- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
İçim dışım su oldu , su zafiyeti geçiriyorum , kurbağa yutsam içimde 15 gün yaşar
Ay güzel espridi sesli güldüm inanİçim dışım su oldu , su zafiyeti geçiriyorum , kurbağa yutsam içimde 15 gün yaşar
Hayırdır sen niye bu kadar su içiyorsun ki işkence ediyon kendine.Elimde şişeyle dolaşıyorum da işte sonradan wc durumu işi bozuyor beee :)))
Çok su içmmde hamilelkdn herhal her 5 dakkada bi wcdeym eşim odadn wc ye hortm taktrtcm diyoHayırdır sen niye bu kadar su içiyorsun ki işkence ediyon kendine.
Hamileyken o wc durumu bende vardı tuvaletin önünde yatarım gelirdi
Çok dertliymissin be hannaz. Kız tuvaletini tutma iyi değil tutmakHayır bütün günüm wc de helak oluyo , kıvrım kıvrım inatla direniyorum gitmemek için ama , işte bi yere kadar o da
Çok su içmmde hamilelkdn herhal her 5 dakkada bi wcdeym eşim odadn wc ye hortm taktrtcm diyo
Ne mutlu bana o zamn gülüm
Ayse cik gece gece iyi geldi bu espiri bana
Aaanaaaa bana gülüm dediNe mutlu bana o zamn gülüm
Kız 57 kilosun ne istiyorsun dahaİşte öyle su rejimi yapıyorum , hedefim 48 , 57 kiloyum , lânet olsun bölgesel kilo sonunda baa da bulaştı tüh beee yaaw
Bende de aynı dert var anacum egzersiz yapıyoruz kızlarla istersen sende katil aramıza.HeHe but but benimki basenlikten çıktı resmen but oldu bildiğin but yaaaw
DuyMAM mı. Duydum duydum.Telepatik yolla söyledim ya duymadın mııı