sağol kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..
teocum puanım 75 ne yazıkki,2 ay puan alamadımya izindeyken..
şekercik ben mebe dilekçe yazmıştım,aylıksız izin kullanmak istiyorum diye.maaş iadesi yapmıştım,sözleşmeliyimya ben,maaşlar peşin veriliyo,onuda iade ettim.izin bititnce yeniden sözleşme imzaladık..
cnm inş olur tayinin aklım sende eşime bile söyledim dua edicek o da...sağol kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..
teocum puanım 75 ne yazıkki,2 ay puan alamadımya izindeyken..
şekercik ben mebe dilekçe yazmıştım,aylıksız izin kullanmak istiyorum diye.maaş iadesi yapmıştım,sözleşmeliyimya ben,maaşlar peşin veriliyo,onuda iade ettim.izin bititnce yeniden sözleşme imzaladık..
canım sen ne kadardır sözleşmeli çalışıyorsun puanın fena değil... Ya bizimkide belli olsaydı en azından ne zaman isteyeceğimizi bilseydik.Ev sahibi yeni kiracı bile buldu..İnşallah hayırlısı ile tayinim eşimin yakınına çıkar.....offf.....akannehir
canım sen ne kadardır sözleşmeli çalışıyorsun puanın fena değil... Ya bizimkide belli olsaydı en azından ne zaman isteyeceğimizi bilseydik.Ev sahibi yeni kiracı bile buldu..İnşallah hayırlısı ile tayinim eşimin yakınına çıkar.....offf.....akannehir
canım,inşallah çıkar, senin için dua edicem.benim olmadı gene,lanet olsun,82 de kalmış.allaha havale ediyorum bizi ayrı bırakanları.3 sene bitecek ayrıyız,daha ne kadar ayrı kalcaz belli değil..
şekercim dualarınız için çook sağolun.bu kez de olmadı umarım bidahaki sefere giderim,gerçi artık ümidim kalmadı ama bilmiyorum..
offfff offffffff senağlama senağlama senağlama
kızlar kadrolu özür grubu başvurusu ne zaman alınacak bilen var mı?
şekercim zannetmiyorum.takvimde ek atama yok.ağustostada sadece kadrolulara var.benim çocuğum bir yıl daha annesiz yada babasız olacak anlaşılan.ben oğlumdan bir buçuk ay ayrı kaldım ve döndüğümde beni unutmuş,hayata küsmüştü.şimdi biraz toparlandı.bir sene ayrılıkta kimbilir ne kadar etkilenecek gelişimi.mesleğimden soğudum ya.ben ankara beklediğim içinmi suçluyum,arkadaşlarımın hepsi,benden sonra atandılar ve şimdi eş durumundan gittiler.bulunduğum ilçede en eski ben kaldım ya şaka gibi.lanet ediyorum artık ya,kafayı yiycem..
şekercim zannetmiyorum.takvimde ek atama yok.ağustostada sadece kadrolulara var.benim çocuğum bir yıl daha annesiz yada babasız olacak anlaşılan.ben oğlumdan bir buçuk ay ayrı kaldım ve döndüğümde beni unutmuş,hayata küsmüştü.şimdi biraz toparlandı.bir sene ayrılıkta kimbilir ne kadar etkilenecek gelişimi.mesleğimden soğudum ya.ben ankara beklediğim içinmi suçluyum,arkadaşlarımın hepsi,benden sonra atandılar ve şimdi eş durumundan gittiler.bulunduğum ilçede en eski ben kaldım ya şaka gibi.lanet ediyorum artık ya,kafayı yiycem..
off kızlar bayadır nete girmeyince yazdıklarınızı yeni okudum...Caycan canım üzüldüm ya...Bizimki de mechul ya bakalım.Dahası çok sinir bi şey ama bende geldiğimiz yeri yadırgadım nasıl alışcam ben ya burası olursa bi de kuzenim burda o da olmasa ne olurdu allah bilir......Sırf yok kayınvalide yok anne olmasın çocuğun eğitimi geleceği dedik ama şimdi memleketi öne yazmadık diye pişman oldum gibi...Eşime de diyemiyorum o zaman yazmasaydık diyecek tabi bi de 3 yıl şartı var... Buldumda bunuyor gibiyim ama ben bi yere çok zor alışırım alışınca da başka bi yere alışmakta zorlanırım biraz...Neyse hayırlısı olsun yinede... o kadar debelendik tayin tayin diye.... İşin kötüsü benim puanım da ortalarda il emrine kalmadan diğer ilçe tercihleri gelebilir diye korkmaya başladım....Offff ya ne zormuş bu... akannehir