cnm çok teşekkür ederim.. bu son eklediğim makyajlar çok önce yaptıklarım olduğu için tam emin olmamakla birlikte classics adlı bir markanın(golden rose'un alt markası) pigment gibi yani toz şeklindeki farlarından oldugunu düşünüyorum..baktım şimdi bu tonlarda bir tek o var bende, böyle minik kavonoz gibi bir kapta pırıltılı bakır renginde bir far..
eline emeğine sağlık tatlım.muhteşem olmuş.....
çok sağol tatlımCnm süper olmuş bayıldım opuyorumnanaktan
ne demek cnm önemli değilTımam canım çokk teşekkür ederim, denicem ben de mutlaka, sağol bitenem =) kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
eline emeğine sağlık tatlım.muhteşem olmuş.....
aa evet ona da bakayım bi canım iyi hatırlattın.. bu inglot bitmeden yenisini almak istemiyorum ama bu da hiç biteceğe benzemiyor ya nisanda felan almıştım ama daha yarıya gelmedi çok bereketliymiş yerimsenibenkibelecim cogu kişiden saphora nın far bazını met ettiklerini duydum istersen bir de onu dene.ben kullanmadım nasıl bir tenm varsa makyaj sabitlenio suratımda özelliklede gözümde.ama kullanan arkadaslar cok begeniolardı sephoranınkini
ilk resimdeki farın markasını merak ettim rengi hoşuma gitti canımmdelikafadulden
cnm senin mesajını gözden kaçırmışım kusura bakma, bence makyaj zevk ve istek işi yani eğer istiyorsan ailen de bir şey demiyorsa yap ama gerçekten yaşın çok küçük bu kadar küçük yaşta başlarsan ileriki yaşlarında çabuk sıkılırsın ..ama dudak nemlendiricisi ve hafif göz kalemi senin için ideal olabilir..MAKYAJLARINA BAYILDIM. bişey sorcam. ben 14 yaşındayım.makyaj tekniklerini yavaş yavaş öğrenmeli miyim sizce? (ama daha dışarıda makyaj yapmam.sadece evde kendi kendime denerim ) ee ne diyorsunuz? öğrenmeye başlamalı mıyım?
Cnm video işi ne oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?