KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Daha ne anlayıssızlıkları vardı da neyse... Her turlu hakkını kullan tabı cnm kımse dusunmuyor kendınden baska senı...

öyle valla sustukca tepene binen cok oluyor
neyse ki bizim zümre kalabalık bişekilde sıyrılırım aradan
Allah anlayıslı insanlarla karsılastırsın valla ne diyeyim

inşallah hepimizi canım senin baya yakın sanırım dogumun sağlıkla kavus yavruna insallah

Bizim okulda bayan hocalar hiç törene gitmez genelde erkek hocalar gider.
Bu yıl müdürümüz gitti inşallah bu durum da değişir mi bilmem. Gerçi görevli olsam giderim çünkü sizin gibi bi durumum yok ama hamilelere bi ayrıcalık tanınabilir bu durumlarda

ne güzelmiş sizin okul boshayallersmile
Bizde herkes gider, gitmeyenleri de bir güzel fırçalarlar.

ne güzelmiş sizin okul boshayallersmile
Bizde herkes gider, gitmeyenleri de bir güzel fırçalarlar.

Evet bazı yönlerden avantajlarımız var. Açıkcası hep öğrenci olarak katıldığım o törenlere bir gün öğretmen olarak da katılmak isterdim yerimseniben 2 yıldır daha hiçbir törene katılmadım

merhaba arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. 1 haftayı yoğun e koşuşturmalı bir şekilde bitirdik

törenlere seyirci protokol olarak katılmak zor olmaz da
töreni hazırlama kısmını yıkıyorlar ya hep bize o sıkıntı

canım aynen ben de tören sunmak hazırlamak istemiyorum
tansiyon ayakta duramama gibi bahaneler sıralamaya hazırım :)

stadyum falan herhalde bahsettıgın..bizde de belli kişiler genelde erkekler beden egitimi hocaları katılıyor onlara
umarım dediğin gibi bir ayrıcalık tanırlar valla hamileyken herşey zor geliyor insana:)

hadi hamileyken zor geliyor anlarım da, bazılarına her zaman her şey zor geliyor. neden acaba? alsanaalsanasmile

yarın ilk günüm olacak
bu yüzden heycanlıyım biraz yaa:tomato:

inşallah çük güzel geçicek canım

hadi hamileyken zor geliyor anlarım da, bazılarına her zaman her şey zor geliyor. neden acaba? alsanaalsanasmile

bilemem onlara sormak lazım fiyonkcum
tembel her zaman heryerde tembeldir
bu yüzden zaten herşeyin bize yıkılmasından ya şikayetimiz

çok sevindim sekercik,daha da iyi olur inş
saol cnm inş hepimiz için...
Öğretmen arkadaşlarım opuyorumnanaktan

Önümüzde 29 Ekim, 10 Kasım, 24 Kasım kutlamaları var. Ben 4aylık hamileyim şuanda. Sizce bu kutlamalarda bana görev verebilirler mi? Yani hamile olduğum için görevi reddetme gibi bir şansım var mı?

Ben hiç sevmiyorum bu törenleri, bir de bizim okula görev verebilirlermiş töreni hazırlamak için.
verebilirler bizim bi arkadaş hamileyken öğrt.ler günü prog sunmuştu.
bu arada şekercik herşeyin yolunda gitmesine senin adına çok sevindim ...

cnm çok saol... inş herkesin durumu düzelir ben çok memnunum....

merhaba arkadaşlar.............
cicikız bizim okula da ücretli bir arkadaş başladı,yeni mezun,çok genç,tedirgin,heyecanlı........Aklıma sen geldin,nasıl gidiyor okul hayatı?

beynimi üç ay tatilden sonra formatlanmış sıfırlanmış gibi hisseidyordum çok şükür hemen adapte oldum
uykularım kaçıyordu son hafta artık
sizde de oldu mu öyle bir his

merhaba arkadaşlar.............
cicikız bizim okula da ücretli bir arkadaş başladı,yeni mezun,çok genç,tedirgin,heyecanlı........Aklıma sen geldin,nasıl gidiyor okul hayatı?

ayy çok tşk ederim =)
ben o kdr değilim galiba
bugün 2.günüm oldu
güzel geçiyor şimdilik bi sorun yok alışmaya başladım:KK3:

teologcum sanki ben hiç tatil yapmamışım gibi.3 ay deme,yanlış anlarlar valla,adımız daha beter çıkar.Eylülle beraber başladık aslında,toplantılar,sınavlar,planlar.....
cicikız senin adına sevindim,herzaman sorunsuz geçer inşallah

X