- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Yok ben dino bile değilimHoşbuldum. Mazef biz senle tanışmadik yaa. Sen de mi dinazorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben dino bile değilimHoşbuldum. Mazef biz senle tanışmadik yaa. Sen de mi dinazorsun?
Ayy merhaba hoş buldum. Ben gelmeyeli baya kişiyi kaçırmışım :)) ben bilgece yaş 25 istanbuldan katılıyorum. Yatı katı arsası olsun. Boyu 190 olsun öyle yani
Verdik gitti
Herkes esas duruşa geçti resmen sen gelince
Ben de Fatime, yaş 21, Baküden katılıyorum, yatınıza amann arkadaşlığınıza talibimm
Napayım canım bebişi uyuttum tam yatmaya gidecektim sen geldin.
Canım o ise daha var. İlk önce eşimin kardesleriyle ortalıktan çıkması lazım onun için@Bilgece senin tükkan işi noldu
Ooo bebek yatmisken yatmazsan uykunu alamazsın diyeyom :))
Canım o ise daha var. İlk önce eşimin kardesleriyle ortalıktan çıkması lazım onun için
Yok canın yanlış birşey demediniz ama yerinde de demedin ben sana doğrusunu söyledim.konu bebek olunca Allah bagislasin denir.Tamamdırr :)
istemeden kötü birşey yazmamışımdır umarımm
Verdik gitti
Aaaa evet sen yeni uyeymissin. Eee yaş kaç nerden katiliyosun? Ne var ne yok? Anlat dostum tanisalim Kaynaşalım.Yok ben dino bile değilim
Herkes esas duruşa geçti resmen sen gelince
Ben de Fatime, yaş 21, Baküden katılıyorum, yatınıza amann arkadaşlığınıza talibimm
Yok canın yanlış birşey demediniz ama yerinde de demedin ben sana doğrusunu söyledim.konu bebek olunca Allah bagislasin denir.
Aaaa evet sen yeni uyeymissin. Eee yaş kaç nerden katiliyosun? Ne var ne yok? Anlat dostum tanisalim Kaynaşalım.
Canım tabiki yani ben buranin Maho agasiyam
Ahahaha yatim yok ama arkadasligimj veririm. Aaaa Baküden mi? Gelin mi gittin oraya?
Aaa azerisin o zaman? Çok güzel. Hayder baba ildirimlar cahanda diyorum :))
Yok doğma büyüme buralıyımm
Anaa yuuuh. Neeeeey? Kız ben 2012den beri üyeyim. Seni de eski sandım yaa. O kadar içine girmişsin ki valla şok oldum )@Bilgece bende yeni üyeyim
Yaş 29.ankaraan katılıyorum bir çocuk annesiyim hayat sıkıcı ben yalnızım buralarda vakit geçiriyorum isteAaaa evet sen yeni uyeymissin. Eee yaş kaç nerden katiliyosun? Ne var ne yok? Anlat dostum tanisalim Kaynaşalım.
Yok canın ben anladım seni başka yerde bi anlamayan denk gelirsin diye soyledimDaha dikkatli olurum, çok teşekkür ederim
Hadi len yeni uyeymis@Bilgece bende yeni üyeyim
Bilgece sence 1 ayda 3260 mesaj yazılabilir mi bir insanAaa azerisin o zaman? Çok güzel. Hayder baba ildirimlar cahanda diyorum :))
Anaa yuuuh. Neeeeey? Kız ben 2012den beri üyeyim. Seni de eski sandım yaa. O kadar içine girmişsin ki valla şok oldum )
Aaa azerisin o zaman? Çok güzel. Hayder baba ildirimlar cahanda diyorum :))
Anaa yuuuh. Neeeeey? Kız ben 2012den beri üyeyim. Seni de eski sandım yaa. O kadar içine girmişsin ki valla şok oldum )
Yaş 29.ankaraan katılıyorum bir çocuk annesiyim hayat sıkıcı ben yalnızım buralarda vakit geçiriyorum iste
Bilgece sence 1 ayda 3260 mesaj yazılabilir mi bir insan
Kk üye resimlerinin açılma tarihine baksana kuzu