KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum herkese bu eğitim döneminde başarılar dilerim
bu yıl 1.sınıf aldım çok yoruluyorum pilim bitecek gibi
Hamile arkadaşlar allah kolaylık versin sizlere

selam opuyorumnanaktan
Bugün ilk 2 dersim boştu ben de hastaneye gittim. Grip olmuştum tam geçti derken tekrar başladı çünkü.
Doktor beni görünce ne olmuş sana böyle dedi =) Gripten dolayı solgun görünüyordum herhalde.
3 günlük rapor yazdı. İyi oldu bu rapor çünkü öksürmekten tıksırmaktan doğru düzgün ders anlatamıyordum.

Miskokulum teolog'u ben de iyice merak etmeye başladım. İnşallah iyidir.

teoloj muyudu hamıle..

cok geçmış olsun yusum salgın var ıyı oldu rapor aldıgın yoksa bır ay uzerınde kalıyor ıyıce dınlen
atlatırsın ınsanlahh

teoloj muyudu hamıle..

cok geçmış olsun yusum salgın var ıyı oldu rapor aldıgın yoksa bır ay uzerınde kalıyor ıyıce dınlen
atlatırsın ınsanlahh
teşekkürler kibela.
evet salgın var galiba,tam iyileştim dedim yeniden başladı.

evet teolog hamile ve doğumuna da az vardı.

geçmiş olsun yusum,hemen atlatırsın inşallah
sağol canım.

Yazılılar bitti şimdi de okuyup e okula geçme derdi var, hepimize kolay gelsin....

Ben yazılıları bayram donusu yapacagım ıkı yazılı yapıyorum cunku..

Yarın herkese bayram oncesı guzel sorunsuz bır hafta dılıyorum

Ben yazılıları bayram donusu yapacagım ıkı yazılı yapıyorum cunku..

Yarın herkese bayram oncesı guzel sorunsuz bır hafta dılıyorum

Oh ne güzel ben de bayram dönüşü bir daha yapacağım yazılı bir kaç farklı derse girmek zorunda kaldığım için maalesef.

ben 2 yazılı yapacağım sınıfları bile bu hafta yapacağım,çünkü bayram dönüşü geç geldi gözüme

arkadaşlar,
ben bu yıl ilk kez öğretmenlik yapıyorum
ve çok zorlandım liselilerle uğraşmak zor
kadrom da yok. acaba başka bi iş mi düşünsem:44:
fikirlerinizi bekliyorum

aaa cicikız ne çabuk pes ettin? Kpss'ye girmeyecek misin? Öğretmenlik düşünmüyorsan bile memurluk için girebilirsin.İlk zamanlar böyle hissetmen de doğal aslında.Kendini,ne istediğini en iyi sen bilirsin.

aaa cicikız ne çabuk pes ettin? Kpss'ye girmeyecek misin? Öğretmenlik düşünmüyorsan bile memurluk için girebilirsin.İlk zamanlar böyle hissetmen de doğal aslında.Kendini,ne istediğini en iyi sen bilirsin.

girdim yine giricem ama ne biliyim kafam baya karışık bu aralar:44:
yeni gençlikle uğraşmak zor kpss yi geçmek zor
yol yakınken başka bi alana mı yönelsem diye düşünüyorum

arkadaşlar,
ben bu yıl ilk kez öğretmenlik yapıyorum
ve çok zorlandım liselilerle uğraşmak zor
kadrom da yok. acaba başka bi iş mi düşünsem:44:
fikirlerinizi bekliyorum

canım ılk yıllar zordur senınle alakalı degıl benım bır sınıfım vardı ılk yılda ıkı veye uc kez konu anlattım ama sımdı sorun yok..

..Öğretmenlık bana gore mı degıl mı ıyı dusun konu anlatırken mutlu musun degıl mısın

Yok olmadı kpss paunıyla baska memurluklarıda dusunebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…