KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Bende sınıf öğretmeniyim,bu yıl üçüncü sınıfı okutuyorum.

miskokulum sabahçısın galiba ne güzel benim okulum tam gün şimdi dersim boş çıkışı bekliyorum

evt bir gün daha bitti bugün sadece 2 saat dersim vardı o da öğleden sonra

helinim 17 saat dersim var,sabah olmasını istedim,sağolsunlar ayarladılar,1 günüm de boş.

mrb.arkadaşlar.sizleri takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.ben de sınıf öğretmeniyim ve hepinizden kıdemliyim.kaydirigubbakcemile5yani 12 yıllık öğretmenim.herkese başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.bu arada 5. sınıftayız.

istanbulun hangi semtinde görev yapıyorsun bebiş ben 15 tane istanbul yazmıştım fakat olmadı afyon cıktı 16.tercihim

tayin zamanı seninle özelden görüşmüştük zaten.sultangazi deyim.12 yıldır burdayım.

kızlar canım çok sıkkın.2 gündür 3 kız öğencimle uğraşıyorum.geçen yılki öğrencilerim.beni aradılar babaları okula yollamıycakmış.2 gündür konuşuyorum babalarıyla,anneleriyle,abileriyle yok diyolar.paranız kesilecek yeşil kartınız iptal edilecek diye korkutmaya çalıştım yok yollamıycaz diyolar.milli eğitim müdürüne anlattım oda arayıp konuştu ama okutmuycaz diyolar.ne yapıcam ben ya nasıl ikna edicem bu adamları.kızlarım okusun istiyorum.pes etmedim etmiycem..

valla caycan cım bu vakalarla o kadar karşılaştık ki kimi para gönderin öyle dedi kabul ettik bir iki yardım ettik öyle gönderdi kimi kızını daha 7.sınıfı bitirir bitirmez başlık parasıalınca evlendirdi nasıl baş edilecek bilmiyorum ben de

canımpara falanda istemiyolar.okumak için ilçeye taşımalı gelmeleri yada yiboya yerleşmeleri lazım ama kabul etmiyolar.onların orda böyle şeyler yanlışmış.kızlar benim kadar olmuşmuş.bi sürü bağnazlık ya.daha 5. sınıf oldular bu yıl.köydeki sınıfları ne saçmalıksa ilçeye taşınıyo.onlarda yollamıycaz diyo.üstelik bu kızlardan biri okul birincisi ya.gelsin benim yanımda kalsın ben okutayım dedim kabul etmiyolar.yok yok yok..

merhaba arkadaşlar bende sınıf öğretmeniyim. bu yıl 2. sınıfları okutuyorum. Ankarada görev yapıyorum. 19. yılımı çalışıyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…