KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar...
evet teologcum,yasal izin,en geç 3 hafta.
programım düzeldi şükür,haftaya biraz daha rahatım,hepinize iyi haftasonları..

kızlar selam ben yeni okulumda başladım ama internet anca düzeldi:) her şey yolunda... dualarınız için çok teşekkür ederim. inanamayacağım kadar memnunum...

Öğretmen arkadaşlarım opuyorumnanaktan

Önümüzde 29 Ekim, 10 Kasım, 24 Kasım kutlamaları var. Ben 4aylık hamileyim şuanda. Sizce bu kutlamalarda bana görev verebilirler mi? Yani hamile olduğum için görevi reddetme gibi bir şansım var mı?

Ben hiç sevmiyorum bu törenleri, bir de bizim okula görev verebilirlermiş töreni hazırlamak için.

yusum ben de aynı şekilde nasıl kurtarırıım durumu diye düşünüyordum :)

benım arkadasım 8.ayına kadar calıstı canım turkce ogretmenı ve gorevlendırıldı herseyde... baska turkce hocası olmasına ragmen,nöbet tutamama raporu vardı ama törenlerede cagırdı müdür,en azından protokolde oturursunuz dedı ek derste sıkıntı olmasın dıye...

yusum ben de aynı şekilde nasıl kurtarırıım durumu diye düşünüyordum :)
Normalde de zaten yorucu oluyor ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum =) Rapor falan alıp belki kaçabiliriz =)
Bir de sen edebiyat öğretmenisin canım, inşallah sana da görev çıkmaz.

benım arkadasım 8.ayına kadar calıstı canım turkce ogretmenı ve gorevlendırıldı herseyde... baska turkce hocası olmasına ragmen,nöbet tutamama raporu vardı ama törenlerede cagırdı müdür,en azından protokolde oturursunuz dedı ek derste sıkıntı olmasın dıye...

Beni de bıraksalar doğurana kadar çalışırım, derse girmek hiç zoruma gitmiyor,ama iş törenlere gelince kaçmanın yollarını arıyorum =)

Bizim okulda bayan hocalar hiç törene gitmez genelde erkek hocalar gider.
Bu yıl müdürümüz gitti inşallah bu durum da değişir mi bilmem. Gerçi görevli olsam giderim çünkü sizin gibi bi durumum yok ama hamilelere bi ayrıcalık tanınabilir bu durumlarda

bilişim teknolojileri branşım
ben de cuma gününden ümitliydim ama ilk 2 saat geliyolar sonra gidiyolar okul bomboştu.

törenlere seyirci protokol olarak katılmak zor olmaz da
töreni hazırlama kısmını yıkıyorlar ya hep bize o sıkıntı

Normalde de zaten yorucu oluyor ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum =) Rapor falan alıp belki kaçabiliriz =)
Bir de sen edebiyat öğretmenisin canım, inşallah sana da görev çıkmaz.

Beni de bıraksalar doğurana kadar çalışırım, derse girmek hiç zoruma gitmiyor,ama iş törenlere gelince kaçmanın yollarını arıyorum =)

canım aynen ben de tören sunmak hazırlamak istemiyorum
tansiyon ayakta duramama gibi bahaneler sıralamaya hazırım :)

Bizim okulda bayan hocalar hiç törene gitmez genelde erkek hocalar gider.
Bu yıl müdürümüz gitti inşallah bu durum da değişir mi bilmem. Gerçi görevli olsam giderim çünkü sizin gibi bi durumum yok ama hamilelere bi ayrıcalık tanınabilir bu durumlarda

stadyum falan herhalde bahsettıgın..bizde de belli kişiler genelde erkekler beden egitimi hocaları katılıyor onlara
umarım dediğin gibi bir ayrıcalık tanırlar valla hamileyken herşey zor geliyor insana:)

törenlere seyirci protokol olarak katılmak zor olmaz da
töreni hazırlama kısmını yıkıyorlar ya hep bize o sıkıntı

zaten arkadas hazırlıyordu cnm herseyı... Sunumuda zümresı yapıyordu... Müdür kac kere rıca ettı ek derste ıstemıyorum kesın dedı ama adam gelın hocam protokolde oturun dedı,bıde burada dogunun sıcagı felaket kac kere fenalastı ama yıned eher törene cagırdı adam...

amma anlayışsızmış o da ya
insan hamile haliyle kendini zor cekiyor
ögrencilerle ugrasması zaten zor
birsürü ögretmen varken illa ona mı düşmüş
valla ben kaytarmayı düşünüyorum tüm yolları deniycem şahsen
en olmadı doktora gider rapor alırım yasal hakkım değil mi:)

X