmis tabi
allah mesud etsin insallah :)
5 kere değiştirme hakkın varmısuyuz görümcemin dedikoducu eltisi burda adimi nasil değiştiririm
yok kiz bdvde bi konu bu ben sormuyom5 kere değiştirme hakkın varmıs
kişişsel ayarlardan kullanıcı adı değiştirme var oradan
amannnn saflık yayok kiz bdvde bi konu bu ben sormuyom
Biraz özel konu eşiyle üstte yapamiyormus
Hey allahım ya
5 kere değiştirme hakkın varmıs
kişişsel ayarlardan kullanıcı adı değiştirme var oradan
yok kiz bdvde bi konu bu ben sormuyom
ilk ağrıyı hissediniz de nane ruhu var aktarlarda onu aldık ço9k iyi geldi eşime en azından ilerlemeden hemen hafifletiyor ve iyi geliyor. tavsiye ederim masaj yaparak sürüyoruz çok iyi geliyor
bdv yine yakın da karışacak biri yine fena bir konu açtı
Biraz özel konu eşiyle üstte yapamiyormus
Hey allahım ya
Caniw 15-12almistim tam hatirlamadimteşekkür ederim canım duymuştum aslında ama tavsiye eden olmayınca şans vermemiştim, ucuz da bir şeydir o yol üstünden alayım aktardan *-*
bu arada o hangi konu ya ?
hani haniiiiiiiiiiiiiiii