KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

canım ılk yıllar zordur senınle alakalı degıl benım bır sınıfım vardı ılk yılda ıkı veye uc kez konu anlattım ama sımdı sorun yok..

..Öğretmenlık bana gore mı degıl mı ıyı dusun konu anlatırken mutlu musun degıl mısın

Yok olmadı kpss paunıyla baska memurluklarıda dusunebılırsınız

ilk yıl siz de mi anlatamadınız ders?
konu anlatırken mutluyum dinleyen öğrencileri görmek güzel
ama onları görmek zor oluyor maleseff

cicikız tabii ilk yıl zor olur.Ben ilk yılımı düşününce ne biçim ders anlatıyormuşum,sınıfa hakim olamıyormuşum derim hep.Her şey zamanla olur.Eğer sorun sadece buysa sabret.Ama mesleği sevmediysen orası başka.

Son düzenleme:
cicikız tabii ilk yıl zor olur.Ben ilk yılımı düşününce ne biçim ders anlatıyormuşum,sınıfa hakim olamıyormuşum derim hep.Her şey zamanla olur.Eğer sorun sadece buysa sabret.Ama mesleği sevmediysen orası başka.

sınıfa hakim olmakta zorlanıyorum sözümü geçiremiyorum kimi sınıflarda
bu yüzden sorun oluyor

cicikız ben kadrolu olduğum halde ilk yılımda istifa etmeyi düşündüğüm zamanlar oldu ciddi ciddi, 2. yılımda da zorlandım ama bu yıl tam anlamıyla işimden zevk alıyorum. Derslerine girdiğim sınıflara geçen yıl da giriyodum 2 sınıfım sorunsuzdu zaten, bir sınıfım problemliydi onlarla bile çok güzel ders işliyorum bu yıl. Ücretli öğretmen olduğunu biliyorlarsa üstüne geliyolardır

cicikız ben kadrolu olduğum halde ilk yılımda istifa etmeyi düşündüğüm zamanlar oldu ciddi ciddi, 2. yılımda da zorlandım ama bu yıl tam anlamıyla işimden zevk alıyorum. Derslerine girdiğim sınıflara geçen yıl da giriyodum 2 sınıfım sorunsuzdu zaten, bir sınıfım problemliydi onlarla bile çok güzel ders işliyorum bu yıl. Ücretli öğretmen olduğunu biliyorlarsa üstüne geliyolardır

yok cnm bilmiyolar da ilk yılım oldugunu öğrendiler bi şekilde
demek yıllar geçmeden olmayacak

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
güze konuşma yarışması varmış ilçe genelinde
ve sorumlusu da ben oldum
okulda öğretmen az olduğu için ücretlilere de görev verildi malesef
sizden isteğim : öğrencinin konuşması için ilgi çekici her türlü dinleyenleri sıkmayan bi konu önerebilir misiniz??

E okula girme konusunda sorun yaşayanlar var mı arkadaşlar?

ben dün irdim bi sorun yoktu...
bu arada kısmetse 1 yıllık bir ara verdim okula...32. hafta dolayısıyla bayramdan sonra doğum iznine ayrılıyorum,sonra da ücretsiz...........çoookkkk mutluyummmm:KK8:

ben dün irdim bi sorun yoktu...
bu arada kısmetse 1 yıllık bir ara verdim okula...32. hafta dolayısıyla bayramdan sonra doğum iznine ayrılıyorum,sonra da ücretsiz...........çoookkkk mutluyummmm:KK8:

Ne güzel Allah sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin :nazar:

bir de öğretmenlerin boş zamanı çok derler..
şuraya bak sayfamıza bile uğrayamıyoruz...

X