Kk'nim bilgili hanımları bir bakar mısınız ?

Herkesin kendi tercihi de 3000 liraya mis gibi avrupa tatili yapılır kalan 1500le de telefon alinir (buraya reklam alinir: 400 liraya gidiş gelis Avrupa bileti bulmak isteyenler tik tik)
Yani bana yazik gunah gibi geliyor bir telefona o kadar para vermek.
Bazi insanlar (sizi tenzih ediyorum çünkü tanimiyorum. ama benim isimde-yakin cevremde olan insanlar) mal gibi yasayip gidiyorlar ama telefonlar hep iphone, hep yeni cikan model
Bazi insanlar sirf etrafta havalı gorunsu diye apple kullanıyor (kendileri de diyorlar) ama ben elinde iphone olup burnunu sehrinden cikarmamis , hayatında bir atraksiyon -bir guzellik olmadan yasayan insanlara aciyan bir gozle bakiyorum. Havali bulmaktan da ziyade...
Konuya gelirsek
Daha ucuza bir telefon ve kalan parayla kendini simart derim ben :KK49:

Son düzenleyen: Moderatör:
stabilite ne demek sen biliyo musun yoksa ilk kez duydugun icin heyecanlanip cumle icinde mi kullanmak istedin
Ne kadar basit bir söylem degil mi teşekkür ediyorum okulunu bitirmeye çabalayan hatta pc öğrenmeye çabalayan bir ev hanimi olarak hanimefendi bilgisayar mühendisi olmuş cok guzel ama bir hemcinsi ile nasil konusacigindan haberi yok noldu şimdi ev hanimlarini ezikleyip rahatladi mi acaba cozemedim ben ne yiyip içtiğini :deli:
Güzel cevabın için :KK68:

Corba olacak bisey yok. Iki kisi gordum iphone sevmeyen yorumlarda:) ikisinide dene tarafini sec😂
Telefondan beklentilere göre değişiyor, yıllardır apple tablet kullanıyorum, çok memnunum, bugün arıza yapsa yine apple alırım sıfır risk ama telefonum android, iosa alışınca android kullanmak zor geldi başta, çabuk virüs kaptığı içinde şahsen internete girip tık tık her linke tıklayamıyorum da ama zaten telefondan çok beklentim olmadığından daha önce defalarca alıp kullandığım markaya güvenim yüzünden android mandroid demedim Samsung aldım, bir telefondan ne bekliyor ne istiyorsanız ona göre tercih yapmak lazım, benim gibi alo diyeyim, iki foto çekip aileme video atayım derseniz android telefon kullanılır ama ben herşeyimi telefonumda saklayacağım, olmazsa olmazım yaptığım programlarımı yükleyeceğim, saklamam gereken dosyalar var, hızlı ve güvenli olsun derseniz ıphone.

Ne kadar basit bir söylem degil mi teşekkür ediyorum okulunu bitirmeye çabalayan hatta pc öğrenmeye çabalayan bir ev hanimi olarak hanimefendi bilgisayar mühendisi olmuş cok guzel ama bir hemcinsi ile nasil konusacigindan haberi yok noldu şimdi ev hanimlarini ezikleyip rahatladi mi acaba cozemedim ben ne yiyip içtiğini :deli:
Güzel cevabın için :KK68:
Arkadas ev hanimlarini kiskaniyormus, bi konu acmis 38 yasindaymis ve evlenecek aday istiyormus. Kedi ciger meselesi yani😑 ev hanimi deyip kucuk gorupte ev hanimi olnmaya can atmak😑 neyse

Telefondan beklentilere göre değişiyor, yıllardır apple tablet kullanıyorum, çok memnunum, bugün arıza yapsa yine apple alırım sıfır risk ama telefonum android, iosa alışınca android kullanmak zor geldi başta, çabuk virüs kaptığı içinde şahsen internete girip tık tık her linke tıklayamıyorum da ama zaten telefondan çok beklentim olmadığından daha önce defalarca alıp kullandığım markaya güvenim yüzünden android mandroid demedim Samsung aldım, bir telefondan ne bekliyor ne istiyorsanız ona göre tercih yapmak lazım, benim gibi alo diyeyim, iki foto çekip aileme video atayım derseniz android telefon kullanılır ama ben herşeyimi telefonumda saklayacağım, olmazsa olmazım yaptığım programlarımı yükleyeceğim, saklamam gereken dosyalar var, hızlı ve güvenli olsun derseniz ıphone.

Munisim senle birlikte 3 oldu😂

Samsung kullanan iphone a cabuk alisir mi bilmemde, iphone kullanan digerine cok zor alisiyor:)

Munisim senle birlikte 3 oldu😂

Samsung kullanan iphone a cabuk alisir mi bilmemde, iphone kullanan digerine cok zor alisiyor:)
Daha önce kullandığım tuşlu telefonumda Samsungdu, düşse bile bir şey olmuyor ölüsü dirisi çalışıyor o yüzden aldım ama zaten telefonu alo demek dışında pek kullanan biri değilim, sosyal medya hesaplarım yok, ailemin kadınları isyan edip bana kazan kaldırdı, hiçbir hesabın yok, uzaktasın bir fotonu görsek, bir videona bakıp ay kilo almış, amanın kaz ayakları çıkmış desek özlüyoruz dedikleri için whatsapp olsun bari grup kurarız siz de bol bol kaşıma gözüme laf atarsınız deyip akıllı telefona geçtim, çok aktif kullansam face, insta, Twitter hesaplarım olsa, maillerimi telefondan takip etsem ya da siteyi telefondan kontrol etsem iPhone alırdım net:)

Back
X