KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
bizim gibi tayin telaşında olanlar vardır heralde. geçen yıl zorunlu hizmete gelmiştik. şimdi tayin hakkı verildi ya bakalım. hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

ben okul araştırıyorum şimdi
tayin isteyecek arkadaşlar yok mu başka

ben istemiştim cnm gerçi sonra kontenjanlar arttı filan ama ben en başta istemiştim fikrimi de değiştirmedim aynı okullar bana uygun:) sana da hayırlısı olsun inş

Bende bi bakacağım isteyebiliyrsam istemem gerekiyormuş formalite olacak ama isteyeceğim bende.yoksa özür grubunda istetmiyorlarmış....

ya antalya düşünmüştük eşime senin mesleğine göre hemen iş bulamazsın dediler eşim gıda mühendisi malum antalya tatil yöresi
o kadar borcumuz var ki kredi kartı düğünden kalan kredi borçları malum fatuıralar kira
ondan dolayı afyon daha ucuz diye düşündük

ya antalya düşünmüştük eşime senin mesleğine göre hemen iş bulamazsın dediler eşim gıda mühendisi malum antalya tatil yöresi
o kadar borcumuz var ki kredi kartı düğünden kalan kredi borçları malum fatuıralar kira
ondan dolayı afyon daha ucuz diye düşündük

haklısın canım bizimde borcumuz olsaydı bizde tayin düşünmezdik ya da memleketi düşünürdük ama insanın kendi memleketinde çalışması da zor olur diye düşünüyorum ben yine de son tercihleri memleketten yazdı eşim hayırlısı olsun hepimiz için .Tabi biz bi de kızım okul çağına gelmeden yerleşmeyi düşündüğümüz yeri belirleyip ev almak istiyoruz önümüzdeki 5-6 yıl içinde ...Tabi herşey nasip kısmet...

sağolasn şekercik
en azından kararszılıktan kurtularak rahatladık biraz
evet en kötüsü de kararsızlık canım yaaa
haklısın canım bizimde borcumuz olsaydı bizde tayin düşünmezdik ya da memleketi düşünürdük ama insanın kendi memleketinde çalışması da zor olur diye düşünüyorum ben yine de son tercihleri memleketten yazdı eşim hayırlısı olsun hepimiz için .Tabi biz bi de kızım okul çağına gelmeden yerleşmeyi düşündüğümüz yeri belirleyip ev almak istiyoruz önümüzdeki 5-6 yıl içinde ...Tabi herşey nasip kısmet...

biz de yerleşmeyi düşündüğümüz yere gidebilsek... eşimin işi nedeniyle bu pek mümkün olmuyor ama ev almayı da düşünüyoruz bakalım ne yapacağız çocuğumun iyi bir yerde yetişmesini istiyorum burda değil.

bizde eğitimini düşünüyoruz öncelikle iyi bi yer olsun diye özellikle dedesi yerleşeceğiniz yeri zeynebin eğitimini düşünerek seçin dedi.

hayırlısı olsun arkadaşlar,umarım isteyenlerin istediği yer çıkar,biz de seneye düşünüyoruz bakalım

tayin isteyen arkadaşlar,
hepiniz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum. inşaallah gideceğiniz yerlerde iyi mesletaşlarınızla,iyi idarecilerle karşılaşırsınız.
ben de eş durumundan ağustosta artvine isteyeceğim burdaki okul ortamım iyi (idareyi saymazsak) aslında ...yeni bir ortama girmek hem güzel hem de stresli, yeni bir yer,yeni öğrenciler, yeni arkadaşlar, yeni idareci bakalım nasıl olacak.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşlaştırsın

tayin isteyen arkadaşlar,
hepiniz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum. inşaallah gideceğiniz yerlerde iyi mesletaşlarınızla,iyi idarecilerle karşılaşırsınız.
ben de eş durumundan ağustosta artvine isteyeceğim burdaki okul ortamım iyi (idareyi saymazsak) aslında ...yeni bir ortama girmek hem güzel hem de stresli, yeni bir yer,yeni öğrenciler, yeni arkadaşlar, yeni idareci bakalım nasıl olacak.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşlaştırsın

inşaallah canım aminnnn:)
idareci iyi olsun da gerisi zaten geliyor.
ben şimdi çıkmazsa bi de eş durumundan isteyeceğim bakalım
snin için de hayırlısı olsun kesin çıkar eş durumu.
evet ben de gerginim yeni ortam yeni öğrenciler yeni idareciler yeni öğretmenler yeni kurallar...

X