Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tayini çıkan meslektaşlarımın hepsine hayırlı olsun diyorum... İnşallah gönlünüzce olmuştur...
Bizim tayin umudu yine özür atamasına kaldı bakalım ne zaman olacaksa....:kedi:
speel cim üzüldğm ama inşallah özür durumundan çıkar ildışılarda branşlaeın işi kolay
ama sınıfçılar biraz işleri zor oluyor malesef
sen sınıfçımıydın
yoksa branş mı
Bende özür grubuna kaldım hayırlısı olsun bakalım....
İnşallah olur canım ya...
Aynı dönemde isteğe bağlı isteyen tekrar özür ataması isteyemiyor ya, bu eşi öğretmen olup da tayini çıkanlar içinde mi geçerli acaba bir fikri olan var mı? CADIARZU
ankaranın haymana ilçesinden keçiörende oturduğum mahallede bir ilköğretime çıktı. 4. tercihimdi.
ankaranın haymana ilçesinden keçiörende oturduğum mahallede bir ilköğretime çıktı. 4. tercihimdi.
nasıl tam anlayamadım tayini çıkmadıysa özür grubundan isteyebilir.eşinin mi tayini çıkan yoksa her ikisininde mi zaten kılavuzda belirtiyor....
Canım benim abimin tayini Antalya ya çıktı ama eşinin istediği halde çıkmadı. Son yayınlanan yönetmelikte de ildışı ya da iliçi isteyenler aynı dönemde eş özrü isteyemez diyordu. Bu nasıl bir çelişki şimdi, eş durumundan isteyemiyecek mi eşinin yanına? CADIARZU
canım sen sözleşmeli miydin inşallah olur ...Rabbim kimseyi ayırmasın ya....slm kızlar,uzun zamandır bilgisayarım yoktu,nete giremedim.çok yorumlar yazılmış,çok uzun okuyamadım pek.tayini çıkıp gidenler olmuş,hepsine hayırlı olsun diyorum.bende bir buçuk aydır elazığda oğlumdan ayrı çalıştım geldim,çok zor oldu ama inşallah bu sene biraz daha ümitliyim eş durumundan.pazartesi başvuru yapıcam ankara için.inşallah allah herkesi ailesine kavuşturur artık..
Canım benim abimin tayini Antalya ya çıktı ama eşinin istediği halde çıkmadı. Son yayınlanan yönetmelikte de ildışı ya da iliçi isteyenler aynı dönemde eş özrü isteyemez diyordu. Bu nasıl bir çelişki şimdi, eş durumundan isteyemiyecek mi eşinin yanına? CADIARZU
canım bizde eşimle baya bi okuduk incceledik çünkü ben ücretsiz izindeydim zaten isteyip isteyemiyeceğimi bilemediğimiz iiçin baya bi okuduk.eğer eşler isterde birinin çıkar diğerinin çıkmassa eş özrü isteyebilir....
canım sen sözleşmeli miydin inşallah olur ...Rabbim kimseyi ayırmasın ya....
canım daha doğrusu abinle eşi antalya da aynı yerleri istediler se ve abinin tayini çıkıp eşinin çıkmadıysa eş durumundan isteyebilir.burda eşimin arkadaşı senin abin gibi tayin istedi eşi ile aynı ile kendinin çıktı eşinin çıkmadı eş durumundan isteyecek eşi...
ohoo görmedim şekerim:) bakiim hemenArkadaşlar minimum puanları gördünüz mü?Hele bizim branşta sınıf öğretmenliğinde uçmuş ya.....Eşim branş öğretmeni olmasa...Ben demek ki 6 yıl değil 16 yılda çıkamayacakmışım doğudan...:1shok: Ben çalışırken bi şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum da doğuda çalışıp emeklisi gelen öğretmenler sırf yolluk parasıda alıp emekli olmak için bulunduğu ile uzak illeri yazıyormuş tayini çıkınca orda göreve başlayıp sonra emeklilik dilekçesi veriyormuş.. Yoksa 500 600 800 puan bile varmış tayinde normalde en az 30 -40 yıl çalışılarak alınacak puanlar bunlar...:1shok:
ay valla çok zor durumları da benm de zor ya eşim özelde olunca yanına gidemiyorum bazen uzak yere atıuyorlar ya onun derdindeyim şimdisınıfçıların Allah yardımcısı olsun bizim burda iki öğretmen arkadaş karıkoca ikisi de sınıfçı
o kadarzor durumdalar ki
slm kızlar,uzun zamandır bilgisayarım yoktu,nete giremedim.çok yorumlar yazılmış,çok uzun okuyamadım pek.tayini çıkıp gidenler olmuş,hepsine hayırlı olsun diyorum.bende bir buçuk aydır elazığda oğlumdan ayrı çalıştım geldim,çok zor oldu ama inşallah bu sene biraz daha ümitliyim eş durumundan.pazartesi başvuru yapıcam ankara için.inşallah allah herkesi ailesine kavuşturur artık..