- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar...Haftasonu ne çabuk geçiyor
Bizim okulda bayan hocalar hiç törene gitmez genelde erkek hocalar gider.
Bu yıl müdürümüz gitti inşallah bu durum da değişir mi bilmem. Gerçi görevli olsam giderim çünkü sizin gibi bi durumum yok ama hamilelere bi ayrıcalık tanınabilir bu durumlarda
ne güzelmiş sizin okul boshayallersmile
Bizde herkes gider, gitmeyenleri de bir güzel fırçalarlar.
törenlere seyirci protokol olarak katılmak zor olmaz da
töreni hazırlama kısmını yıkıyorlar ya hep bize o sıkıntı
canım aynen ben de tören sunmak hazırlamak istemiyorum
tansiyon ayakta duramama gibi bahaneler sıralamaya hazırım :)
stadyum falan herhalde bahsettıgın..bizde de belli kişiler genelde erkekler beden egitimi hocaları katılıyor onlara
umarım dediğin gibi bir ayrıcalık tanırlar valla hamileyken herşey zor geliyor insana:)
yarın ilk günüm olacak
bu yüzden heycanlıyım biraz yaa:tomato:
yarın ilk günüm olacak
bu yüzden heycanlıyım biraz yaa:tomato:
hadi hamileyken zor geliyor anlarım da, bazılarına her zaman her şey zor geliyor. neden acaba? alsanaalsanasmile
sınıfa girince geçer. taze gelin.. :))
inşallah çük güzel geçicek canım
saol cnm inş hepimiz için...çok sevindim sekercik,daha da iyi olur inş
verebilirler bizim bi arkadaş hamileyken öğrt.ler günü prog sunmuştu.Öğretmen arkadaşlarım opuyorumnanaktan
Önümüzde 29 Ekim, 10 Kasım, 24 Kasım kutlamaları var. Ben 4aylık hamileyim şuanda. Sizce bu kutlamalarda bana görev verebilirler mi? Yani hamile olduğum için görevi reddetme gibi bir şansım var mı?
Ben hiç sevmiyorum bu törenleri, bir de bizim okula görev verebilirlermiş töreni hazırlamak için.
bu arada şekercik herşeyin yolunda gitmesine senin adına çok sevindim ...
merhaba arkadaşlar.............
cicikız bizim okula da ücretli bir arkadaş başladı,yeni mezun,çok genç,tedirgin,heyecanlı........Aklıma sen geldin,nasıl gidiyor okul hayatı?