- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
oppo reno 256gb mi? iPhone 8 64 GB mi? Bütçem en fazla 4.800 falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık günah değil mi 1500den fazlası bir telefon için çok bence xiomi kullanıyorum gerçekten güzel tavsiye ederim.oppo reno 256gb mi? iPhone 8 64 GB mi? Bütçem en fazla 4.800 falan
Ödeyecek olan benimYazık günah değil mi 1500den fazlası bir telefon için çok bence xiomi kullanıyorum gerçekten güzel tavsiye ederim.
Bence huawei :))oppo reno 256gb mi? iPhone 8 64 GB mi? Bütçem en fazla 4.800 falan
Günah günahÖdeyecek olan benim
Kamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzelandoid cihaza çok yüksek meblag vermeyi tavsiye etmem. İphone stabil bir cihaz bana göre. O yüzden iphone alırdım
Kamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzel oppo daIphone varken baskasina bakmazdim sanirim
Foto cekinmek 1. Siradaysa evet haklisin, benim icin ekran o kadar kocaman olmasada olur foto cok iyi cekmesede olur. Androidin filan dokunmatik ekrani iphone kadar hizli degil. Ekrani bozuk gibi geliyo bana :)Kamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzel oppo da
Telefon sadece kamera ve ekran büyüklüğünden ibaret degil ki ayni zamanda stabil çalışması da çok önemli arka planda bir kac tane uygulama varken bile yavaşlık etmemeli. Aldıktan bir kaç ay sonra sadece ana ekran sayfaları arasında gezerken bile saniye gecikmesi yapmamalı gibi bir çok etken varKamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzel
Foto çekilmek nete girmek gibi şeyler için kullanacağım sonuçtaFoto cekinmek 1. Siradaysa evet haklisin, benim icin ekran o kadar kocaman olmasada olur foto cok iyi cekmesede olur. Androidin filan dokunmatik ekrani iphone kadar hizli degil. Ekrani bozuk gibi geliyo bana :)
andoid cihaza çok yüksek meblag vermeyi tavsiye etmem. İphone stabil bir cihaz bana göre. O yüzden iphone alırdım
Ok ama arkadas demis kocaman ekrani olup beni uzunca bekletecekse bi kac program acik diye tercihim olmazFoto çekilmek nete girmek gibi şeyler için kullanacağım sonuçta
Iphone kullandin mi canim hic? Android kullansnlar sadece onu seviyolardaAndrodin ne stabilsizliğini gördün? Klasik laf