Kk'nim bilgili hanımları bir bakar mısınız ?

İphone kullanmaya yeni başladım. Normalde android kullanıyordum. Yavaş yavaş alışıyorum ve kamerasından çok memnunum.

Kamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzel oppo da
Foto cekinmek 1. Siradaysa evet haklisin, benim icin ekran o kadar kocaman olmasada olur foto cok iyi cekmesede olur. Androidin filan dokunmatik ekrani iphone kadar hizli degil. Ekrani bozuk gibi geliyo bana :)

Kamerası çok güzel ekranin büyüklüğü ve canlılığı da güzel
Telefon sadece kamera ve ekran büyüklüğünden ibaret degil ki ayni zamanda stabil çalışması da çok önemli arka planda bir kac tane uygulama varken bile yavaşlık etmemeli. Aldıktan bir kaç ay sonra sadece ana ekran sayfaları arasında gezerken bile saniye gecikmesi yapmamalı gibi bir çok etken var

Foto cekinmek 1. Siradaysa evet haklisin, benim icin ekran o kadar kocaman olmasada olur foto cok iyi cekmesede olur. Androidin filan dokunmatik ekrani iphone kadar hizli degil. Ekrani bozuk gibi geliyo bana :)
Foto çekilmek nete girmek gibi şeyler için kullanacağım sonuçta

Eşim iphone kullanıyordu, samsung note 10 aldı memnun. Android kullanmaya alıştı ve sevdi. Yinede iphone daha hızlıydı diyor. Oyun vs oynamıyorsan yani hız aramıyorsan, kameraysa isteğin diğerini al bence.

İphone kullanıyorum.Android’e karşı sabit fikirli olmamak için denedim. Yapamadım. İphone pişman etmez. Ekonomik anlamda müsaitseniz,İPhone👍

Back
X