Kk'nim bilgili hanımları bir bakar mısınız ?

İkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları
Ben ev hanimi degilim bu 1:) 2. Si android te aldim ama dayanamayip sattim acilinden cunku cekilmiyor digerine alisinca.. stabilite kelimesini ben kullanmadim sevgili is kadini😂

İkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları

Ahdujajfjsjd siz uzay mekiği harekete geçiriyorsunuz sanırım?
Ben ev hanımı olarak kullanıyorum, stabiliteden kasıt ne bilmiyorum ama iphone un kullanımı daha akıcı ve kolay
Geçişler daha iyi.

Öte yandan android kullanıcısıyım şu anda, telefonu bilgisayar gibi kullanıyorum
Bir şeyleri düzenlemek, kaydetmek, paylaşım yapmak, bilgisayar düzenine uydurmak androidde daha kullanışlı..
En basiti ücretli uygulamari/oyunları falan ücretsiz indirebiliyorum.🤣 gerçi film/dizi için netflix çıktıktan sonra çok gerek kalmadı ama olsun.

Iphone u her şeyiyle kullanmak için bir de mac e ihtiyaç duyuyordum. Bütün olarak her şey apple olunca uzay mekiği uçurabiliyorsunuz gerçekten..

stabilite ne demek sen biliyo musun yoksa ilk kez duydugun icin heyecanlanip cumle icinde mi kullanmak istedin

Ev hanimi deyip gecme vallahi. Ben calisiyorum. 15 gunde bir temizlige yardimci aliyorum. Bana 15 gunde bir temizlige gelen ablanin benden sonra gittigi arkadas ev hanimi. Ancak yardimci ablayi haftada min 3 kez aliyor temizlik utu vs icin. Arabasi benimkini 5 kez satin alir. Calismadigi halde Cocugu icin eve ayrica bakici geliyor vs vs. Velhasil ezmeden önce düsün zira genelde önemli olan kocanin parasi, ev hanimi olmak degil😂😂😂

Kitabını yazarım hocam...bilgisayar mühendisiyim çünkü

ne tesaduf ben de junior csciyim henuz ama nedense bir telefon yuzunden insanlari asagilamayi kendimde hak gormuyorum.

oyun, fotograf, sosyal medya gibi gunluk isler icin appledan daha akici ve kullanisli bir cihaz tanimiyorum. bu iphone olur, mac olur fark etmez. siz sanirim mesleki acidan degerlendirdiniz ama burada konu sahibi muhendis degil, telefonu basit isler icin kullanacak. dikkatli okuyalim zira muhendisligin temelidir durum degerlendirmesi.

Ev hanimi deyip gecme vallahi. Ben calisiyorum. 15 gunde bir temizlige yardimci aliyorum. Bana 15 gunde bir temizlige gelen ablanin benden sonra gittigi arkadas ev hanimi. Ancak yardimci ablayi haftada min 3 kez aliyor temizlik utu vs icin. Arabasi benimkini 5 kez satin alir. Calismadigi halde Cocugu icin eve ayrica bakici geliyor vs vs. Velhasil ezmeden önce düsün zira genelde önemli olan kocanin parasi, ev hanimi olmak degil😂😂😂

Yaw he he

ne tesaduf ben de junior csciyim henuz ama nedense bir telefon yuzunden insanlari asagilamayi kendimde hak gormuyorum.

oyun, fotograf, sosyal medya gibi gunluk isler icin appledan daha akici ve kullanisli bir cihaz tanimiyorum. bu iphone olur, mac olur fark etmez. siz sanirim mesleki acidan degerlendirdiniz ama burada konu sahibi muhendis degil, telefonu basit isler icin kullanacak. dikkatli okuyalim zira muhendisligin temelidir durum degerlendirmesi.

No polemic bacım

Iphone 6s im vardı eşime pasladım
imac bilgisayarımı da sattım kurtuldum.

Samsung a9 kullanıyorum, kamerası çok dandik. Geri kalan her şeyi gayet güzel. Tavsiye etmem bu modeli. Ama Allah beni bi daha apple garabetine düşürmesin (ipad hariç, ipadime bayılıyorum)

Size de samsung note öneriyorum

Androdin ne stabilsizliğini gördün? Klasik laf
Bazı şeyleri beni rahatsız etmiş olacak ki iki işletim sisteminden ios u tercih etmesini önermişim. Niye savunmaya geçtiniz ki ? Size göre pozitiftir bana göre negatif. Herkes kendi düşüncesini belirtir.

Bazı şeyleri beni rahatsız etmiş olacak ki iki işletim sisteminden ios u tercih etmesini önermişim. Niye savunmaya geçtiniz ki ? Size göre pozitiftir bana göre negatif. Herkes kendi düşüncesini belirtir.

Android ekibinde olunca savunurum tabi :)

Samsung note serisi..
Yani memnuniyet kelimesi yetersiz kalır benim için.
Dayanıklı, hızlı,kamerası ve ses çıkışı çok iyi.
Batarya ömrü uzun.
Alalı 2 sene olmak üzere, değiştirmeye karar verirsem yine note alırım, bahsettiğiniz fiyata note 8 alabilirsiniz ve eger işlerinizi telefondan yürütüyorsanız çok da begenirsiniz eminim.

oppo reno 256gb mi? iPhone 8 64 GB mi? Bütçem en fazla 4.800 falan
Benim eski iphone 5s telefonum 8yıldır bir kere bile tamir yüzü görmedi .
Yeğenime verdim , artık 6 kullandığı için sim çıkarıp çekmeceye koyduk.
Hangi android 8 yıl dayanıyor acaba ?
Android pişmanlıktır.
IphoneSpor :)

Valla ben 7 çıktığı zaman almıştım o zamandan beri kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hatta iyi ki almışım diyorum, android cihazlar max 2 sene sonra gidiyor en güzeli bile, appledan şaşmam herhalde bundan sonra, tabii elektronik işi de biraz şans olduğu için herkeste farklı tecrübeler oluyor

Back
X