Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım mesaj sayısı ile alakalı.Tan bilmiyorum.Hem böbrek çalmak da ne demek ya.Allah korusun..Oy birden çalanlar aklıma geldiElif abla popüler üye nasıl olunuyor
alinma abla şaka dedim ben bu deyimi hep diyorum arada denk gelince eşime de söylerim her seferinde de fircayi yerimSanırım mesaj sayısı ile alakalı.Tan bilmiyorum.Hem böbrek çalmak da ne demek ya.Allah korusun..Oy birden çalanlar aklıma geldi
Biliyorum yahu:)İnternette cesaret işi ilk tanışılan adamla evde vs görüşmek.Neler duyuyoruz,Allah saklasınalinma abla şaka dedim ben bu deyimi hep diyorum arada denk gelince eşime de söylerim her seferinde de fircayi yerim
Yanı yanı seninkinin bölümde benim böbrekler bana lazım biliyormusunBiliyorum yahu:)İnternette cesaret işi ilk tanışılan adamla evde vs görüşmek.Neler duyuyoruz,Allah saklasın
Benimkide bana lazım,sorun yok:)Yanı yanı seninkinin bölümde benim böbrekler bana lazım biliyormusun
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinBenimkide bana lazım,sorun yok:)
Amin.SanadaAllah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Geldim la ne var ne yok bakım. Nasıl ist. Havalar
İki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldimIyi valls nolsun, hava soguk ama karlar erio. Gerci iki gun sonra yine kar yagacakmis, bakalim
Pepe Pepe çok üzülüyoKalbim kırıldı
kalbim kırıldı
pepe bana hi inanmadı
Oysa istemeden kirmistim ittirgetini
HOŞ geldin
AKovser Naber
Azerbaycan da havalar nasil
Hoşbuldumm
İyilik çok şükürrr :)
Nasıl olsunn buz gibii :)) kar havası var da kar yok
Azerice de hoş geldin ne demek
Xoş gəldin :))