KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

caycan cım site adı verme yasak heralde bnm üye oldugum bir site var yardımcı olabilirm konu neyle ilgili

caycan cım site adı verme yasak heralde bnm üye oldugum bir site var yardımcı olabilirm konu neyle ilgili

konu yok tatlım ya,netten bakıyom üye olmadan.hep aynı oyunlar var.ben özgün bişey arıyorum.komedi türü istiyorum.sen bana özelden atsana orayı..

iyi akşamlar arkadaşlar ben de sınıf öğretmeniyim bolunun göynük ilçesinin köyünde çalışıyorum. caycancım ben türkçe ve edebiyat öğretmeni sitelerinden indirmiştim becerebilirsem şimdi sana yollamaya çalışayım

slm arkadaşlar bende matematik öğretmeniyim 5.yılımı çalışıyorum nevşehirdeyim geçen dönem doğum iznindeydim bu senede sabahları 3 saat ders aldım maaş karşılığı gidiyorum iyi oluyor böyle:)
bu konuda güzel olmuş sormak istediklerimizi sorup yardım alabileceğimiz toplu bir yer olmuş

slm arkadaşlar bende matematik öğretmeniyim 5.yılımı çalışıyorum nevşehirdeyim geçen dönem doğum iznindeydim bu senede sabahları 3 saat ders aldım maaş karşılığı gidiyorum iyi oluyor böyle:)
bu konuda güzel olmuş sormak istediklerimizi sorup yardım alabileceğimiz toplu bir yer olmuş

hoşgeldin cnm ben de malesef maaş karşılığı çalışıyorum ek ders yok:KK43:

merhaba arkadaslar;nasılsınız?ben hala haber bekliyorum;baslayabilirim inşallah önümüzdeki hafta;kitaplarımıda sipariş ettim;bir yandan sınava hazırlancam..eşimde tarih öğretmeni o da planlarla ugrastı baya;30 saat dersi var;rahat edicez bu sene maaş yönünden;araba almıştık,onun için birikim yapmış oluruz;eğitim ödenegi hala yatmadı;cepte para yok ya:KK43:
cuma yatıcak demişler bakalım..

yenı öğretmen arkadaşlar hoşgeldınız..

derya denız mudurunuz anlayıslıydı derslerını ayarladı.

ne guzel

benim çalışacagım ve beni çağırdıkları okulun sosyal bilgiler öğretmeni müdür yardımcılıgı için basvurmuştu;milli eğitim unutmuş basvuruyu göndermeyi:KK43:geçen cuma göndermişler;valilik olurunu bekliyorum bakalım..bu hafta belli olur umarım..çünkü çok sıkıldım evde:KK43:

bende sosyal bilgiler;ücretli çalışçam;bu hafta bilmiyorum bakalım;valilikten olur gelirse benimde önüm açılmış olur..

X