- 31 Temmuz 2009
- 2.923
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun topiğin fiyonk
Normalde de zaten yorucu oluyor ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum =) Rapor falan alıp belki kaçabiliriz =)yusum ben de aynı şekilde nasıl kurtarırıım durumu diye düşünüyordum :)
benım arkadasım 8.ayına kadar calıstı canım turkce ogretmenı ve gorevlendırıldı herseyde... baska turkce hocası olmasına ragmen,nöbet tutamama raporu vardı ama törenlerede cagırdı müdür,en azından protokolde oturursunuz dedı ek derste sıkıntı olmasın dıye...
herkese merhabalar nasılsınızzzzzzzzz
benım arkadasım 8.ayına kadar calıstı canım turkce ogretmenı ve gorevlendırıldı herseyde... baska turkce hocası olmasına ragmen,nöbet tutamama raporu vardı ama törenlerede cagırdı müdür,en azından protokolde oturursunuz dedı ek derste sıkıntı olmasın dıye...
Normalde de zaten yorucu oluyor ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum =) Rapor falan alıp belki kaçabiliriz =)
Bir de sen edebiyat öğretmenisin canım, inşallah sana da görev çıkmaz.
Beni de bıraksalar doğurana kadar çalışırım, derse girmek hiç zoruma gitmiyor,ama iş törenlere gelince kaçmanın yollarını arıyorum =)
Bizim okulda bayan hocalar hiç törene gitmez genelde erkek hocalar gider.
Bu yıl müdürümüz gitti inşallah bu durum da değişir mi bilmem. Gerçi görevli olsam giderim çünkü sizin gibi bi durumum yok ama hamilelere bi ayrıcalık tanınabilir bu durumlarda
törenlere seyirci protokol olarak katılmak zor olmaz da
töreni hazırlama kısmını yıkıyorlar ya hep bize o sıkıntı