KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

valla koskoca afyonda kadro sadece bir
bırakın afyonu konyada bile bir
batı illeri bir dalga gecer gibi
öğretmenler yan gelip yatıyor ya onlara göre
şartları nasıl zorlaştıracaklarını şaşırıyorlar

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Teolog ve şekercik en azından siz branşsınız.Ben bi de sınıf öğretmeniyim.Artık tayin için nerdeyse hiç ümidim kalmadı.500 puan da olsa yer değiştirmem zor...Ve her seferinde en kötü yere ben gideceğim herhalde.SUÇUMA GELıNCE :
1.Zorunlu hizmetini tamamlamış enayi bi öğretmen olmam.
2.Eşimin hakim ,savcı,kaymakam,polis,asker,doktor değilde öğretmen olması,
3.Bi yerlere gelebilmek için sınavla seçilmiş olmam ,dayımın olmaması sanırım...

valla koskoca afyonda kadro sadece bir
bırakın afyonu konyada bile bir
batı illeri bir dalga gecer gibi
öğretmenler yan gelip yatıyor ya onlara göre
şartları nasıl zorlaştıracaklarını şaşırıyorlar
cnm valla ben de şoklardayım koca esk.de 6 tanecik öğretmen lazımmışşşş
resmen öğretmenlerle dalga geçiliyor
sabahberi baş ağrısıyla kıvranıyorum
yok burdan kurtuluşum...
bu müdürle daha çok kavga ederim ben çoookkkkkkk bana ne gıcık programlar hazırlar kimbilir sabahın köründe giderim okula akşamın bi vktine kadar çalışırım bütün törenleri de yıkar bana ilçenin salağı ben olurum offf içim daralıyor içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Teolog ve şekercik en azından siz branşsınız.Ben bi de sınıf öğretmeniyim.Artık tayin için nerdeyse hiç ümidim kalmadı.500 puan da olsa yer değiştirmem zor...Ve her seferinde en kötü yere ben gideceğim herhalde.SUÇUMA GELİNCE :
1.Zorunlu hizmetini tamamlamış enayi bi öğretmen olmam.
2.Eşimin hakim ,savcı,kaymakam,polis,asker,doktor değilde öğretmen olması,
3.Bi yerlere gelebilmek için sınavla seçilmiş olmam ,dayımın olmaması sanırım...

yaa benm branş edb şekerim en kötü branş bu şartlarda nerde ne salak iş var bizi bulur müdrün konuşmsını bile biz yazarız edbçıyız ya yazma kabiliyetimiz var ya. sınıfçılar için de çok zor biliyorum ablam sınıfçı ama o özelde.
ben de en kötü yere giderim bu sistemde eş durumu dahi olsa
en kötü uzak ve sapa okullara biz gidiyoruz çünkü torpilimiz yok
benm eşim de özelde kendi halinde çalışan biri
ben de sınavla geldim maalesef
ama birileri fena halde kayırılıyor
Allah bildiği gibi yapsın hakkımızı yiyenleri ne diyeyim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır görüşmüyoruz unuttuk birbirimizi sanırım:)
iliçi ya da il dışı tayin isteyen var mı nasılsınız görüşneyeli
bu arada zorunlu hizmet affından yararlananlara tayin hakkı verilmediği gibi bulunduğu ilde 3 yıl bekleme şartı getirilmişti
meb bu konuyla ilgili çalışma yapıyormuş ve bu kapsamdak öğretmenlere tayin hakkı verilecek gibi iddialar var bazı sitelerde
umarım doğrudur

bizim il dışı tayin seneye kaldı canım,bana 1 okul açıyor memlekette,bakalım seneye ne olur,gerçi bu branşla çok okul da beklemiyorum ama....hayırlısı.Umarım isteyenlerin olur

ınanması zor ama cuam günü müfettişler geldi.
Hava sıcaklığı 35 derece, SBS nedeniyle ikinci kademenin yarısı yok, konular bitti, sınavlar bitti, yaz moduna girdik, çocuklar da bizler de iyice mayıştık. Böyle bir zamanda teftiş olur mu?
Biz de olmaz dedik ve onların geleceği gün bütün okul pikniğe gittik. Sonra mı? Ertesi gün alelacele bir teftiş gördük...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır görüşmüyoruz unuttuk birbirimizi sanırım:)
iliçi ya da il dışı tayin isteyen var mı nasılsınız görüşneyeli
bu arada zorunlu hizmet affından yararlananlara tayin hakkı verilmediği gibi bulunduğu ilde 3 yıl bekleme şartı getirilmişti
meb bu konuyla ilgili çalışma yapıyormuş ve bu kapsamdak öğretmenlere tayin hakkı verilecek gibi iddialar var bazı sitelerde
umarım doğrudur

İnşallah sadece 3 yılla alakalı değil geneline verilir.hoş bu açıklarla hangi zamanda tayin istenirse istensin pek çıkacak gibi değil....

İnanması zor ama cuam günü müfettişler geldi.
Hava sıcaklığı 35 derece, SBS nedeniyle ikinci kademenin yarısı yok, konular bitti, sınavlar bitti, yaz moduna girdik, çocuklar da bizler de iyice mayıştık. Böyle bir zamanda teftiş olur mu?
Biz de olmaz dedik ve onların geleceği gün bütün okul pikniğe gittik. Sonra mı? Ertesi gün alelacele bir teftiş gördük...

canım müfettişlerin huyudur son gün gelmek.Bi kaç kere bize de öyle okulun son günü geldiler .Son gün olup karneler dağıtılacağı için de idari teftiş yaptılar ama ne olursa olsun gıcıklar işte....

İnanması zor ama cuam günü müfettişler geldi.

memurlar nette okudugum bir haberi vereyim
artık seviye belirleme sınavları normal ders sayılacak ve ekders verilmeyecek çok güzel haber değil mi
spell cim inşallah sen de istediğin yere gidersin

memurlar nette okudugum bir haberi vereyim
artık seviye belirleme sınavları normal ders sayılacak ve ekders verilmeyecek çok güzel haber değil mi
spell cim inşallah sen de istediğin yere gidersin

Canım hepimizin istediği olsun.Haklarımızı koruyarak bi şeyler yapılsın.Kaş yapayım derken göz çıkarılmasın..Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım ben.İyice soğutmak istiyorlar meslekten bizleri galiba.Nasılsa yerimizi dolduracak birileri var tabi... kötükedihüso

Teolog canım bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?ne zaman doğacak...Sağılkla kucağına al inşallah....

biri yine bi kuyuya taş attı herkes bi şey diyor.Bi yetkili çıkıpta açıklama yapsa ne olur yani anlamadım gitti.Net bi şey söyleseler ölürler sanki.hiç olmazsa kimse boş yere yeniden ümitlenmez...
:kızgın: mafoldumben:bbo:

biri yine bi kuyuya taş attı herkes bi şey diyor.Bi yetkili çıkıpta açıklama yapsa ne olur yani anlamadım gitti.Net bi şey söyleseler ölürler sanki.hiç olmazsa kimse boş yere yeniden ümitlenmez...
:kızgın: mafoldumben:bbo:

speel cim memurlar nette şyle bir haber var
Öğretmenlere müjde

Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 11 Hazirana kadar uzatıldı.

Güncelleme:02 Haziran 2010 20:22

ANKARA (A.A) Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği''nin 6 Mayısta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

Açıklamada, ilk atama ve zorunlu hizmetini tamamlamak üzere atanmış ve 6 Mayıs itibarıyla ikinci ve üçüncü hizmet bölgesi ile birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçeleri kapsamındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden adaylığı kaldırılmış olanların, bulunduğu ilde çalışması gereken süre şartı aranmaksızın iller arası yer değiştirme başvurularının da kabul edileceği belirtildi.

Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru ve onay işlemlerinin 11 Haziran Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığının bildirildiği açıklamaya göre, onaylanmış başvurulara dayalı yer değiştirme suretiyle atama işlemi ise 15 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek. Sonuçlar aynı gün Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.
ne dersin

speel cim memurlar nette şyle bir haber var
Öğretmenlere müjde

Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 11 Hazirana kadar uzatıldı.

Güncelleme:02 Haziran 2010 20:22

ANKARA (A.A) Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği''nin 6 Mayısta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

Açıklamada, ilk atama ve zorunlu hizmetini tamamlamak üzere atanmış ve 6 Mayıs itibarıyla ikinci ve üçüncü hizmet bölgesi ile birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçeleri kapsamındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden adaylığı kaldırılmış olanların, bulunduğu ilde çalışması gereken süre şartı aranmaksızın iller arası yer değiştirme başvurularının da kabul edileceği belirtildi.

Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru ve onay işlemlerinin 11 Haziran Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığının bildirildiği açıklamaya göre, onaylanmış başvurulara dayalı yer değiştirme suretiyle atama işlemi ise 15 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek. Sonuçlar aynı gün Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.
ne dersin

Evet canım okudum eşim tayin isteyebiliyor artık nasip inşallah istediğimiz gibi olur... Sağolasın canım... opuyorumnanaktan :lepi:

Evet canım okudum eşim tayin isteyebiliyor artık nasip inşallah istediğimiz gibi olur... Sağolasın canım... opuyorumnanaktan :lepi:

anadolu ajansı da yayınlamış kesin gibi gözümüz aydın
başvurular ne zaman başlar acaba senin eşin nerdeydi

kızlar gözünüz aydınnnn çok sevindim sizler adına....
inş hepimiz için hayırlısı olurrrr

X