KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

sağol kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..
teocum puanım 75 ne yazıkki,2 ay puan alamadımya izindeyken..
şekercik ben mebe dilekçe yazmıştım,aylıksız izin kullanmak istiyorum diye.maaş iadesi yapmıştım,sözleşmeliyimya ben,maaşlar peşin veriliyo,onuda iade ettim.izin bititnce yeniden sözleşme imzaladık..

canım sen ne kadardır sözleşmeli çalışıyorsun puanın fena değil... Ya bizimkide belli olsaydı en azından ne zaman isteyeceğimizi bilseydik.Ev sahibi yeni kiracı bile buldu..İnşallah hayırlısı ile tayinim eşimin yakınına çıkar.....offf.....akannehir

cnm inş olur tayinin aklım sende eşime bile söyledim dua edicek o da...
biz de önden alıyoruz maaşı ben de iade etmiştim izne başlarken.
tamam cnm sağol inş benim gerek kalmaz ama kalırsa ben de alıcam

cnm benm inş belli olur bi an önce. çıkar da nerye çıkar ben de korkuyorum çok eş durumu tayininden...

canım,inşallah çıkar, senin için dua edicem.benim olmadı gene,lanet olsun,82 de kalmış.allaha havale ediyorum bizi ayrı bırakanları.3 sene bitecek ayrıyız,daha ne kadar ayrı kalcaz belli değil..

şekercim dualarınız için çook sağolun.bu kez de olmadı umarım bidahaki sefere giderim,gerçi artık ümidim kalmadı ama bilmiyorum..

offfff offffffff senağlama senağlama senağlama

cnm ya Allah kahretsin bunlara sebep olanları nasıl ayrı kalır bir aile 3 yıl ya Allah bunlara da versin aynı derdi. öyle kızıyorum ki bizi bu duruma düşürenlere...

cnm inan içime bir şey oturdu kaldı çok çok çok üzüldüm inş en kısa zamanda her şey düzelir. belki ek bir atama daha yapılır bunların ne yapacağı belli olmaz zırt pırt atama yapıp karar değiştiriyorlar maddelerle oynuyorlar inş değiştirirler bir şeyleri.

kızlar kadrolu özür grubu başvurusu ne zaman alınacak bilen var mı?

cnm ben de başvurucam temmuzun 15ine kadar açıklama yapılcakmış sözde, sonra temmuzun sonuna kadar başvurular alınacak ağustos gibi de atama yapılcak ama değişir mi bilmiyorum.

şekercim zannetmiyorum.takvimde ek atama yok.ağustostada sadece kadrolulara var.benim çocuğum bir yıl daha annesiz yada babasız olacak anlaşılan.ben oğlumdan bir buçuk ay ayrı kaldım ve döndüğümde beni unutmuş,hayata küsmüştü.şimdi biraz toparlandı.bir sene ayrılıkta kimbilir ne kadar etkilenecek gelişimi.mesleğimden soğudum ya.ben ankara beklediğim içinmi suçluyum,arkadaşlarımın hepsi,benden sonra atandılar ve şimdi eş durumundan gittiler.bulunduğum ilçede en eski ben kaldım ya şaka gibi.lanet ediyorum artık ya,kafayı yiycem..

canım ne desen haklısın zor durum çünkü... ama dedim ya bu sene bakanlığa bişeyler oldu saçma sapan şeyler yapıyor atamayla ilgili. hiç belli olmaz bi bakmışsın size de atama şartı getirmiş.
şimdi yavrucağın her ikinize de ihtiyacı var ok, ama en çok sana ihtiyacı var canım.
eşin senin yanına gelemiyor mu? o yol da mı kapalı?
soğumaz mısın ben bile nasıl bırakıp evde işe gidicem diye dertleniyorum dün gene bayağı bir ağladım çalışmak istemiyorum eşime biraz daha izin alsam dedim ama olmaz dedi o da aylardır maaş alamıyor zor durumdayız Allah kahretsin bu patronları... ama içim sızlıyor şimdiden ayrılacağım günün sızısı çöktü içime ondan belki de seni çok iyi anlıyorum ama bir de eşten ayrı olmak eklenince kimbilir nasıl kötüdür. sağlam durmaya çalış ve başka yollar ara.

hakısın canım,ne desek boş.İnşallah bir atama daha yaparlar da kavuşursun bebene.Oğlunu yanına almaz mısın?

off kızlar bayadır nete girmeyince yazdıklarınızı yeni okudum...Caycan canım üzüldüm ya...Bizimki de mechul ya bakalım.Dahası çok sinir bi şey ama bende geldiğimiz yeri yadırgadım nasıl alışcam ben ya burası olursa bi de kuzenim burda o da olmasa ne olurdu allah bilir......Sırf yok kayınvalide yok anne olmasın çocuğun eğitimi geleceği dedik ama şimdi memleketi öne yazmadık diye pişman oldum gibi...Eşime de diyemiyorum o zaman yazmasaydık diyecek tabi bi de 3 yıl şartı var... Buldumda bunuyor gibiyim ama ben bi yere çok zor alışırım alışınca da başka bi yere alışmakta zorlanırım biraz...Neyse hayırlısı olsun yinede... o kadar debelendik tayin tayin diye.... İşin kötüsü benim puanım da ortalarda il emrine kalmadan diğer ilçe tercihleri gelebilir diye korkmaya başladım....Offff ya ne zormuş bu... akannehir

Son düzenleme:

cnm ya hepsi ayrı dert. ben de acaba eş durumuna hiç kalkışmasam mı demeye başladım. nereye çıkacağı meçhul. eşimin işi de bozuluyor. 3 aydır hala maaş alamadı daha da yok galba işyeri batıyor. yok yere gitmesek mi gittiğimiz yerde kiralar daha yüksek masraf artacak benm maaş yetmez. insan yadırgıyor bir yere gidince ilk, ama merak etme alışırsın hatta öyle alışırsın ki ayrılırken üzülürsün. 3 yıl şartı da tuz biber ekiyor. ben olsaydım memleket yazardım bakıcı olsa gene olurdu ama bazen büyüklere ihtiyaç duyuluyyor biz memleketten baya uzağız annemle babam bize yerleşecek bebeğe bakmak için. biz çözümü böyle bulduk bakıcıya hiç bırakamam gibi geliyor. şimdiden psikolojim bozuldu bile zaten durup durup ağlıyorum ben nası işe gidicem die. of anne olmak ve çalışmak ne zormuş. b.. varmış okuyacak diyorum bazen keşke ev hanımı olsaydım

canım bizde yavaştan babanneye baktırcak gibiyiz...biz iyice oturtana kadar bakalım ne olacak....Hakkımızda en iyisi neyse o olsun canım

amin spellcim gene en güvenilir yakınlar oluyor.
benim de annem bakacak ben de anneme yapmasını istemediğim şeyleri söylüycem darılmasın napim tv izlemesin mesela yanında ya da illa izlicekse çocuğu babam dışarı çıkarsın filan idare etsinler yani.

sekercik malesef herzaman istediğimiz gibi olmuyor,annenin bakacak olması ne güzel.Ben 7 aylıkken bakıcıya bırakmıştım.Şükür sorun yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…