- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Ne vuruyon lenHadi len yeni uyeymis
11 aralik 2015 yazıyo görmüyon mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne vuruyon lenHadi len yeni uyeymis
Ama üyelik tarihin 2015 yazıyor. Ben mi yanlış görüyorum ki?Bilgece sence 1 ayda 3260 mesaj yazılabilir mi bir insan
Kk üye resimlerinin açılma tarihine baksana kuzu
Ya ben bu şiiri çok severim. Azeri bir hocam vardı. Az buçuk Azerice de bilirim yani.Evett
Benle tanışana bişeyler oluyor yaa Nanelimon şarkı söyledi, sen şiirr
Yok canın ben anladım seni başka yerde bi anlamayan denk gelirsin diye soyledim
Ama üyelik tarihin 2015 yazıyor. Ben mi yanlış görüyorum ki?
Ya ben bu şiiri çok severim. Azeri bir hocam vardı. Az buçuk Azerice de bilirim yani.
Ee evli misin peki?
benim neredeyse 3 senede yazdığımı yazmışsın
Elim acayip hızlıdır
Ama üyelik tarihin 2015 yazıyor. Ben mi yanlış görüyorum ki?
Ya ben bu şiiri çok severim. Azeri bir hocam vardı. Az buçuk Azerice de bilirim yani.
Ee evli misin peki?
Ne güzell :)
Nişanlıyım henüz
Olabilir canimBelli belliii
Ben pek aktif değildim, hatta uzun süre uğramadım, yoksa açık arayla öndeydim şimdii
Bilgecem senin gözler gitmis
En güzel zamanlar değerino bil
Bilgecem senin gözler gitmis
En güzel zamanlar değerino bil
Aaa cidden mi? Seninle çok ortak yanımız var. Bir zamanlar ben de 21 yaşındaydım ve bir zamanlar ben de nisanliydim hahahahahaha kahkaha atan smileytttt teyy teytt Dahlia_
Aaa cidden mi? Seninle çok ortak yanımız var. Bir zamanlar ben de 21 yaşındaydım ve bir zamanlar ben de nisanliydim hahahahahaha kahkaha atan smileytttt teyy teytt Dahlia_
Canım ben 2007 yılında üye oldum bir süre giremedim mail adresim pasif diye iptal etmişler bende kızdım kaç sene girmedim yeni üyelik aldım sağolsun Kazen açtığım konularla mesajlarımı hediye olarak geri verdi banaHakkaten neden öyle yazıyo o zaman?
Canım ben 2007 yılında üye oldum bir süre giremedim mail adresim pasif diye iptal etmişler bende kızdım kaç sene girmedim yeni üyelik aldım sağolsun Kazen açtığım konularla mesajlarımı hediye olarak geri verdi bana
Beni yeni zanneden ilk değilsin no problem beybisiAnaaa ben de cidden yenisin sandımm
Uykudan anlayış kıtlığı yaşıyorumm
Beni yeni zanneden ilk değilsin no problem beybisi
eheheh
Biz Anamizin karnından 31 yaşında ve evli doğduk zati
Aynen çok büyük tesadüf. :))Aaaaa tesadüfe bakk sennn
Vaaay torpil haaa ne güzel.Canım ben 2007 yılında üye oldum bir süre giremedim mail adresim pasif diye iptal etmişler bende kızdım kaç sene girmedim yeni üyelik aldım sağolsun Kazen açtığım konularla mesajlarımı hediye olarak geri verdi bana