Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen uzun süredir konuşmadık. Ben geldim şimdide sen yoksun kuzuHosbuldum cigerimhayy ben senin sarjinibi turlu denk gelemiyoz senle
Telden nasıl idare ediyosunuz ya deryalım:)
Emzikli bayanlara önce verelim kuzudan
Geldim la ne var ne yok bakım. Nasıl ist. HavalarHe he tesfik ettim, cok pis tesfik ederim, bi de tesrif ederimki sorma gitsin
Teyzen yesin seni, yeni ciktim boks antrenmanindan keske yakin olaydik da bi ifadeni alaydim
Kacma didim sana
Mazef çekil önümden inişe gececem
Tam dolmadan aldım ablam vallaDoldurdunmu şarjını deryalım:)
SevilmeSen istemesen bizim topicte bu kadar uzun kalır miydin sence @mazefBen anladım bizi burda kimse sevmiyor istemiyor
Yaparım biz burda bi başımıza olunca kimse yok ortada sizden biri gelince dolusu veriyorlar.triplerdeyimSevilmeSen istemesen bizim topicte bu kadar uzun kalır miydin sence @mazef
Kendi kendine kuruntu yapma
Oy kıyamamBen öle güzel isterimki seni:).Yalnız bebelerden bol haber verin yeterYaparım biz burda bi başımıza olunca kimse yok ortada sizden biri gelince dolusu veriyorlar.triplerdeyim
Benim kızdan haber veriyorumOy kıyamamBen öle güzel isterimki seni:).Yalnız bebelerden bol haber verin yeter
Ay mis misdir o:)Benim kızdan haber veriyorum
Benim kız gazman oldu iki gundur onun zartini zortunu dinliyorum
Kimliğin ifşa olmasın diye sadece ayağını patlasabiliyorum.tabibbide ayaklarını çok seviyorum o ayriAy mis misdir o:)
Saygılar bebiş
En güzel yeridir zaten:)Kimliğin ifşa olmasın diye sadece ayağını patlasabiliyorum.tabibbide ayaklarını çok seviyorum o ayri
Sen ne zaman geldin ankarayaEn güzel yeridir zaten:)
Evet gene geliriz inş.O zaman görüşürüz:)Daha yeniymis.
İnşallah imkân olursa birbirimizin böbreğini calamayacagimiz bir yerde bulusalimEvet gene geliriz inş.O zaman görüşürüz:)