KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhaba bende bu seneilk adımımı attım sınıf öğretmenliği için henüz 1. sınıftayım.sizin tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.matematik nedir?hocamız bize sordu.bir kaç kelime ile ifade edebilirmisniz bunu 7 yaşındaki bir çocuğa cevap olarak düşünereek...cevapları merak ediyorum şimdiden sağolun =)))

selam opuyorumnanaktan

toplantılardan bıktım artık =(
İki gündür sivil savunma ile ilgili toplantı vardı.
saat 15:00-18:00 arasında oldu. Derslere önem vermemiz gerektiğini söylüyorlar ama ders saatinde toplantı yapıyorlar. BU ne yaman çelişkidir yahu!

teolog nerelerdesin canım?
Bebekle ilgili falan bir sorun yoktur inşallah.

merhabalar........
cidden ya,teolog nerdesin?
merhaba canım
ben de merak ediyorum teolog'u.
İnşallah bebişle ilgili bir sorunu yoktur. Doğumuna da az var zaten.

sen nasılsın? okul nasıl gidiyor?
Eşim bugün aradı hastaneyi. Komedi ama ya =) Demişler ki randevu ile çalışmıyor o bölüm. hastaneye gelen ilk 15 hastaya bakıyor doktor demiş :bbo: yani 16.kişi olursam bana bakmıyormuş. Ne garip bir sistemmiş anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Aaa öğretmenler arasında hamileler artmış.
Ben de ben de :CüvCüv: :CüvCüv:

iyidir yusum,bildiğin gibi,Anadolu yerleştirme sonuçları açıklanacaktı,hala açıklanmadı,onu bekliyorum
ilginçmiş,zaten bu tıp fakülteleri hep böyle,bayağı erken çıkmanız gerekecek,kötü olmuş

bugün açıklancak diyorlardı ama demek açıklanmadı.
İnşallah olur bu sefer, daha önce de tayin istemiştin değil mi?

İkinize de teşekkür ederim Şeniz

Yusum Ben de senin için çok sevindim, hayırlı olsun.
teşekkürler sarissa. :ecrin_bebek:

evet yusum,önce de istemiştim,puan olarak kesindi ama ek 2 den kaybettim,şimdi umutluyum,bakalım,kısmet
o da olur cicikız hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…